@14 tak tento typek pisal aj mne chcel odomna aby som spravila snuru btw tvojej holke to vadi?ja sa z neho smejem...No ale ak jej to vadi nech kontaktuje adminov...
hahaha ja som vedel ze to bude o nom to je jediny kkt ktory pise uchylaciny a podla mna (ak to mysli vazne) potrebuje odbornu pomoc a toto forum mu moze pmoctr len jednym sposobom - kompletne vymazat a ban na IPcku
aa dofaka aj odomna je daleko!!vyse 400kilakov...ale tiez by som ho otestovala ci vie spravit snuru v baletnych cvickach...hned v prvej skusku by skoncil dolu fejsom v zemi jaaaj gule by som mu odrezala deviant nedonoseny!!!!: disappointed:
Harcarik1, a harcarik vsetky dalsie cisla bol viac krat varovany... No nic, dostal sancu polepsit sa. Nuz co, policia dostane zoznam jeho ip adries s presnou sekundou kedy bol pripojeny a textami sprav, ktorymi mravne ohrozoval neplnolete dievcata (on sice sa zo zaciatku vyhovaral ze to robi len starsim, ale neskor zacal otravovat aj mladsie baby)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ja myslim, ze by naozaj nikto nemal nic proti tomu, kebyze dostane ban. druha vec je ta, ze tu ma okrem toho asi 5 inych uctov
» www.birdz.sk/forum/dievcata/...
inak harcarik pisal aj mne, este si ma nasiel aj na pokeci
už ani neviem čo všetko odo mňa chcel, šnúru a podobne
a mne zas pise furt taky jeden furt to iste daky vyskum s podprsenkami
xudakk??kks...byx ho zbila až mi skapal kkt sprostyyy...agrnj e et.........kluuuuuud...
tak som sa zasmiala...a neodpisala