@17 ja som som ani nevedela, že uádzaž 13, 14 ročné decká či už chalani prichajú o panictvo a baby o panenstvo, ale je to veľmi skoro aje to veľmi smutné. A ani som ani nevedela, že decka sa tých vekových kategoriach sa zaujimajú o sex a niektorí ho praktizujú. Ale si neuvedomujú, aké následky sex prináša. Tam nejde len o suložení ale ide tu najviac o city, lásku a o ďalšie veci. Aj ja sa môžem priznať, že som nikdy nemala sex a som panna a som na to veľmi hrdá, lebo tu nie sa za čo hanbiť.
A podľa teba sexujú už decká od 12,13, 14 a 15. rokov?
@19@argentina Teda - nechcem sa ťa dotknúť, ale ako môžeš hovoriť o tom, o čo v sexe ide a aké následky prináša, keď si si to vlastne ešte s nikým neprežila? Trochu to je, ako keby ti niekto vysvetľoval, že bungee jumping je taká a taká skúsenosť, aj keď na tom nikdy nebol :/
+Imho "15" by tam bola užitočnejšia kolonka, než "24".
kto robil tuto anketu zije asi v svojej bublinke preco si zacala s vekom 16 tam hore na hlasovani? polka ludi co poznam by si tu nenasla odpoved ako vazne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
(mobil a peňaženka sa nerátajú)
Počkaj, to nehovoríme o mobiloch ? *červená sa*
nebodaj zacina skolsky rok a decka sa zacinaju nudit. ech..
@mamradadeli presne tak!!
A podľa teba sexujú už decká od 12,13, 14 a 15. rokov?
Ale u bielých ako sme my to má byť iné nie? Alebo sa mylim?
nejaký skur*ysyn ma na tom cintoríne našol
ále nie to je len sen
+Imho "15" by tam bola užitočnejšia kolonka, než "24".