Uz ste niekedy vybuchly smiechom v naozaj nevhodnej chvili?
Nieco ako ked na vas ucitelka alebo sef blacal lebo ste nieco dodrbali a viete ze najlepsie je prikyvovat a ospravedlnit sa alebo len sa tvarit chapavo ale vam cela situacia prisla strasne smiesna a rozhechotali ste sa tak ze ste sli do kolien? XD
Uz som par krat bol v takom momente ze som sa musel ozaj premahat a nejaky ten chcechot mi aj usiel ale vzdy to bolo nepomsinute alebo naschval odignorovane XD ale uplne som sa este nerozosmial.
Raz, keď sme boli malí cca 9 rokov, sme boli všetci spolužiaci na pohrebe spolužiaka a následne na kare sme sa rehotali jak sprostí všetci. Bolo to dosť nevhodné, ale boli sme len deti a samozrejme predtým sme všetci plakali na pohrebe.
Ano, tak s tymto mam bohate skusenosti stavalo sa mi to dost casto hlavne ked som bola mladsia..
Napr ked sme boli s kamoskou na komparze na natacani Modre z neba a bol tam pribeh nejakeho muza, ktory bol na vozicku a rodina mu vysnivala LYZOVANIE.... A pocas dokrutky tam davali dojimave zabery z toho ako sa "lyzuje".. cele publikum v slzach a my s kamoskou totalne ujeby, uplne sme plakali od smiechu a snazili sme sa to zakryt.. prislo nam to cele ako totalna recesia, ze cloveku co nevie ani stat vysnivaju lyzovanie a predstavovali sme si ako sa gula zo svahu a podobne hovadiny a strasne sme sa rehotali na tych zaberoch.. A placuce babky na nas pohorsene pozerali.
A nieco podobne sa nam stalo aj na Aj mudry schybi s rovnakou kamoskou v publiku.. Pan Andrasy si velmi potrpi na to, aby sa ludia smiali na jeho "vtipoch".. samozrejme my po jeho super vtipnych vtipoch sme boli totalne merave a vzdy najvacsi rehot v nevhodnych situaciach... Po prvom upozorneni nas p. Andrasy osobne vyhodil z publika
A potom ked sa otec rozculuje nad nejakou hlupostou, berie to totalne vazne, zvysuje hlas a poucuje, tak staci ked sa pozriem na vyraz mojich sestier a hned vybuch smiechu
Našťastie vždy sa nejak dokazem ovládnuť a ten smiech potlacit v sebe ale spominam si, ze raz som to naozaj nedala
Bolo to pred niekolkymi rokmi, ked ma domovnicka, s ktorou sme dobre vychádzali stretla na chodbe intraku, pred vratnicou a povedala mi, ze jej manzela, ktory tam robil udrzabara a este jeho kolegu nejaka studentka v podstate obvinila zo sexualneho obtazovania. Ja som vobec nevedela ako na to reagovať a co povedat v takej situacii a mozno aj z toho dramatickeho tonu, akym mi to oznamovala som vybuchla do smiechu. Ona sa po chvili aj rozplakala a ja som si nemohla pomoct a normalne sa jej smiala do ksichtu Bala som sa jej reakcie co ona na to, ze taku vážnu vec mi hovori a ja sa jej smejem ale ona nic, akoby si to ani nevsimla Dokonca som ju aj objala potom, takze chvala Bohu napriek všetkému to nejakym zázračným spôsobom pre mna dopadlo dobre
naposledy sa mi to stalo keď nadriadený zjebaval kolegu za niečo a posmesne povedal že on je tu jediný alfa medzi nami, vtedy mi vyprskli automaticky sliny a mal som taky malý uskrn, nevedel som sa ovládnuť..pozrel sa na mňa a spýtal sa čo sa mi na tom nezdá.. to bola dosť vtipná situácia ale aj nevhodná..ale ten výsmech si zaslúžil
Ano, boli sme v nejakom muzeu so skolou a pri odchode zacala nejaka pani mat prednasky slusneho spravania alebo niecoho, uz si vobec nepamatam, coho sa to tykalo, len ze bola velmi rozhorcena. Ja som sa vtedy zacala neovladatelne smiat, neslo to zastavit. Tak sa nastvala este ovela viac a konkretne na mna. Potom prisla profesorka, ze co sa deje a nemohla uverit, ze islo o mna. Lebo ja som bola vzdy ticha a slusna. Tak sa ma zastavala, no ja som sa stale nemohla prestat smiat trapas no... proste to bol zachvat smiechu a neslo to stopnut
A mam este jednu historku. Dostala som poznamku ze "vasa dcera na hodine matematiky drzala mačku vo vreci". Dostala som za to aj pokarhanie triednym ucitelom. Rodicia sa na tom zacali neskutocne smiat. Na druhy den sa ma velmi vazne spytala, co na to rodicia. A ja som nevedela, ako reagovat ...bolo to maciatko, ktoremu pred skolou robili zle, tak sme si ho vzali a striedali strazenie vo vreckach na telesnu, prezradilo ho vsak mnaukanie.
Pri rozchode. Ocividne moj mozog nechcel v prvej chvili pochopit, ze je to pravda, tak spravil najhorsiu moznu vec, aka mu napadla. Nebolo to prijate dobre...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Napr ked sme boli s kamoskou na komparze na natacani Modre z neba a bol tam pribeh nejakeho muza, ktory bol na vozicku a rodina mu vysnivala LYZOVANIE.... A pocas dokrutky tam davali dojimave zabery z toho ako sa "lyzuje".. cele publikum v slzach a my s kamoskou totalne ujeby, uplne sme plakali od smiechu a snazili sme sa to zakryt.. prislo nam to cele ako totalna recesia, ze cloveku co nevie ani stat vysnivaju lyzovanie a predstavovali sme si ako sa gula zo svahu a podobne hovadiny a strasne sme sa rehotali na tych zaberoch.. A placuce babky na nas pohorsene pozerali.
A nieco podobne sa nam stalo aj na Aj mudry schybi s rovnakou kamoskou v publiku.. Pan Andrasy si velmi potrpi na to, aby sa ludia smiali na jeho "vtipoch".. samozrejme my po jeho super vtipnych vtipoch sme boli totalne merave a vzdy najvacsi rehot v nevhodnych situaciach... Po prvom upozorneni nas p. Andrasy osobne vyhodil z publika
A potom ked sa otec rozculuje nad nejakou hlupostou, berie to totalne vazne, zvysuje hlas a poucuje, tak staci ked sa pozriem na vyraz mojich sestier a hned vybuch smiechu
Bolo to pred niekolkymi rokmi, ked ma domovnicka, s ktorou sme dobre vychádzali stretla na chodbe intraku, pred vratnicou a povedala mi, ze jej manzela, ktory tam robil udrzabara a este jeho kolegu nejaka studentka v podstate obvinila zo sexualneho obtazovania. Ja som vobec nevedela ako na to reagovať a co povedat v takej situacii a mozno aj z toho dramatickeho tonu, akym mi to oznamovala som vybuchla do smiechu. Ona sa po chvili aj rozplakala a ja som si nemohla pomoct a normalne sa jej smiala do ksichtu Bala som sa jej reakcie co ona na to, ze taku vážnu vec mi hovori a ja sa jej smejem ale ona nic, akoby si to ani nevsimla Dokonca som ju aj objala potom, takze chvala Bohu napriek všetkému to nejakym zázračným spôsobom pre mna dopadlo dobre