Moja buchta ma kedysi fajčievala a tvárila sa, že jej to nerobí problém.. len po čase prestala a keď som sa na to pýtal, tak povedala, že jej to vraj nie je príjemné, že jej semeno nechutí... Tak prečo sa predtým pretvarovala? Je ešt
Tiež to vidím tak ako @1 a @8 , našla si iného a začína sa jej to s tebou hnusiť. Keby jej to nechutí ani pred tým ver mi že by si sa to dozvedel omnoho skôr.
Takže nie len že nebude fajočka, ale za chvíľu ani jebačka a nakoniec ani honička či hubička. Dokonca už teraz pri každej puse s ňou olizuješ ostatky semena nejakého cudzieho človeka. Dobrú chuť
tak za prvé, nehovor jej buchta, skús niečo krajšie a možno bude tiež na teba dobrá podľa mňa sa stal niaký zlom určite..spýtaj sa jej na to..všímaj si naozaj hlavne s kým kade chodí,čo robieva v čase keď nie je s tebou,kľudne sa jej spýtaj čo sa jej motá hlavou..nemusí ťa výlučne hneď podvádzať..možno sa jej opäť ozvala po rokoch niaká stará láska,alebo má niaké sebaemocionálne obdobie, alebo možno je niečo v neporiadku medzi vami a ty to nevidíš..ženám treba doslova čítať myšlienky aby si si bol vždy 100% istý
@pijemzelenycaj myslela som tym vacsinnu zien a preco by mali byt uprimne, ked stale len ohovaraju za chrbtom a nevravia veci na rovinu? v tomto su chlapi proste ferovejsi, ale aj cest vynimkam
@momoglamorous v tomto suhlasim, len predtym si to napisala proste tak..jak keby šecky boli také. A vieme všetci, že su aj vynimky . ale inak suhlas v tomto..
@mojdedo tak teda za prvé, to bol len typ, že existujú aj krajšie oslovenia ktoré by určite uvítala viac (myslela som to s podaním humoru, určite ti nejdem hovoriť ako si máš oslovať frajerku, však ak sa s tebou rozíde,zistíś že aj takéto malé prehrešky vedia rozpútať búrku za druhé- kde si tam vyčítal špehovať? napísala som všímať a tým som myslela..neviem ako vy ale napríklad ja s priateľom rozoberáme úplne všetko čo sme robili za deň..alebo takto, prosto sa rozprávať a pritom si všímať.. za tretie- nevadí, to si nevedia niekedy ani ženy
@mojdedo tak nech si to nedáva do huby, preboha, to čo sú za argumenty...
Ja to zásadne ani do úst neberiem a vždy som každého priateľa oboznámila a nemal na výber, ako to len akceptovať. Vždy mu to ostane na bruchu, alebo na mne, alebo tak Tak jej to navrhni. A keď sa aj z toho bude vyzúvať, tak je problém niekde inde...
@dconan co sa tyka medziludskej komunikacie, vyhrazanie je velmi efektiva metoda, ako dosiahnut svoj ciel, ale je platna len na velmi kratke obdobie. z dlhodobeho hladiska su efektivnejsie ine komunikacne techniky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a tiez si myslim, ze za tym bude nieco ine
@bloodypunk hm, to si nemyslim, lebo nic sa nezmenilo, vsetko ostatne funguje ako predtym.. a ona nema na to podla mna povahu...
Takže nie len že nebude fajočka, ale za chvíľu ani jebačka a nakoniec ani honička či hubička. Dokonca už teraz pri každej puse s ňou olizuješ ostatky semena nejakého cudzieho človeka. Dobrú chuť
vies, je malo zien, ktore ti narovinu povedia, ze si nasli noveho, uprimnost nie je silnou strankou tych, co maju zenske spravanie
podla mna je hlupana, ,mala ti to povedat priamo a nie ta podvadzat...
.. jedno obdobie som mala také mozgové pochody.. aneb pokus udržať, to čo už nikdy nebude celé..
tvoj sposob byjadrovania je velmi zly..
za druhe, nemienim ju špehovať a ani na to nemám čas,
a za tretie, myšlienky čítať neviem
tiez to predtym mohla robit preto lebo si ta chcela ziskat Oo
A keď bude mať aj na to nejaký dôvod, tak sa jej opýtaj, či má iného...
Ja to zásadne ani do úst neberiem a vždy som každého priateľa oboznámila a nemal na výber, ako to len akceptovať. Vždy mu to ostane na bruchu, alebo na mne, alebo tak Tak jej to navrhni. A keď sa aj z toho bude vyzúvať, tak je problém niekde inde...