mam taku fajnu temicku...ze chcem pocut vas nazor..ide o to ze kamoska sa mi rozisla po 1,5roku s chalanom pretoze ho podviedla jasne skoncila u nho..aj ked jej povedal ze mozno sa to spravi a bude vsetko oka..no nic take sa nestalo..proste jej povedal ze
hmm mne sa to tiez stalo, bol v tom aj alkohol ale tak no stalo sa...a miloval som moc moc moc a ete aj milujem.dal som drhu sancu a je to oka...takze take picoviny ako ze to uz nebude ako pred tym su out...ked nemilujes ako mas a bo ako mozes ,tak nikdy to take ako pred tym nebude...ved kazdy sme nekdedy spravilu nejaku hlupost...ale vratit sa to neda proste treba zit dalej
Mmm take ze nikdy nehowor nikdy asi nepoznate co? teraz sa lahko rozprawa, ale keby ide o osobu ktora was fakt lubi tak by ste zmenili nazor si myslim, kazdy si zasluzi druhu sancu aa keby widim ze jej je to fakt luto tak by som jej ju urcite dal..
moj nazor je asi taky, ze treba mysliet aj na zavazky a povinnosti ak sa mas rozhodnut ci cloveka "pustis k vode"...asi si to uvedomuje vela ludi...lebo minuly rok na Slovensku klesol pocet rozvodov oproti roku predtym...
hm, to je tazka polemika. lebo lahko sa rozhoduje hypoteticky, ked v tej situacii nie sme, ako keby sme v nej ozaj aj boli... neda sa preto podla mna jednoznacne povedat co by som urobila..
Podla mna ak ju NAOZAJ lubil,city nemozu vyprchat zo dna na den..Ani z tyzdna na tyzden.MOznoze stratila jeho doveru,uz nechce s nou byt,skalamala ho,a on vidi najlahsi sposob v bezbolestnom rozchode tak,ze jej povie,ze uz k nej nic neciti.Ja som sa rozisla s chalanom pred pol rokom,a este dnes ked pocujem nasu pesnicku,citim jeho vonu,pocujem jeho hlas,citim jeho pohlad..Uvedomim si,ze ho mam stale rada.A napriek vsetkemu navzdy budem.
asi to medzi nimi nebolo az take vazne...ona mu ona zahla...on ju hned opalkoval...asi obidvaja citili ze uz necitia a tak to vyriesili po svojom...mozno mali dat svedsku trojku ...len skromna teoria
ja si myslim,ze jeho to vo vnutri strasne bolelo, ale jej to nedal najavo pretoze si chcel zanechat hrdost,ako chlap.no a kedze ho to velmi ranilo, nic uz s nou nechce mat.
Ak ju miloval tie city tam sú ale ide o princíp ja osobne keby som vedel že ma holka podviedla tak aj keby sme spolu ostali mne by nebolo treba dvakrát vravieť aby som s nieakou išiel. A ešte jedna vec také uletené no ale mám 19 a podvedie ma tak čo môžem čakať v 30ke????
Alkohol wobec neosprawedlnuje, to sa tu uz niekde riesilo, proste clowek ked lubi a wje ze to nezwlada ked sa nadrbe (a sknoci s hociakou/hociakym inou/inym) tak radsej nech wobec nepije
Niekto zasadne druhe sance nedava,a v tom by som ani ja nedala,uz by mi za to ten clovek nestal.A od lasky je len krocik k nenavisti..tak sa to tusim hovori
Hmm neviem, no ja by som druhu sancu snad aj dala, keby ma podviedli, ale zalezi aj od situacie... Ak ju fakt lubi, tak sa mozno este daju dokopy, len sa z toho musi najskor prebrat, potom zisti, ze ju lubi a vrati sa k nej... No asi pozeram vela Piltcherovej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
no zhnusenie pride okamzite
a mozes sa snazit kolko chces...
pamataj, da sa odpustit, no nie zabudnut..
EQ