ja som sa už pýtal a zjednával a dá sa ukecať ako každá žena aj zadarmo, ale oplatí sa viac, keďže je to profíčka ... v thajsku stačí nasľubovať tej rákosníčke hory doly a zadarmo bude "10 z 9" s tebou chrápať :-S aj ke´d máš 60 rokov a prostatu
@kosmiklove jaj takze asexual? vsak bud... ale keby si nechcel byt by sa ti mozno moj sarm zapacil a potom by sme mohli uvazovat o vymennom obchode sex za sex
@likjul úprimne. Tebe keby napise nejaká neznama zenska ze chce ist s tebou na rande a chce mať s tebou sex. Hneď na to skocis a utekas za ňou? Ja uz mam takýchto netovych zufaliek ktoré v tom nalepsom sa pripadne ani neukazu plne zuby...
@kosmiklove no dovol, ja nie som ziadna zufalka a vobec, si si to pretlmocil zle ja som ti ziadny navrh nedala, ja sa s tebou bavim v cisto teoretickej rovine, ze keby sa stretneme, tak by som sa ti mohla zapacit a keby doslo k sexu, tak mi zan mozes zaplatit sexom. neboj nie som ziadna nymfomanka, keby hej idem do ministry a nepisem o tom na birdzi
@likjul no veru asi sa zarezem ked ma kosmik nechce
@kitty7 lenže čisto teoreticky ako si to predstavujes? Ze sa budem za tebou trepat cez pol republiky? A co si potom ked nie zufalka? To bežne si vytipujes niekoľko na nete s kým chceš ist na rande a ani ho nemusis poznat a vediet ako vyzera?
@kosmiklove ja neviem a prisiel by si kvoli mne? jasne, bezne to robim, pokec je moj druhy domov, ale kedze mam 200 kil, 50 rokov a pachnem po preprazenom oleji tak za mnou este nikto neprisiel
@likjul najdem kombinacky a vymyslime ale nie na vsetkych som tu taka zlata a pisem im pekne veci (akurat kosmik je z toho volaky vylakany), tak musim aj tebe... ale to je tazko ked ty balis mna a nie ja teba
@kosmiklove preco to beries tak vazne? ja si nerobim srandu z teba, ale zo seba... je skoda, ze si to nepochopil, ale vidim, ze to ty sa beries prilis vazne... na jednej strane hovoris, ze nemozes mat predsa nejaky vztah k niekomu, koho poznas len z netu a na strane druhej si z toho zhnuseny, vyzera ze aj kus urazeny a sklamany? preco moje slova v tebe vyvolavaju nejake emocie, hm? no nic dohrala som sa na psychologa never vsetkemu co sa pise na birdzi ja som uplne normalna osoba, ale obcas je fajn si trosku pospasovat na nete. ale asi nie s niekym, kto ma tazke srdce na zeny no. takto nas asi rad mat nezacnes...
@husky vaznejsie to uz mysliet ani nemozem... smrtelne vazne to myslim! ak mi neveris pre pravdu obetujem susedovho psa pohanskym bohom... ale je mile, ze veris ciernej macke z internetu
@kitty7 No dobre teda, keď ty nechceš mňa tak ja musím teba no. Len keby som teraz vedel ako začať. Mám jednu veľmi dôležitú otázku najprv. Máš rada šatičky?
@likjul ja som totalne suknickovy a satickovy princeznickovsky typ, milujem to, len... malo prilezitosti nosit... a jednoduchsie na seba dat nohavice... ale aj k nohaviciam rada nosim svetriky, volany, cipky... sportove veci vobec ja v tom ani nevyzeram dobre...
@likjul 3 roky zakladna um. skola a rok tanecna skupina orientujuca sa na brusne tance (musela som prerusit ale chcem zas zacat) staci? stale snivam o frajerovi co sa so mnou nauci bachatu
Stačí úplne lebo ja som ešte horší jak drevo ale rád by som sa naučil. Tak ideme na to. Ja zase snívam o frajerke ktorá bude so mnou tancovať len tak z nudy.
@kosmiklove och kosmik. trosku menej vztahovacnosti a trosku viacej empatie. ale veru dam ti pokoj lebo sa s tebou ocividne bavit proste neviem. podpichnem ta je zle, napisem ti nieco normalne je zle. a uz ma tu zas pol birdzu ma za j..nutu, pritom som ti ziadny navrh nedala ani ta tu nebalim ani ti nic zle nerobim, jesus sme na nete... vymyslame si tu vztahy a vlastne spolocne pribehy do buducnosti, ktore sa nikdy neuskotocnia... ak s tym mas problem vlastne neviem, co tu robis...
@likjul nevies tancovat ale tancujes rad? ake zlate... tak ta naucim... aj ja som sa naucila, tiez som byvala uplne drevo
@kitty7 nic zle nerobis? keby ti bolo po rozchode tak ako mne a este by si tu niekto z teba robil srandu > vid vyssie co si pisala tak neviem ako by si ty reagovala. jednoducho ziadne zeny, ziadne rande, ziadny sex. nic. neviem co na tom stale nechapes ze toto co mi tu vypisujes mi nerobi dobre nech to uz myslis akokolvek...
