nie, ale chodil som s monikou, ktorú volali nika, a krátko po nej s veronikou, ktorú volali nika, a v hlave sa mi to odzačiatku plietlo sčasti lebo už dlhodobý zvyk to prvé meno, sčasti lebo málokedy som počul to druhé aby som si mohol zvyknúť, ale dával som si na to veľký pozor, akurát keď sme boli opití tak niekoľkokrát som sa pomýlil, a... ufff...
To je potom jak na fotbale nie: "Karol, Karoool, rýchlejšie, rýchlo, Karoool, čo si slepý, Karool vedľa, viac doprava, Karol áno aaaanoooo, Karooooooool už si tam, to dáš Karoool, áno anoooooo, Karol vydrž ešte, už tam budeš Karoooool!!!!!!!"
@ladydoga Čo je na tom? Ja to robím vždy a rajcuje ma, keď to robí aj protistrana (aj keď je pravda, že väčšinou nerobí ) . Je super vedieť, že daný človek v tom okamihu vie, s kým je a prežíva ho s tebou naplno.
Ja nie, ale mňa raz išiel chalanko pri tom osloviť iným menom a v polovici ho zaseklo, keď sa uvedomil mal šťastie, že to sme už neboli frajeri (akože teraz mi to už príde vtipné, ale vtedy mi to bolo dosť nepríjemné..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
To je potom jak na fotbale nie: "Karol, Karoool, rýchlejšie, rýchlo, Karoool, čo si slepý, Karool vedľa, viac doprava, Karol áno aaaanoooo, Karooooooool už si tam, to dáš Karoool, áno anoooooo, Karol vydrž ešte, už tam budeš Karoooool!!!!!!!"