neplánujem, skor by som prijala...hlavne babo...mozno je to skoro,ale mne to je jedno.snivam o tom uz od detstva a nedam si sen zobrat ani trendami dnesnej doby
ak tu už taká anketa bola, je to pekné, ale potrebujem aktuálne dáta.
je to podklad k téme : vek, ako faktor pri uzatváraní manželstva.
ak chceš poňať anketu ako recesiu, šmar sa do ankiet o mimozemšťanoch.
toto je "seriózna" anketa na "serióznom" portály.
ďakujem
dátum, podpis, pečiatka
Džej Kej
Ja svadbu ani nechcem, babo hej, ale zit len v partnerstve, aj ekd by to bolopre dieta nevyhodne, lebo by nevyrastalo v manzelstve,ale tak ani ja si nechcem pokazit vtaz manzelstvom...
nie som si ista co chcem svadbu vlastne vdaka nej budem mat len papier co ma spaja s tym clovekom ale ak ho naozaj lubim ten papier nepotrebujem ale zas moze to byt super, aspon je co oslavovat
ja som už vydatá - svadbu sme mali, ked som mala 21 rokov (moj nastavajuci mal vtedy 22). a rozhodnutie bolo spolocne a nic a nikto nas do toho nenutil
nechcem svadbu pretože to je len zbytoščné vyhadzovanie peňazí a to kvoli jednému papieru. ked sa niekto miluje tak k tomu nepotrebuje povolenie. A môže sa hocičo stať a rozvody su len dalsie papierovscky...
moja prva svadba bola presne minuly rok.. skoncila rozvodom este vten den a pootm som mal dalsie tri.. a trvali tak skoro mesiac.. ale zajtra mam dalsiu svadbu tak mi drzte palce
ďakujem za účasť, zajtra odprezentujem @iloveskateboard no šak práve preto, že ma nepozveš na svadbu, aby som si vedela na ten deň zajednať aspoň o kúštiček pozitívnejší program. čo ja viem. vrhnúť sa ku krokodýlom, alebo darovať obličku.
@johnysheek pre porovnanie: zo štatistického úradu sa mi dostalo výpočtu, že ženy sa za minulej éry vydávali priemerne ako 22 ročné a muži ako 25 roční, pričom v 3Otom veku ženy už mali tri deti a dalsie už nepribúdali.
teraz sa to posunulo, ženy a aj muži sa chcú sobášiť (ak vôbec) okolo 3Otky a narodenie prvého dieťaťa sa posúva niekedy aj do 4o.teho veku života.
ale treba myslieť na to, že v minulej ére boli len 3 % vysokoškolsky vzdelaných mladých ľudí, teraz ich je viac, a viac z nich myslí v prvom rade na kariéru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
je to podklad k téme : vek, ako faktor pri uzatváraní manželstva.
ak chceš poňať anketu ako recesiu, šmar sa do ankiet o mimozemšťanoch.
toto je "seriózna" anketa na "serióznom" portály.
ďakujem
dátum, podpis, pečiatka
Džej Kej
P.S. urobíš mi na zákalde toho psychologický profil???
a jasne ze ste pozvani
@iloveskateboard no šak práve preto, že ma nepozveš na svadbu, aby som si vedela na ten deň zajednať aspoň o kúštiček pozitívnejší program. čo ja viem. vrhnúť sa ku krokodýlom, alebo darovať obličku.
ale ne...aspon by som chcela predtym skoncit gympel a nemyslim, ze toho praveho tak skoro stretnem :/
teraz sa to posunulo, ženy a aj muži sa chcú sobášiť (ak vôbec) okolo 3Otky a narodenie prvého dieťaťa sa posúva niekedy aj do 4o.teho veku života.
ale treba myslieť na to, že v minulej ére boli len 3 % vysokoškolsky vzdelaných mladých ľudí, teraz ich je viac, a viac z nich myslí v prvom rade na kariéru
ále to len tak na okraj