jaaaj a koľkokrát ale naposledy zato že sme hrali na hodine karty a keď nám profák povedal aby sme to odložili len sme sa otočili a hrali ďalej no a tak si myslel že ak nám dá poznámku prestaneme..... omyl
ale inak sme nemali také poznámky že ako domov to išlo alebo čo, ale taký zošit čo bol v zborovni a tam sa všetko písalo a podľa toho kto tam koľko toho mal, dostal nejaké výchovné opatrenie.. Raz som mala 2 zo správania kvôli tomu.. Ale za posl. 3 roky tam už nebolo nič iné, len že som opustila areál školy, lebo som si išla zapáliť
myslím že v tretej triede, a aj keď už netuším, za čo bola, bola som z nej strašne smutná. potom na osemročnom o ničom neviem, ale je to možné, lebo jedna naša obľúbená profesorka rozdávala celotriedne poznámky a písala do triednej knihy celé hodiny
naposledy to bolo na zakladnej skole, a ak nepocitam tie suche poznamky typu Zabudla si Citanku, Nemala DU, Nemala prezuvky atd tak najlepsia je Usla zo skolskej druziny - a to som isla iba na kruzok, ktory bol o poschodie vyssie ako nasa trieda
naposledy na ZŠ nejak som nevnímala autority...tak som mala asi 2 roky pokarhanie riaditelom za také "normálne veci" ako papuľovanie, drzé správanie, odchod z hodiny, vyrušovanie, rozbité dvere, zmlátený spolužiak no čo hormóny
raz nás vymkli na telesnej lebo išli von cvičiť a sme sa neozvali(no vobec sme nevedeli, že ideme von) a asi my 4 sme dostali poznámku.. a potom sme to počúvali ešte týžden
a na 1-4 som odišla z krúžku .. mala som pokarhanie zástupkinou :/
,,nejdem čítať lebo som slepá " a učiteľka do žiackej : ,, Nečíta,lebo je slepá,takto drzo mi odpovedala na hodine,prosím o napomenutie " a o tom že ,,méékame na hodine,kikiríkame" a podobné hovadiny stvárame ani nehovorím
Ale tak u nás je to moc nahlavu,dostala som pokarhanie aj zato,že som " kamoške " napchala ceruzky do stoličky
tych bolo viac.. ale tak za vyrusovanie urcite.. lebo ja som nikdy nevedela v skole byt ticho.. hlavne am vzdy ccheli vahydzovat az to,ze som sa smiala raz am vyhodila profka z triedy,pretoze som sa smiala.. ale tak ten moj smiech je o inom..
to bolo už dááávno, čo som dostávala poznámky za to, že som si napríklad zabudla úlohu, alebo nejaký zošit.... nie som moc typ čo vyrušuje.. a ak áno, tak nenápadne a tak že to nikomu nevadí
Minulý polrok .. Išla som odpovedať z dejepisu, nič som nevedela a šups poznámka .. ale ešte som o tom nikomu nehovoril doma, netreba .. a známky nepodpísané od novembra a ani nedávam zapisovať v škole ..
fúha, tak nooo, pamäť som mala v mladšom veku (ZŠ) extrémne slabú, takže pravidelne za pomôcky , ale naučila som sa na druhom stupni to maskovať, takže som mohla zabúdať veselo ... a inak iba za vyrušovanie - no môžem za to, že som ukecaná?? raz ma dokonca vyhodila profka z triedy - ale za to som nemohla :/... a na SŠ mi radšej každý dá pokoj
myslím, že 3 baby sme dostali poznámku do klasáku v maturitnom ročníku, že sme boli drzé k učiteľke a to sme boli všetky tri také bifľošky.. každý si to čítal a divil sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a @4
ale inak sme nemali také poznámky že ako domov to išlo alebo čo, ale taký zošit čo bol v zborovni a tam sa všetko písalo a podľa toho kto tam koľko toho mal, dostal nejaké výchovné opatrenie.. Raz som mala 2 zo správania kvôli tomu.. Ale za posl. 3 roky tam už nebolo nič iné, len že som opustila areál školy, lebo som si išla zapáliť
a na 1-4 som odišla z krúžku .. mala som pokarhanie zástupkinou :/
a podobné veci zabúdacieho charakteru
a vlastne ešte jednu kolektívnu, od telocvikárky, čo každej triede hovorila "Už tridsaťtri rokov učím a takúto hroznú triedu som ešte nemala"
Inak nič, ja som bola vzorné decko
Ale tak u nás je to moc nahlavu,dostala som pokarhanie aj zato,že som " kamoške " napchala ceruzky do stoličky