je inak dost zvlastne, ze ked citam texty, co po sebe zanechali samovrahovia, zistujem, ze sa s ich postojom k zivotu stotoznujem na minimalne 90%. a napriek tomu stale zijem
Viem, ale nelinknem....bol to moj najlepsi priatel, poznala som ho 17rokov a snazim sa vyrovnat s jeho samovrazdou. Ma tu zachovany profil a davne davne blogy z cias ked sme chodili na gympel a ukazala som mu birdz.
@Warble Čóóó
Tak on už je mŕtvy.. Fuh
Prišiel mi strašne zaujímavý podľa rečí a zrejme sme mali aj spoločný humor lebo obrázky z netu čo tu pridával boli najvtipnejšie vôbec. A rozmýšľala som že by som sa s ním chcela zoznámiť a pokecať s ním viac než dve vety čo sme si vôbec napísali: - ty si ako ja. - nie, to ty si ako ja a potom som ho tu dlho nevidela a čakala som kedy sa objaví a že už mu čosi napíšem, a teraz toto.. Možno som prišla o životného druha.
No ale aspoň mu už je dobre, bohvie kedy sa aj ja poberiem.
@wistingher To netvrdím,ale je to nepríjemné a alarmujúce,ked sa stotožňuješ sa takýmto človekom v pocitoch a myšlienkach. Pri takejto téme by som lol určite nedával.
@kristiano
Čožee?
Ja som ju veľmi nepoznal, iba ten nick som nejako registroval. Teraz pozerám, že posledný status mala 20. november 2016. To nie je dávno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A viem že nejaký chlapec tu prednedávnom spáchal samovraždu. Len neviem meno.
Tak on už je mŕtvy.. Fuh
Prišiel mi strašne zaujímavý podľa rečí a zrejme sme mali aj spoločný humor lebo obrázky z netu čo tu pridával boli najvtipnejšie vôbec. A rozmýšľala som že by som sa s ním chcela zoznámiť a pokecať s ním viac než dve vety čo sme si vôbec napísali: - ty si ako ja. - nie, to ty si ako ja a potom som ho tu dlho nevidela a čakala som kedy sa objaví a že už mu čosi napíšem, a teraz toto.. Možno som prišla o životného druha.
No ale aspoň mu už je dobre, bohvie kedy sa aj ja poberiem.
Rakovinu človek tak nejak v pozadí vníma a ked sa dostaneš k myšlienkam @M tak je to celkom nárez.
Asi by ma ako pripútaného na posteli od-rovnal pohľad na hory...
No nič zatial žijem som zdravý celkom a hneď dnes po práci dám nejakú túru !
(normálne to je v piči ake prizemné problémy riešime, za pičoviny sa hádame a pritom zajtra môže byť vše inak...)
Čožee?
Ja som ju veľmi nepoznal, iba ten nick som nejako registroval. Teraz pozerám, že posledný status mala 20. november 2016. To nie je dávno...