od 12 tich nenosim nohavicky potom ako som v 13 absolvoval potrat som sa rozhodol ze budem uzivat HA ... je to dobre odporucam lyndinette 20 tato znacka je ale skor pre chalanov ako pre baby... moj bioritmus si na pravidelne uzivanie praskov uz zvykol som sice trocha podrazdeny a naladovy ale kazdovecernym je****m sa mi to kompenzuje a som naozaj stastny ze boh vymyslel sex pretoze vdaka nemu moj zivot stoji za ....
už nie sme v dobe pre 50 rokmi ked boli prvé pokusy s antikoncepciou, už sme trošku pokročili.. nechápem prečo majú niektorý ludia také názory (hlavne, že sú len počuté...) aspon si to naštuduj, ked už to chceš zavrhnúť.. nech vieš čo robíš..
áno, zaťažuje to organizmus (predsa len to nie sú lentilky), ale normálná a zdravá žena to zvládne.. bez ujmy na psychickom či fyzickom zdraví.. a keby čosi, nie je problém to vysadiť..
a @ava33 nikto ti nekáže to užívať.. je to na tvojej slobodnej vôli
a tuším...kedže vieš presne, aký účinok to môže mať na tvoje telo, že by to dokázalo niečo zabiť, tak vôbec nevieš aký to má účinok
@pikao , to by si nemala ani chodiť von, pretože ozonova diera je veliká a ihned dostaneš rakovinu kože.. a ani dýchať by si nemala, pretože tento vzduch je plný nebezpečenstiev, ničoho by si sa nemala dotýkať, lebo dostaneš nejaký smrtiaci vírus a podobne..
je to o niečom inom a HA ako taká má aj pozitívne účinky na telo.. myslím si, že keby bola naozaj taká nebezpečná, že by ju isto nepredpisovali lekári 15 ročným žabám..
ako ja som plne spokojna jak som to zacala brat a vsetko sa mi ustalilo aj som bola menej naladova aj skratka vsetko bolo prijatelnejsie..na leto zasa zacinam lebo sak viete preco
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a áno, je SPOĽAHLIVÁ!
áno, zaťažuje to organizmus (predsa len to nie sú lentilky), ale normálná a zdravá žena to zvládne.. bez ujmy na psychickom či fyzickom zdraví.. a keby čosi, nie je problém to vysadiť..
a @ava33 nikto ti nekáže to užívať.. je to na tvojej slobodnej vôli
a tuším...kedže vieš presne, aký účinok to môže mať na tvoje telo, že by to dokázalo niečo zabiť, tak vôbec nevieš aký to má účinok
je to o niečom inom a HA ako taká má aj pozitívne účinky na telo.. myslím si, že keby bola naozaj taká nebezpečná, že by ju isto nepredpisovali lekári 15 ročným žabám..
schvalne, preco?
netusim, nikdy som to nebral