ja som tu jediný osamotený user ktorému všetko na birdzi funguje tak ako má?
mimochodom,chcela by som skonštatovaťmže za tých skoro 5 rokov,čo som tu som si vybudovala velmi silný citový vzťah k tejto stránke a diufam,že zmena nebude velmi radikálny.. já jsu totiž tak trošku autista
@mixelle Mne tiež iba občas niečo zahapruje, ak sú nejaké technické problémy, a inak to funguje fajn
Dúfam, že to nebude príliš veľká zmena! Zvyknúť si na Nový Birdz bolo síce milé, bol pekný aj všetko, ale zase nový, to by se mi nelíbilo, zase by som sa cítila stratená
@zajko30 hadzat ludi do jedneho vreca len podla toho, odkial pochadzaju a poslat tam aj cely ten kraj - to je demencia a jeden z jej najvyssich stupnov
Cely ten tvoj fake nick je len hlupost sama o sebe, prilis vela volneho casu a nizke IQ.
A moje zelezo v papuli nechaj na pokoji, to mi IQ ani neubera, ani nepridava a je to totalne irelevantne.
Snaha o urazku ostala len snahou a ty sa viac snaz byt menej prijebany...
@3mm ja som s ním nekomunikoval, začal ma sám osočovať prvý viď. koment č.31, a prečo to spravil, z akého dôvodu? ja som mu nikdy nič nepísal a nie som prašivý pes aby si nejaky spišian do mňa dovoloval, škoda že sa tu neda ísť na férovku, vyčesal by som ho ako žito.........filip
@admin zabanuj konečne toho debilka antinim-a! nielenže si tu stále robil reklamu vo fórach ale trpí fatálnou demenciou ktorá maximálne znechucuje každého aspoň trochu inteligentného tvora čo si prečíta jeho trápne príspevky.
vôbec sa neteším... doteraz každá zmena sebou priniesla celé hejno bugov a doteraz mnohé nefunguje...
Jedno, čo by ma fakt potešilo- oprava tých bugov...
(ale pochybujem, že toto bude to prekvapenie... výroba iných nových bugov je predsa jednoduchšia, ako odstránenie starých... ale už som ticho, už neryjem )
neviem, ale napadlo ma že to možno nejako súvisí s tým prečo zrazu nefunguje vyhľadávač a prečo ma to po zahlasovaní v ankete kopne späť na titulku, pokiaľ viem tak doteraz sa to nestávalo, takže predpokladám že to možno súvisí s nejakými väčšími zmenami ktoré nám budú ukázané?
navyše mám silný pocit sa domnievať že niektoré veľké chyby vymiznú a trošku sa to tu dizajnovo zmení ostáva len dúfať že všetko čo príde, dôjde llen k lepšiemu .. enjoy
@zajko30 prave som si vsimol ze ty si na mna reagoval, len nevies ani poriadne opisat nick z obrazovky pred sebou.
Tak po prve - uz len pre to, co pises si jeden z najvacsich kokotov tu na Birdz. Nadavas na vsetkych Spisiakov. Akokeby Zilina bola stredom vesmiru. Ja koli tomu kto odkial pochadza rozhodne ludi nedelim. Vsetci sme slovaci a mali by sme sa tak aj k sebe spravat. Ale kokotizmus sa nezaprie, nedovoli ti a nepusti ta normalne zmyslat, takze k tomuto sa uz vyjadrovat nejdem.
Po druhe - reagoval som na teba, lebo si tvoj debilizmus vsimam uz dost dlho a ako aj u inych uzivatelov, ktori si to zasluzili - aj na teba prisiel konecne rad. Uz len tym tvojim podpisovanim sa pod svoje komenty davas ostatnym najavo, ze bud to v hlave nemas vsetko v poriadku, alebo je to len fake nick, kde si robis srandu z ostatnych a to dost trapnym sposobom. Uz len ked si ako-tak zdravy clovek s priemernym obsahom mozgu tukne na tvoj profil, je mu jasne, ze tu nejde o normalne zmyslajuceho cloveka.
Beriem - pobavil si tu mnoho ludi svojimi kvazi vtinpnymi komentami, svojimi vtipnymi a drsnymi pripomienkami. Vaaa... Fuha. Ale mna si rozhodne nepobavil. Mna nevie pobavit ani Superstar, ani Talentmania, ani taky uberKOKOT ako si ty...
