Doteraz som si myslel, že som už mal dvadsaťšesť a že bývam v Taliansku a že mám svoju fyzickú podobu. Ale tento čudný portál mi chce nahovoriť škaredé veci. No, škaredé, skôr nepravdivé. Alebo žeby som sa mýlil ja?
@Dconan , netuším, kto si a čo odo mňa chceš a čo je to inštitúcia. Ale si sympatický 18-ročný mladý muž z Prešova a som predpokladám, že máš záľubu v posilňovaní. Oprav ma, ak sa mýlim.
@radiophonic ak si neobjavil nejaký bug na Birdzi o ktorom v Birdzi ešte nevieme, aby sme ho opravili, tak potom najskôr si si zmenil bydlisko a vek na Webke a zároveň si si to uvedomil
@radiophonic a ak myslíš tieto bublinky pod uživateľmi vo fóre, keď prejdeš na nick uživateľa, tak tie bublinky sa momentálne refreshujú raz za hodinu, chcem to prerobiť, aby sa cachovali iným spôsobom (už viem aj akým, mám to v zozname vecí čo chcem urobiť na Birdzi)
Presne o tie bublinky ide. Sú nezbedné, pretože nechcú ukázať moje foto. Ale to ma trápi menej. Viac som bol prekvapený, keď som si na svojej webke prečítal to, čo som tu spomínal, totiž že mám 18 a že som zo Žiliny. Ale po pár minútach to odišlo. S prerábaním si preto nerob starosti, kto ma bude chcieť vidieť, nájde si ma. Ale ďakujem za odpoveď.
Pri mojich vyjadreniach treba takmer vždy počítať s rezervou. Ale pokiaľ ide o futbalových fanúšikov, nie sú to práve veľkí pacifisti. Ale nemožno paušalizovať, to je jasné.
Neviem či ste to počuli, ale na takéto choroby sú už špecializovaný lekári a dokonca sa stáva aj to že pacientovi pomôžu..... možno by sa tam mal pozrieť.... ževraj tam majú aj pekné izby...
@Radiophonic ja dosť často bývam 15 ročné dievča zo žiaru nad hronom a všetky zmeny ktore vykonam sa uložia do profilu nejakej wampirebaby ktoru som vživote envidela a netušim kto to je.. našťastie to vždy tak po 2 dňoch prejde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ako som spomínal, pred polnocou sa mi pod fotografiou, ktorú inak nie je vidieť, objavilo, že mám sladkých 18 a že Žilina. Do you like girls or boys?
A futbaloví fanúšikovia nie sú náckovia?
Presne o tie bublinky ide. Sú nezbedné, pretože nechcú ukázať moje foto. Ale to ma trápi menej. Viac som bol prekvapený, keď som si na svojej webke prečítal to, čo som tu spomínal, totiž že mám 18 a že som zo Žiliny. Ale po pár minútach to odišlo. S prerábaním si preto nerob starosti, kto ma bude chcieť vidieť, nájde si ma. Ale ďakujem za odpoveď.
Pri mojich vyjadreniach treba takmer vždy počítať s rezervou. Ale pokiaľ ide o futbalových fanúšikov, nie sú to práve veľkí pacifisti. Ale nemožno paušalizovať, to je jasné.
Pekný pacient v peknej izbe, to je vražedná kombinácia. Ale pre kliniku by to bola senzačná reklama.