jasné.. myslím že je to super.. práve teraz nedelu sme to vyskúšali v aute.. vzadu na sedadle.. síce to bolo kúsok stiesnené, ale dalo sa to.. najväčšia sranda tie zahmlené okná a vraj kymácajúce sa auto podla mňa je to super
plarika, suhlasim, tie zarosene sklaaa a okna nemaju chybu ... no, len sme rozmyslali ci nie je viac miesta ked AKOZE sa sklopia sedadlaaa... ? .... asi vyskusame ....
Ale ja pisem na slvoenske pomery co comby. Kto si dovoli v dnesnom svete komby? Co by tam prenasal? Pakle kondomov? neviem. mne sa to zda nepohodlne. Ak by to auto bola limuzina tak to je nieco ine
Emmatt: kasko to vyriesil - sklopis zadne sedadla rozsiris priestor kufra na XXX litrov a miesta mas habadej a keby bolo malo sklopis aj predne a ked vam nebude stacit to, tak si kupte autobus
som zvedavy kde tato diskusia skonci. nakoniec budete pisat o kontajneroch. ale ja chem len upozornit na to, ze tu boli aj take diskusie kde sa skoncilo uplne niekde inde
Chavez: no tak to drzim palce hadam aj ja raz skusim, ale vazne teraz ...ale asi..asi len na wc ..a tam bude verim ze ece menej miesta ako v aute...ale ked tak rozmyslam, moze to byt dobre
Alebo si treba zobrat povedzme prvu triedu a nejaku ludoprazdnu nocnu linku potom by mohol byt pokoj a letuske povedat, ze idete spat tak nech nerusi...
Alebo si to rozdat s letuskou (i ked v tvojom priapde si budes musiet najst stewarda, s pilotom asi tazko
Emmat: auto som videl, takze mi je jasne, ze to bude krkolomne
Faker: a to mam stale sukat v posteli??? Blaznis? Ved si to treba nejako osviezit a skusit nieco nove... hovori ti nieco stereotyp? Ved kym si mlada, tak si treba vyskusat vselico lebo ked budes mat 40 tazko uz budes skusat
zo skusenosti viem, ze je ovela dolezitejsie s kym je ten sex, ako to kde je. ak je to s niekym, kto fakt vie, co robi a mate k nemu aspon nejaky citovy vztah, tak to kludne mozes robit oprety o strom, alebo plot bude to fakt dobry zazitok (co vam poviem, mam pestru minulost)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Alebo si to rozdat s letuskou (i ked v tvojom priapde si budes musiet najst stewarda, s pilotom asi tazko
Mali by sme ist ale spat k teme... kedze si to uz skusala, tak ake polohy odporucas?
Faker: a to mam stale sukat v posteli??? Blaznis? Ved si to treba nejako osviezit a skusit nieco nove... hovori ti nieco stereotyp? Ved kym si mlada, tak si treba vyskusat vselico lebo ked budes mat 40 tazko uz budes skusat
ale co tak lietadlo??
Nebolo to az tak stiesnene, prave naopak, bolo to velmi sexy a hocikedy by som si to zopakovala
na zadných je haluz no a samozrejme auto sa pekne hýba
na prednej je to fakt že stiesnené
a v kufri skoro ako v posteli ale tvrdé..
Ine by to mohlo byt,kebyze je to vacsie auto,
interesant