Tak uz mi to proste nedalo a napisal som tu svoj nazor, tak sa s tym zmier. A ak sa s tym nevies zmierit, tak si uz tento fake nick konecne vymaz.
si podľa toho čo píšeš veľmi zlý človek, zanevrelý na celý svet, osočujúci nielen birdzákov ale aj média...........navrhnem Tomašovi aby ti dal ban, po prečítani tvojích primitivných uražiek si určite každí pomyslí, že potrebuješ odbornú psychiatrickú pomoc....
zabúdaš na jedno, všetko sa človeku vráti dvoj-trojnásobne a tebe sa to určite už začalo vracať, Božie mlyny melu pomalý ale isto........
poznal som veľa ľudí čo skončili zavesený na slučke, lebo sa nemohli stotožníť s okolitým svetom....možno že aj toto bude tvoj životný príbeh s koncom zúfalca, blúdiaceho v nesprávnych vodách.......
vytypovať si ľudí a potom ich sprosto osočovať dokáže určite iba individum ako ty.........
na tvojom mieste by som sa ospravedlnil, ale to som veľký optimista....
@zajko30 jedna vec ma tesi - a to, ze aspon sa nejdem hadat zbytocne s obrovskym primitivom, len s uberkktom. Som vcelku spokojny clovek, takze tieto hluposti co si popisal ma nijako nezaujali. Jedna vec je vsak ista - ban by si mal dostat ty a nie ja, ja totiz nepisem hluposti pod fejk nickom.
Ze mas fejk nick uz mam potvrdene dlhsie. Ze si kkt mam potvrdene uz odkedy si zacal mutit vody birdzu. A ze si az uberkkt mi potvrdilo aj to, ze do mna uz zacinas podjebavat aj v inych diskusiach, kde nikto nic netusi - keby si na mna aspon reagoval, ale ja tam pridavat ziadne komenty nejdem.
vieš čo je najväčším trestom pre nepriateľa?, že mu poskytneš svoju pohostinnosť vo svojom príbytku a dozvieš sa všetko o jeho krokoch, tymto si ťa dávam do priateľov........
pekne vítam u nás doma a priajem ti veľa príjemných zážitkov..........filip
som si myslel že tie kraviny o tom že sa spustí niečo nové a prelomové vás už obišli, ako človeka to za tých pomaly 6 rokov začne otravovať, sa stavím že je to nejaká mega blbosť, už asi fakt nemáte čím zaujať, blogy sa dosrali fórum je oničom video blogy nefungujú, furt je tam na nich vycapený Tomáš, s prepáčením ale tie videá nemajú úroveň, celý birdz ma serie!!! sakra!!!
@kvimbi kde si sa tu našiel po toľkych dňoch? a delpura mi nechaj na pokoji my si rozumieme... kto druhému jamu kope, tak sa z hory ozýva, hahahyhy......čau..........filip
teším sa na plnú funkčnosť zmenu uploadu fotiek, reorganizáciu toho čo sme napísali. nejaký blockuser prípadne zrýchlenie birdzu presunom na rýchlejší server a zvšením jeho stability to by potešilo najviac
Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži... Už sa to blíži...
Čo sa tu vlastne by malo zmeniť?? Tu sa vlastne skoro nič nemusí zmeniť! Páni a dámy ako príslušníci inteligencie mohli by ste prestať
používať také a podobné invektívy aké ste oproti sebe"niektorí jednotlivci tu producírovali"!!!!
A ak by??? Potom by sme privítali:
1./Aby sa k jednotlivým blogom mohli uverejniť aj fotografie a to najmenej nie ako doteraz 500Kb ale minimálne 2 Mb aj tak sa všetko nebude dať uverejniť- ! Aby to bolo podobne tak ako má teraz TOMÁŠ v Blogoch z USA.
2./ Aby si aspon pozadie mohol jednoducho urobiť každý sám na svojom profile tak že sa mu ponúkne aby si mohol vybrať nejakú zo svojich fotografií a nie zložito programovať ako doteraz!
3./Aby ste mali viacej zdaru pri svojej tvorbe a boli sami so sebou
CSS nemá s programovaním NIČ spoločné, je to čisté Stylesheets!
Sú to štýly, je to dizajnovanie, patrí to do KODÉRSTVA!!
A v žiadnom prípade to nieje zložité!!!
Kebyže to v Tvojej mysli funguje trochu logickejšie, všimneš si že keď klikneš niekde na stránke pravým tlačidlom, zobrazí sa ti ponuka, v ktorej máš položku Zobraziť zdrojový kód. To je potom čisté (tu na birdzi špinavé od javascriptu) HTML! Pomocou contentu na stránke si nájdi classi v zdrojovom kóde, a potom zapisuj do css-ka.
@kubo2 tie skupiny tu boli dávno dávno ešte keď bol starý Birdz Je to len už nefunkčné ako napríklad Birdz zoznamovadlo...teda ani nie nefunkčné, ale rozumieš čo chcem povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
211 komentov
filip
Dúfam, že celebrity Birdzu (zázraky) majú VIP vstup a catering for free!