@kosmiklove ja som s tebou prehadzovala pismenka ako s kymkolvek inym z birdzu... nemozem za to, ze sa citis mizerne a vlastne ani nemam poriadne odkial vediet, aku mas naladu a ako velmi sa ta co dotkne... tak nejak predpokladam, ze to tu kazdy berie s rezervou a ak to nezvlada, tak tu nebude travit cas... neber si to v zlom... ale ty si to beries moc osobne
@likjul ty by si mi kvety doniesol? no odpadnem, ja strasne milujem kvety akurat mi je vzdy luto ked zdochnu naj pre mna su ruzicky, lalie alebo kaly...
@likjul vies co o farbu mi ani nejde skor o to, aby samotny kvietok resp. kvetinky boli pekne, mali pekne hlavky a listky fakt asi nemam nejaku uprednostnovanu farbu... mozno len oranzove kvietky sa mi az tak nepacia, tie su skor pre stare zeny podla mna
@kosmiklove ty co si za tragickeho panacika ? Par mesiacov spat si tu vyplakaval ako ta niekto odkopol a dusoval si sa ze mazes ucet a stale si tu.
Pozeram ze len dnes si komentoval cca 100 krat.
Uplakany, zatrpknuty chudak bez hrdosti.
@kitty7 Ja netvrdím, že nohavice v ktorých vynikne zadok sú zlé ale mne sa proste najviac ľúbia šatičky. Ale také aké si opisovala prvé v @83 , tak také sa ani mne nepáčia.
@likjul no tak vidis, niekomu sa viac pacia tie nohavice a ano to je des, este chapem na plazi alebo ked je vonku fakt upek, ale ked som taku s nadrobenymi vlasmi a umelymi nechtami... a 15 cm steklami... videla vonku ked bolo dakych 13-15 stupnov... a silonky samozrejme nemala... tak mi padla sanka a potom sa ti taka bude stazovat ze ma furt daky zapal
@likjul ako ktore. bud maju za sprievod nejakeho nagelovaneho ocividne zazobaneho chlapa... a to chapem to mi ide do hlavy... ale ked vidis babske partie, kde su vsetky slusne az stylovo a potom medzi nimi jedna takato, tak tomu nerozumiem ani ja ako zena, pretoze je veeeeelmi mala pravdepodobnost, ze by sa dotycna od svojej skupinky odtrhla. ale mozno ma potrebu byt tou, ktoru si medzi jej kamaratkami chlapi aspon vsimnu. vsak o tom to je, uputat tym pozornost...
@kitty7 No neviem ale mňa osobne takýto kus oblečenia odrádza od toho aby som sa k tej dievčine prihovoril. Ale tak nie každý rozmýšľa a vidí to ako ja.
@likjul tak mozno nie kazdy, ale poznam takych dost.. je smutne, ze tie dievcata nevedia, ako sa za ich chrbtami ludia na nich smeju a okrem siat ta co na dievcatach pritahuje?
@kitty7 Keď sú milé, vtipné, inteligentné, keď neriešia každú blbosť, oči, krk, nohy a určite ešte aj ďalšie veci, no hlavne tie tri prvé. Ak chceš kľudne vypíšem aj tie ďalšie veci.
nevidim na tom nič zle,zda sa mi to ovela normalnejšie si zaplatit nejaku službu ako chodit po diskotékach a hladat tam nejake kurvy.nie každy ma stalu partnerku alebo nejaku kamaratku s vyhodami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
131 komentov
ale chcela som povedat, ze za sex by sa platit nemalo
@karlotiskot ved toto
@likjul no veru asi sa zarezem ked ma kosmik nechce
@kitty7 Nemusíš, ja to budem hrať namiesto neho.
ak to myslis aspon trochu vazne tak
@kosmiklove preco to beries tak vazne? ja si nerobim srandu z teba, ale zo seba... je skoda, ze si to nepochopil, ale vidim, ze to ty sa beries prilis vazne... na jednej strane hovoris, ze nemozes mat predsa nejaky vztah k niekomu, koho poznas len z netu a na strane druhej si z toho zhnuseny, vyzera ze aj kus urazeny a sklamany? preco moje slova v tebe vyvolavaju nejake emocie, hm? no nic dohrala som sa na psychologa never vsetkemu co sa pise na birdzi ja som uplne normalna osoba, ale obcas je fajn si trosku pospasovat na nete. ale asi nie s niekym, kto ma tazke srdce na zeny no. takto nas asi rad mat nezacnes...
@husky vaznejsie to uz mysliet ani nemozem... smrtelne vazne to myslim! ak mi neveris pre pravdu obetujem susedovho psa pohanskym bohom... ale je mile, ze veris ciernej macke z internetu
:ble:
@likjul 3 roky zakladna um. skola a rok tanecna skupina orientujuca sa na brusne tance (musela som prerusit ale chcem zas zacat) staci? stale snivam o frajerovi co sa so mnou nauci bachatu
@likjul nevies tancovat ale tancujes rad? ake zlate... tak ta naucim... aj ja som sa naucila, tiez som byvala uplne drevo
radsej nanho nereaguj.
@maugly a ty sa nevtieraj zase
@maugly zistujem, vdaka za upozornenie
:letim:
Pozeram ze len dnes si komentoval cca 100 krat.
Uplakany, zatrpknuty chudak bez hrdosti.
btw ucet sa tu zmazat neda tak si nevymyslaj picoviny..