Nekupujem kondómy, eh často. Nie je s kým ich používať. Ale za to raz som šiel kúpiť do lekárne lebo som potreboval súrne. Bolo to najtrápnejšie čo som zažil. Pýtať si pred staršími ľudmi prezervatívy a ťa lekárnička ani nevedela kde ich majú takze som tam strávil desať minút prepadajúc sa od hanby. A odvtedy mám radšej vždy do zásoby zo samoobsluhy.
tiez eshop. Nechapem ako moze niekto kupovat tie drahe male balenia v obchodoch ak nema fakt sex ze 3x do roka (lidlovske sa nerataju, to je asi jedina vec z lidla co nemam za potreby si kupit
@lawey cojaviem 3e a ak chlap vydrzi viac ako desat minut nieje strasne.
A zhodou nahod mam prihodu z dnesneho dna pretoze ma napadlo ze by som mal ísť nejake kupit ale drogeria uplne inde. A vidim erotic city a napadlo ma ved som nikdy nic take nenavstvil a aj vybavim nakup. Tak som celkom fajn pokecal s predavackou o klientele, co za tovar ide najviac ma prekvapilo ze dokonca sa este predávajú aj vhsky a samozrejme tam mali aj veľké balenia za cenu ako z netu
v Tete alebo DM, obcas alza alebo kondomshop.sk
a ani najmenej sa nehanbim, nevidim dovod
zato ked som este nevedela, kde v DMke maju tehotenske testy (fakt som ich nevidela pod kondomami rovno) a pytala som si v lekarni, tak som bezmala umrela
nie preto, ze aha ja sulozim, ale skor ze aha ja sa bojim, ze som tehotna
a to som nejaky cas nemala 5 mesiacov ziadnu menstruaciu a predtym dlho 40+ dnove cykly, takze som kupovala testy tyzdenne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Vsetko super.
A zhodou nahod mam prihodu z dnesneho dna pretoze ma napadlo ze by som mal ísť nejake kupit ale drogeria uplne inde. A vidim erotic city a napadlo ma ved som nikdy nic take nenavstvil a aj vybavim nakup. Tak som celkom fajn pokecal s predavackou o klientele, co za tovar ide najviac ma prekvapilo ze dokonca sa este predávajú aj vhsky a samozrejme tam mali aj veľké balenia za cenu ako z netu
a ani najmenej sa nehanbim, nevidim dovod
zato ked som este nevedela, kde v DMke maju tehotenske testy (fakt som ich nevidela pod kondomami rovno) a pytala som si v lekarni, tak som bezmala umrela
nie preto, ze aha ja sulozim, ale skor ze aha ja sa bojim, ze som tehotna
a to som nejaky cas nemala 5 mesiacov ziadnu menstruaciu a predtym dlho 40+ dnove cykly, takze som kupovala testy tyzdenne
Ale lacnejšie ako dieťa
Radšej na interrupciu po každom sexe ako toto, veď to je neľudské