Ale inak teším sa
osobne verím, že to väčšinu ľudí poteší. dúfam.
a nehás čo ťa nepáli !!!! lebo ťa prestanem mať rád...........filip
"niečo bude menšie" "niečo bude nové" "niečo sa stratí"
mimochodom,chcela by som skonštatovaťmže za tých skoro 5 rokov,čo som tu som si vybudovala velmi silný citový vzťah k tejto stránke a diufam,že zmena nebude velmi radikálny.. já jsu totiž tak trošku autista
Dúfam, že to nebude príliš veľká zmena! Zvyknúť si na Nový Birdz bolo síce milé, bol pekný aj všetko, ale zase nový, to by se mi nelíbilo, zase by som sa cítila stratená
@zajko30 ako to robíš ? ...
Nečuduj sa niektorým ľuďom, že ich irituješ keď sa správaš ako debil. Skús to raz normálne a uvidíš, že aj ich postoj sa zmení .
Cely ten tvoj fake nick je len hlupost sama o sebe, prilis vela volneho casu a nizke IQ.
A moje zelezo v papuli nechaj na pokoji, to mi IQ ani neubera, ani nepridava a je to totalne irelevantne.
Snaha o urazku ostala len snahou a ty sa viac snaz byt menej prijebany...
@delpur
" Bože na nebesiach odpusť takým hovnám ako delpur lebo nevedia čo činia....."
TEDA MYSLÍM ŽE VIEM....
TEŠIM SA
ta gramatika
ja som vzdy hovoril ze Kezmarok je vynimocne mesto
ale bude to kurva diskriminácia, keď ...vlasne ani neviem čo to bude ..sakra
datum mojej registracie
ale inak zdieľam podobné pocity ako @54 a moc nadšená z toho nie som
I can feel tension...
a co bude mensie? hmm...reklami?,,bugy?
@tenario ani nespomínaj
Inak som zvedavá
ja som to pochopil,ale poprilahsia blondyna asi nie...alebo len nevie anglicky ani ceknut...
uz sa to bliiiizi.... este parkrat sa vyspis a antinim ovladne cely BIRDZ
@hajzelodkosti
@malapohroma @110 prečo nie??? proste tvoja snaha bude odmenená, tak by to malo v živote byť. a koho, ak nie mladých, na to treba zvykať?
@pershing @117 zamenia ti to v každej pobočke sporiteľne do 31.12.2010
Jedno, čo by ma fakt potešilo- oprava tých bugov...
(ale pochybujem, že toto bude to prekvapenie... výroba iných nových bugov je predsa jednoduchšia, ako odstránenie starých... ale už som ticho, už neryjem )
navyše mám silný pocit sa domnievať že niektoré veľké chyby vymiznú a trošku sa to tu dizajnovo zmení ostáva len dúfať že všetko čo príde, dôjde llen k lepšiemu .. enjoy
Tak po prve - uz len pre to, co pises si jeden z najvacsich kokotov tu na Birdz. Nadavas na vsetkych Spisiakov. Akokeby Zilina bola stredom vesmiru. Ja koli tomu kto odkial pochadza rozhodne ludi nedelim. Vsetci sme slovaci a mali by sme sa tak aj k sebe spravat. Ale kokotizmus sa nezaprie, nedovoli ti a nepusti ta normalne zmyslat, takze k tomuto sa uz vyjadrovat nejdem.
Po druhe - reagoval som na teba, lebo si tvoj debilizmus vsimam uz dost dlho a ako aj u inych uzivatelov, ktori si to zasluzili - aj na teba prisiel konecne rad. Uz len tym tvojim podpisovanim sa pod svoje komenty davas ostatnym najavo, ze bud to v hlave nemas vsetko v poriadku, alebo je to len fake nick, kde si robis srandu z ostatnych a to dost trapnym sposobom. Uz len ked si ako-tak zdravy clovek s priemernym obsahom mozgu tukne na tvoj profil, je mu jasne, ze tu nejde o normalne zmyslajuceho cloveka.
Beriem - pobavil si tu mnoho ludi svojimi kvazi vtinpnymi komentami, svojimi vtipnymi a drsnymi pripomienkami. Vaaa... Fuha. Ale mna si rozhodne nepobavil. Mna nevie pobavit ani Superstar, ani Talentmania, ani taky uberKOKOT ako si ty...
Tak uz mi to proste nedalo a napisal som tu svoj nazor, tak sa s tym zmier. A ak sa s tym nevies zmierit, tak si uz tento fake nick konecne vymaz.
