Už ste sa pozreli na to, ako Jupiter a Venuša prežívajú na oblohe svoju krátku lovestory ?
áno , pozrel som sa##chcel by som, ale neviem to nájsť na oblohe##nie, mám na saláme##nevedel som o tom, ale pozriem sa##nevedel som o tom a nepozriem sa
@zajkousko neviem... sú veci o ktorých nechce hovoriť , ale dúfam, že raz sa mi zverí.....
Viem, nemám problém s tým, že by mi neverila, viem, že áno , ale proste.... je to asi niečo, čo fakt nepovedala nikomu a násilne to z nej páčiť nie je môj štýl. ani by to neprospelo veci.
hm, ako manželia by ste si mali dôverovať, veľmi v blízkom a v citovom vzťahu sa človeku ľahšie uzdravuje duša.....nema asi v tebe dôveru, ináč to nevidím ........filip
hm, potom tu je ešte jedná vec, buď je neplodná - má nejaky zdravotný problém, alebo je bi a možno lesba .........tieto veci sa ťažko, veľmi ťažko hovoria .......filip
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h to neries s tou frajerkou,proste ked ti to bude chcet povedat tak ti to povie ale velmi vela zien ma v mysli take to svoje zakutie kam pri kazdej moznej prilezitosti tam ujdu.nie je nahodou znamenie rak?
v kazdom pripade si nemyslim,ze to je ako @zajkousko hovori,ze bi,lesba,neplodnost....
a teraz k veci, nejak som to prepasla resp. som o tom ani nevedela. bude to aj dnes?
@barbydka 100 percent súhlas , nikdy som tieto veci ani nebral ako negatíva
Osobne nemám čo tajiť, ale keby som mal,niečo závažné, o čom sa ťažko hovorí, nevylučujem, že by som sa k tomu stavial rovnako.
Zajkousko je podla môjho názoru fejk, za ktorým sa skrýva človek s pomerne vysokým intelektom.
Ale jeho rady treba brať s rezervou
áno je to aj dnes, ale už jupiter začína klesať a vzdialovať sa , malo by však byť možné ho na nočnej oblohe vidieť až do polky aprila myslim, potom zmizne úplne.
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h je to presne naopak ! ! ! V skutočnosti samozrejme, že Jupiter je omnoho väčší ako Venuša, ale z pohľadu zo zeme je Venuša žiarivejšia a väčšia už len z toho dôvodu, že je našou susednou planétou a Jupiter je zase veeeeeľmi ďaleko .... až za Marsom a pásmom asteroidov Takže správne je to tak, že na oblohe sa nám Venuša javí ako tá väčšia a žiarivejšia planéta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
V týchto dňoch sú jupiter a venuša k sebe velmi blízko a nájdete ich na západe.
Priamo tam, kde vidíte zapadať slnko sa po zotmení objaví tento nebeský pár.
Ako sa to bude prejavovať a ako správne ich uvidím? (Aby som vedel že ide presne o popísaný jav)
@admin prepíš mi to na na Jupiter pls
No jasné , len ma mrzí, že pri tejto príležitosti nemôžem pobozkať @zajkousko
to je pravda
pokiaľ viem, merkúr je u nás vidno len veľmi krátky čas tesne po západe slnka... a bol od venuše dosť ďaleko... takže to bude skôr ten jupiter.
robíš múdru, ale nič nevieš a už ma unavuje znášať to tvoje neustále rýpanie
ja nič nevidim, teda necítim ..........filip
ti niekto niečo nakukal?.........ja ťa mám stale lád .......filip
Ruku na srdce... fakt nie ste ten istý človek ?
heh, keby som sa mohol prevteľovať, tak to by bolo zaujímave behať v ježkovej identite a poznáť jeho chúťky najtajnešie myšlienky.......filip:/
Ale viem, ako to myslíš.... keby som sa vedel telepaticky dostať do hlavy svojej ženy, ani jednu minútu života by už nebola nešťastná.....
a čo sa jej stalo?........filip
Viem, nemám problém s tým, že by mi neverila, viem, že áno , ale proste.... je to asi niečo, čo fakt nepovedala nikomu a násilne to z nej páčiť nie je môj štýl. ani by to neprospelo veci.
Takže počkám.
Dúfam, že tu niekedy bude forum v ktorom si konštruktívne pokecáme.
hm, ako manželia by ste si mali dôverovať, veľmi v blízkom a v citovom vzťahu sa človeku ľahšie uzdravuje duša.....nema asi v tebe dôveru, ináč to nevidím ........filip
Preto aj ten druhý odstavec, lebo som vedel, ako to vyznie......
Ale má...
A manželia ?
Milujem ju, ale tak ďaleko zachádať , tak predčasne ani jeden z nás zatial nechce
hm, potom tu je ešte jedná vec, buď je neplodná - má nejaky zdravotný problém, alebo je bi a možno lesba .........tieto veci sa ťažko, veľmi ťažko hovoria .......filip
S tebou piť by bol zážitok chlape.
Len či by si ma neobťažoval fyzicky, to už by som sa nesmial
Ak mi to vieš slúbiť, niekedy sa ožerieme
heh, prečo nie, zviažeš mi vzadu ruky, do huby mi strčíš slamku a môžeme chľastať :/ .........filip
po pol noci si pozície vymeníme, hyhyhyhyhyhy.......
Ak bude zajtra dobrá viditeľnosť a nebudem večer príliš unavená, asi vytiahnem a zmontujem aj hvezdársky ďalekohľad.
a je to cez neho úplne O_____O
v kazdom pripade si nemyslim,ze to je ako @zajkousko hovori,ze bi,lesba,neplodnost....
a teraz k veci, nejak som to prepasla resp. som o tom ani nevedela. bude to aj dnes?
Osobne nemám čo tajiť, ale keby som mal,niečo závažné, o čom sa ťažko hovorí, nevylučujem, že by som sa k tomu stavial rovnako.
Zajkousko je podla môjho názoru fejk, za ktorým sa skrýva človek s pomerne vysokým intelektom.
Ale jeho rady treba brať s rezervou
áno je to aj dnes, ale už jupiter začína klesať a vzdialovať sa , malo by však byť možné ho na nočnej oblohe vidieť až do polky aprila myslim, potom zmizne úplne.
heh, ten fejk je dobrá príležitosť ak pôjdem na maďare prídem ťa pozrieť a to roztočíme .......filip
do Ts daj adresu
ak to sú tie 2 fest najviac žiariace body na oblohe, potom hej, videl som