verite skor na nahodu alebo ze v niecom ma prsty vyssia sila? bo podla mna nieco take ako osud existuje
1. stretla som jedneho "kamarata" (spoznala som ho cez net)s ktorym som si nepisala uz fajne dlho tak isto ani nevidela leebo som ho ani nechcela v
@zajkousko navstevoval som ho za mladi, ked som ministroval a spoznal som akurat tak pokrytectvo cirvky a jej zamestnancov, a samozrejme cumet na tie farizejske xichty ludi, co tam chodili, nebol tiez zrovna najlepsi pohlad...
a samozrejme, to nezvycajne miesto bolo dom bozi, chalan, ktoreho jej duch svaty zoslal bol anjel a vsetci spolu tancovali a spievali a svet bol krasny a plny lasky...
@tommyhot
prestaň súdiť druhých, dívaj sa na seba, Ježiš sa na teba díva, čo robíš, nechci byť podobný tým zloduchom, najdi v sebe pokoru a skloň hlavu pred tým, ktorý ťa miluje....
vtedy najdeš pokoj v duši, lásku a život bude pre teba krajší
@tommyhot si predstav ze sme spolu "nesukali"..nezvycajne miesto pisem preto lebo to nebolo nikde v obchode ci v centre ale na takom mieste kde ludi len prejde par za tu hodinku..a k tym detailom len tolko ze nechcem to tu rozpisovat bo ten clovek keby to precital tak by si omne uz nieco pomyslel ze som sa mu riadne vyhybala atd
ziadnymi...kazdy si veri v tom co chce..naco je dobre aby som teraz napr. ja teba presviedcala o tom za cim si stojim? zbytocna vec toto ludia sa len kvoli takym reciam len pohadaju..treba to nechat tak..neveris v tom ? neveris dobre vyjadril si sa..berem..ale zas stat si za svojim nazorom a huckat do hlavy inemu to co si ty myslis alebo neviem kto ta naco? to jak keby niekto hucal do ineho ze kniha harry potter je to najlepsie co kedy cital a dobre ze sa nejde hadat o tom..co iny si mysli ze to je sprostost..chapes co tym chcem povedat nie?
@Cawyeara je len na tebe ake informacie prijmes.. ja si budem hovorit co uznam za vhodne, ak s tym mas problem, tak necitaj, nikto ta do toho nenuti, ci ano? Chapem co chces povedat, ale ak ma niekto chut sa hadat kvoli nazoru, tak je to jeho problem, nie moj.
A navyse ak sa ma chut urazat len preto, ze s nim niekto nesuhlasi, tak to uz ma vobec nezaujima.
@tommyhot vyjadrila som svoj nazor tak isto aj ty .. dobre...skoncili sme.. kazdy nech si hovori a robi co chce..tot vsio...aaa n.e.r.i.e.s.i.m ! :letim:
@tommyhot ja nemam ten pocit len mi je jedno co si ludia myslia..poviem svoj nazor a kludne sa mozu zamysliet nadtym..nepresviedcam nikoho.. je mi to fuk..100 ludi 100 chuti ..naco to riesit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
neodmietajte ho, svojim životom - správaním dokážte, že ste ľudia stvorení Bohom Otcom...
vaša láska bude opätovaná a príde práve vtedy, keď to budete najmenej očakávať...
"stalo sa to celkom na nezvycajnom mieste ..boli sme tam len my dvaja..v tom uz nieco musi byt..detaily samozrejme nepisem bo to na dlho"
opisuje ako sa spolu modlili ruzenec?
tým nezvyčajným miestom mohol byť aj Dóm Boží...
a mal by si ho aj ty navštíviť, aby si konečne poznal pravu lásku a milosrdenstvo Božie.
a samozrejme, to nezvycajne miesto bolo dom bozi, chalan, ktoreho jej duch svaty zoslal bol anjel a vsetci spolu tancovali a spievali a svet bol krasny a plny lasky...
prestaň súdiť druhých, dívaj sa na seba, Ježiš sa na teba díva, čo robíš, nechci byť podobný tým zloduchom, najdi v sebe pokoru a skloň hlavu pred tým, ktorý ťa miluje....
vtedy najdeš pokoj v duši, lásku a život bude pre teba krajší
hm, prajem ti, aby ti to tak zotrvalo do neskorého veku...
a to je všetko?
A navyse ak sa ma chut urazat len preto, ze s nim niekto nesuhlasi, tak to uz ma vobec nezaujima.