je tu veľa pekných žien ... čo sa týka krásy bolo by ich naozaj veľa ktoré by pripadali do úvahy ... no je tu aj veľa múdrych dievčat...aj talentovaných (čo sa umenia týka)
ale nič z toho nestačí k tomu aby som s jednou z tých dievčat chodil ... k tomu by som potreboval lásku ... a to je vec ktorá sa síce dá predstaviť, ale nedá sa len tak slepo vtesnať do náhodného človeka
Keby som chlap tak balim @grietusha u a ja by som bol super svudnik.... S arabskym dokonalym sarmom a mne vlastnou social awkwardness .D
A aj @elemiu@burble ...vlastne vsrtky super baby ktore mam rada .) a aj @thrwtchr aj keby som chlapko .D
@Skip ,aj ked ho vobec nepoznam,ale vyzera dobre,mozno stale a asi ma dobry filmovy vkus,takze v inom svete, by som ho rada videla @Foxylady asi by som sa snazila ta balit, mas uchvatne vlasy, male oci,si stihla a fajn dievca,prepac no takze,ano,urcite by som dala ten svoj baliaci pohlad
ohoho. ja by som nechcela chodit s nikym sice ale tak v paralelnom svete by som mozno chcela.
a fuha fuhaha, toho by bolo na dlhsie ale @lawey by chodila so mnou tak tak by to bolo obojstranne dobrovolne a moze sa v paralelnom svete chodit s viacerymi ludmi naraz? lebo ja by som chodila s parikom najradsej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Tvoja stará má účet na Birdz?
Ale to uz davno asi, len som sa doteraz hanbila
ale nič z toho nestačí k tomu aby som s jednou z tých dievčat chodil ... k tomu by som potreboval lásku ... a to je vec ktorá sa síce dá predstaviť, ale nedá sa len tak slepo vtesnať do náhodného človeka
A aj @elemiu @burble ...vlastne vsrtky super baby ktore mam rada .) a aj @thrwtchr aj keby som chlapko .D
@Foxylady asi by som sa snazila ta balit, mas uchvatne vlasy, male oci,si stihla a fajn dievca,prepac no takze,ano,urcite by som dala ten svoj baliaci pohlad
a fuha fuhaha, toho by bolo na dlhsie ale @lawey by chodila so mnou tak tak by to bolo obojstranne dobrovolne a moze sa v paralelnom svete chodit s viacerymi ludmi naraz? lebo ja by som chodila s parikom najradsej.
Je to moja spriaznená duša a veľmi ju ľúbim, neni o čom proste. Presne tak...