@pally27 ono by to bolo teoreticky mozne umoznit niektore veci, ze si clovek nastavi "celobirdzovsky dizajn", ale nebude to fungovat v Internet Exploreri, to uz viem. V ostatnych prehliadacoch by to mozne bolo... teoreticky. nehovorim ze hned... ale hm... Vlastne pozadie na cely BIRDZ by nebol problem, len by sme nedovolili menit vsetko, iba niektore veci.
@lawey nebol by v tom chaos, ty by si videla "svoj birdz", @pally27 by videl svoj birdz, ak by si si ty miesto modreho pozadia dala co ja viem zelenu travicku, tak na celom birdzi by si videla zelenu travicku...
toto je teoreticky mozne, ale momentalne mam trochu ine priority.
@pally27 ako je mozne, ze to spravim ze to tam bude v nastaveniach (ale predtym urobim ine veci co su rozrobene) a proste uzivatel s internet explorerom, tak neuvidi tu linku, cize sa na tu stranku ani nedostane cize nebude vediet, o tom, alebo tam bude nejaky marketingovy text, ze birdz umoznuje zmenit pozadie celeho birdzu, ale treba si na to stiahnut takyto program namiesto exploreru... hm to moze byt ok.
@tomas hej pochopila som.....no vobec sa do programovania nerozumiem ale cim viac budeme mat vysad a bude to moc byt tak tym bude strank tazsia..alebo ako to mam napisat? pomaly net bude este pomalsi nacitavat stranku...uz teraz niekedy cakam aj 15s sekund kym sa mi aukazu aspon obrysi stranky....
@tomas ono to nie je až také dôležite aby si sa hned do toho pustil... samozrejme ze sa musia dokoncit rozbabrané projekty už sa neviem dočkať kedy budu nové webky dúfam že čoskoro
ale skús nad tým porozmyšlat ... myslím si že to bude potom OK
a nebolo by to zle...len zasa..nie vsetko sa hodi farebne k birdzu..myslim len tak hocjake pozadie sa k tomu nehodi...
mna bu skor zaujimalo @tomas ako a ci vobec, sa da zmenit na CSSku obrys(biely)webky(/*pozadie webky*/a podobne...dufam ze vies co myslim)...niekedy sa mi to dost tam nehodi k webke
dik za odpoved
ale napad to nieje zly...
a @lawey tak to budes mat vypnute a stranka ti pojde tak ako ti ide teraz a je problem vyrieseny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
toto je teoreticky mozne, ale momentalne mam trochu ine priority.
a čo sa týka IE tak len malo ludi este využíva IE,,, možno sa mýlim a IE je este oblubený ale proste mozes dat na výber:
das tam nejaké prepinátko typu: zvoliť vlastny dizajn
a ten čo využíva IE ho ani neklikne lebo vie že to nebude ist, a tak si ostatný môžu s chuti využívať svoje pracovné prostredie birdzu
(asi blbosť že )
toto si myslel?
ale skús nad tým porozmyšlat ... myslím si že to bude potom OK
a nebolo by to zle...len zasa..nie vsetko sa hodi farebne k birdzu..myslim len tak hocjake pozadie sa k tomu nehodi...
mna bu skor zaujimalo @tomas ako a ci vobec, sa da zmenit na CSSku obrys(biely)webky(/*pozadie webky*/a podobne...dufam ze vies co myslim)...niekedy sa mi to dost tam nehodi k webke
dik za odpoved
ale napad to nieje zly...
a @lawey tak to budes mat vypnute a stranka ti pojde tak ako ti ide teraz a je problem vyrieseny