Ahohte, prepáčte, ak to sem nepatrí,ale neviem, do akej diskusie som to mala zaradiť. Môj problém je v tom, že som strasne unavená, nic sa mi nechce,ani učit sa, ani ist von s kamosmi. Proste nic, len by som stále spala a oddychovala. Neviete náhodu niekto, že či sa nedajú nato uzívat nejaké lieky,aby mi to dodalo silu. A prednedávnom som začalo pouzívat clarinol, nemôže to byť preto?? Predtým som mala v sebe veľa síl, rada som sa zabávala a teraz sa dokázem ledva postavit, nie tak este niečo robiť.
No nic sa nestalo. A clarinol to nie su lieky od alergie? Tie byvaju svinske. Ak ano a mas ich uzivat 1 x denne tak ich uzivaj iba vecer.
A ci sa da daco robit? Nie ak to nie je liekymi tak nie. Musi sa silou mocou donutit nieco robit. napriklad prist do kuchyne a dat si daco napapat. i ked ja mam kuychu dalekoa tiez sa mi dakedy nechce tam ist 6 krokov je dkaedy az moc
clarinol, to sú lieky pre lepšiu postavu, je v nich aj mnoho vitamínov. A s tým jedením, diéty nedrzím, jem aj vela ovocia, ale niekedy mi proste nechutí, za den zjem fakt málicko. a inokedy zase celú chladnicku, podla nálady.
Majlos, no vačšinou z nich aj hej, ale zas nie vzdy, závisí to, akú mám náladu. Zas niekedy sa dokázem normálne bavit s kamosmi, a inokedy ani postavit z postele.
Nezabudka:ja som mala takyto problem tiez. bola som unavena a ospala. nakoniec to bolo sdrce. nestihalo. navstiv lekara. alebo to mas mozno z tych tabliet na chudnutie. to su take p... chemicke
Kasko: cooo? ty si neni normalny to by som radsej 3 dni compiloval Gentoo linux ako styristomilionkrat restartoval comp koli instalovaniu kopy driverov a ineho softwaru...
to moze mat tolko pricin jak romovia deti...zistis to len postupnym vylucovanim moze to byt zdravotne,psychicke alebo len obycajna lenivost ktora na cloveka pride ked dlho nema nic na praci
Tommyhot ja sa nudim len raz za 3-4 mesiace. Kompik preto preintalovavam lebo sa mi nechce hladat zavada peco ide tak pomali. Virus ziadny a ide pomalicky tak to spravim.
O tom, ze nie som nromalny by som pomlcal. lebo podla mna nie je normalny nikto
Ale uz mato prestava bavit. Tečraz nemma cas sa nudit lebo su sukusky to by bolo asi vsetko
No mne zvycaje trva menej casu odstranit tu zavadu ako preinstalovat windoze a dostat ho do takeho stadia v akom bol predtym nez sa dodrbal. (instalacia driverov, vsetkeho softwaru, zmena skinov, boot skinov a logon screenov atd..)
Prepáčte, viem, že to nepatrí k danej téme, ale ak je tu niekto, kto mal problémy s krvným obrazom (má byť 120 až 140 a niekto ho má 70-80), a má s tým svoje skúsenosti, prosím napíste mi tajnú postu, potrebujem sa niečo spýtat, zistit o tom bližšie info, bo na nete som nic moc nenasla. A tiež to isté aj so zmensením stítnej zlazy.
Asi potrebuješ lásku, malo lásky máš alebo ti celý svet lezie na nervy, to vážne že sa ledva postavíš na nohy to musí býť strašné.Do doktora, jednoznačne alebo ku psychošovi/to myslím v dobrom/.Asi to ja v psychike.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A ci sa da daco robit? Nie ak to nie je liekymi tak nie. Musi sa silou mocou donutit nieco robit. napriklad prist do kuchyne a dat si daco napapat. i ked ja mam kuychu dalekoa tiez sa mi dakedy nechce tam ist 6 krokov je dkaedy az moc
-znizenie motorickej schopnosti
-citova labilita, caste striedanie nalad, sklon k depresii
-strata zaujmu o seba a okolie
-zmena hodnotoveho systemu
-celkova lahostajnost
-neschopnost menit svoj psychicky a fyzicky stav...
moznos 1, 2 a to je vsetko
Ale za to sa doma nenudim urcite
nezabudka jednu vec ti ale poradim ja ked sa doma nudim tak si foramtujem diska a preinstalovavam WINDOWS aspon nieco ma dokaze zamestnat
Majlos, no vačšinou z nich aj hej, ale zas nie vzdy, závisí to, akú mám náladu. Zas niekedy sa dokázem normálne bavit s kamosmi, a inokedy ani postavit z postele.
Inak dakujem
O tom, ze nie som nromalny by som pomlcal. lebo podla mna nie je normalny nikto
Ale uz mato prestava bavit. Tečraz nemma cas sa nudit lebo su sukusky to by bolo asi vsetko
Dakujem!!!!!!!