V new triedení blogov (básničky, denník a pod...) mi chýba žáner- trápne odrhovačky
Dnes som zase čítala príbeh s motorkou v blogoch!!! a včera som videla príbeh o náhradných očiach!!! skoro som odpadla od jedu... juuj! a to ma treba šanovať
Hmm. Ja by som tomu dal iný názov, ale aj ten ujde. Čo tak Štítky na chladničke, Chvíľka hrôzy a na niečo by sa dalo aj Ušlo mi- hlavne blogy, ktoré majú 2-3 vety.
No, ja som hlavne prekvapená že niekto zaradí svoje vlastné blogy do kategorie Pseudoblogy. Teda, ja tam mám jeden a myslím že tejto kategorii vládne Insomnya.
Keby bola kategoria pre sproste odrhovacky, nic by tam nebolo, lebo autor by to dal do kategorie "vymyslené príbehy"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
to treba rovno mazat a upozornit uzivatela...
a chcem sa aj ospravedlnit, ze posledne tyzdne tu nerobim poriadok, ale FAKT nemam cas...
Keby bola kategoria pre sproste odrhovacky, nic by tam nebolo, lebo autor by to dal do kategorie "vymyslené príbehy"