1. nebude fungovat
2. bude velka picovina
3. kombinacia bodov 1 a 2
si podľa toho čo píšeš veľmi zlý človek, zanevrelý na celý svet, osočujúci nielen birdzákov ale aj média...........navrhnem Tomašovi aby ti dal ban, po prečítani tvojích primitivných uražiek si určite každí pomyslí, že potrebuješ odbornú psychiatrickú pomoc....
zabúdaš na jedno, všetko sa človeku vráti dvoj-trojnásobne a tebe sa to určite už začalo vracať, Božie mlyny melu pomalý ale isto........
poznal som veľa ľudí čo skončili zavesený na slučke, lebo sa nemohli stotožníť s okolitým svetom....možno že aj toto bude tvoj životný príbeh s koncom zúfalca, blúdiaceho v nesprávnych vodách.......
vytypovať si ľudí a potom ich sprosto osočovať dokáže určite iba individum ako ty.........
na tvojom mieste by som sa ospravedlnil, ale to som veľký optimista....
filip
Ze mas fejk nick uz mam potvrdene dlhsie. Ze si kkt mam potvrdene uz odkedy si zacal mutit vody birdzu. A ze si az uberkkt mi potvrdilo aj to, ze do mna uz zacinas podjebavat aj v inych diskusiach, kde nikto nic netusi - keby si na mna aspon reagoval, ale ja tam pridavat ziadne komenty nejdem.
ale aj tak som zvedavá aj keď si to pozriem len na mobile (zajtra myslím ale aj tak
bude sranda keby sa nám tomas rozhodol povedať niečo také typu: budem mať svadbu! že prekvapenie no
@delpurr
Bože ty si taký trapoško, trapný zo spiša!
aj tikrát povedaný vtip sa stáva nudným......najdi si babu a stou sa hraj a neonanuj na mojej webke......filip
vieš čo je najväčším trestom pre nepriateľa?, že mu poskytneš svoju pohostinnosť vo svojom príbytku a dozvieš sa všetko o jeho krokoch, tymto si ťa dávam do priateľov........
pekne vítam u nás doma a priajem ti veľa príjemných zážitkov..........filip
To je len moj názor
načo tu do boha chodia ľudia, ktorí tu len pičujú na to ako to tu je nahovno ?!
nepáči sa ti tu? nechoď tu ... howgh
bude vynovený birdz na ktorom o dva roky bude vysieť Čoskoro nový 3D Birdz.
prajem birdzu, aby naďalej bol super aký je a aby sa tu ešte našlo pár super ľudí, ktorých som spoznala
aj keď niekedy mám pocit, že by som sa najradšej niektorých zbila
je nutne konstatovat, ze @delpurr ma o tebe takmer 100% pravdu. Skoda, ze ti chyba stipka sebareflexie. Co uz s tebou.
Ja ti ho nikam neberiem, kludne si ho zjedz aj s topankami, ja len vyjadrujem kladny postoj k jeho nazorom o tebe
a keby som mohol nie s topánkami ale...
juch juch!
Keď som nedávno adminovi nahlásil chybu, čekol mi že: "Vyčkaj na nový BIRDZ prosím ťa."
Dosť odžubávačka nee...
používať také a podobné invektívy aké ste oproti sebe"niektorí jednotlivci tu producírovali"!!!!
A ak by??? Potom by sme privítali:
1./Aby sa k jednotlivým blogom mohli uverejniť aj fotografie a to najmenej nie ako doteraz 500Kb ale minimálne 2 Mb aj tak sa všetko nebude dať uverejniť- ! Aby to bolo podobne tak ako má teraz TOMÁŠ v Blogoch z USA.
2./ Aby si aspon pozadie mohol jednoducho urobiť každý sám na svojom profile tak že sa mu ponúkne aby si mohol vybrať nejakú zo svojich fotografií a nie zložito programovať ako doteraz!
3./Aby ste mali viacej zdaru pri svojej tvorbe a boli sami so sebou
spokojní !!! To vám a Birdzu uprimne želám !
CSS nemá s programovaním NIČ spoločné, je to čisté Stylesheets!
Sú to štýly, je to dizajnovanie, patrí to do KODÉRSTVA!!
A v žiadnom prípade to nieje zložité!!!
Kebyže to v Tvojej mysli funguje trochu logickejšie, všimneš si že keď klikneš niekde na stránke pravým tlačidlom, zobrazí sa ti ponuka, v ktorej máš položku Zobraziť zdrojový kód. To je potom čisté (tu na birdzi špinavé od javascriptu) HTML! Pomocou contentu na stránke si nájdi classi v zdrojovom kóde, a potom zapisuj do css-ka.
Vyskúšaj:
» www.jakpsatweb.cz/css/...
» www.djpw.cz/...
Už to každý z nás má na webke, ale v zdroji je to zakomentované, takže sa to zatiaľ nezobrazuje. Pozeral som to a celkom to fičí
No, musím podotknúť, že to vyzerá dobre