daj si nebrin bozk a budes spokojny ja som sa minule v nebre tak zjebal ze ma kamarat nakladal do elektricky a sofer zobudil na konecnej ... nebru fakt odporucam
Stary dobry Smirnoff..tam bolo kedysi fajn..kym to bolo...teraz asi nebra..finsky dych a tak.: ...Väznica je tiez fajn..ale strieskat sa můzes kdekolvek..
madrid mas tam miestnost kde mas na zemi piesok vyzera to tam ako na plazi a potom bernard taky pre alternativnych ludi a na vodky je najlepsi khoi khoi
no ja som mala rada dream ked tam este robila janka taka pohodova zlata holka..stale sme tam chodili po skole a tak...ale teraz je tam asi majitel abo kto a on je schopny ta vyjebat von hned jak dopijes kofolu abo daco to je jedno....odkedy ju tam nevidim ani tam nechodim a ani nemam zaujem..proste obsluha onicom...falosny usmev a tak ale jebo je....
exit ten prerabali teraz bude od 21 vstup.....ibiza same diskofilne pisule a lacoste shrackovia no proste ujeb cisty....boba tam je fajn len ta hnusna plnka proste sa tam neda na parkete ani pohnut a je lepsie mat rezervacku dopredu....
v8 no co ja viem siltovkary a tak...ja osobne tu hudbu mozem paci sa mi...ale chod tam len ked ta bere hip hop...inak zbytocne
debuše či jak sa to vola neviem ja to volam tepša...tam je tiež dobre....bola som tam len raz aj to len 10 minut ale keby som mala cas urcite tam ostanem dlhsie...
el nino....doobedu si tam chod kuknut telku vecer uz v pohodke hudba len ked ti tam nafajcia tak neviem neviem..ja fajcim tiez a dost mi vadi ten dym tam...tiadne okna nic v podzemi ale dobre je tam...kofolku si tam sice nekupis..ale okusit mozes
este mozno u starej mamy sa da je tam dobry futbalek a maju tam aj kofolu... biznis tam uz to cisto padlo... a neviem ostatne uz su napisane aj tak najlepsie to ide na intrakoch
no,určite ten už spomínaný madrid pekne spravené,milí ľudia...vyborné touuusty
potom aj tarantino,stockholm-pretože veľmi útulný podnik a milujem jazz a blues, takže tam joo a tie wééce tam tak to stojí za to že lietajúce hajzle ,ďalej u lacka je dobre rodinná atmosféra do pasáže na futbálek alebo bernard-kde chodím iba náhodne a tým že mám 14 sa tam necítim moc dobre a ani tam nemám bárs čo liezť ale v pohode ľudia a inde ani nejak neleziem najlepšie lavičky naše na BETE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
daj si nebrin bozk a budes spokojny ja som sa minule v nebre tak zjebal ze ma kamarat nakladal do elektricky a sofer zobudil na konecnej ... nebru fakt odporucam
peace..
ale ked sa chceš ožrať, to je jedno kam pojdeš všade ti nalejú
Pohoda , coloseum , u legionarov , DREAM , V8, Rock Pub ale najlepsie je f parku pri stanici tam kazdy piatok sa ideme ožrat a ptm do barov
exit ten prerabali teraz bude od 21 vstup.....ibiza same diskofilne pisule a lacoste shrackovia no proste ujeb cisty....boba tam je fajn len ta hnusna plnka proste sa tam neda na parkete ani pohnut a je lepsie mat rezervacku dopredu....
v8 no co ja viem siltovkary a tak...ja osobne tu hudbu mozem paci sa mi...ale chod tam len ked ta bere hip hop...inak zbytocne
debuše či jak sa to vola neviem ja to volam tepša...tam je tiež dobre....bola som tam len raz aj to len 10 minut ale keby som mala cas urcite tam ostanem dlhsie...
el nino....doobedu si tam chod kuknut telku vecer uz v pohodke hudba len ked ti tam nafajcia tak neviem neviem..ja fajcim tiez a dost mi vadi ten dym tam...tiadne okna nic v podzemi ale dobre je tam...kofolku si tam sice nekupis..ale okusit mozes
a este plnu rit ich tu je len neviem teraz ktore
ale aj tak ... da sa posedieť v golde, v evite ... a tak
potom aj tarantino,stockholm-pretože veľmi útulný podnik a milujem jazz a blues, takže tam joo a tie wééce tam tak to stojí za to že lietajúce hajzle ,ďalej u lacka je dobre rodinná atmosféra do pasáže na futbálek alebo bernard-kde chodím iba náhodne a tým že mám 14 sa tam necítim moc dobre a ani tam nemám bárs čo liezť ale v pohode ľudia a inde ani nejak neleziem najlepšie lavičky naše na BETE