Presne tam si dáme birdz stretko. Nájdete tam minimálne mňa a @storm8 .
Pozvaný je každý birdzák, či už si z Košíc alebo zo západu, či tu tráviš každý deň alebo si tu raz za rok, či si sa regol práve teraz alebo si založil birdz. Stretko sa bude konať, aj
ak by to bolo cez týždeň, som tam prvá @zelinka ak pôjdeš, pozdravuj... a nehanbi saaa! veď aspoň čo ja som si všimla, od domenga si na sebe dosť zamakala... a nemáš sa za čo hanbiť
Väčšina tých čo teraz píšu že by prišli dakedy inokedy budú mať výhovorku aj v to "inokedy" typujem (a teraz ma dakto z nich tagne že to tak nieje a bude sa snažiť mi to vyvrátiť → nie už netagne bo som o tom už písal → a just ma tagne lebo si myslím že ma netagne)
Ja by som aj šiel ale som hanblivý až moc na takéto stretká a určite by tam boli všetci starší odo mňa tak by som sa cítil blbo že young blood oproti ostatným
@moonbeam Lenže ja robím v BA Čo je v piči ďaleko celkom. Aj som písala kamošovi, že kedy to je, či v piatok, alebo sobotu, že v piatok (dnes) mám voľno a on, že v sobotu to je
Pekný hexacopter ale ideme turistikovať a aj tak by sme zrejme neprišli. Nevidím v tom veľmi zmysel. Mám jednu podobnú skúsenosť a nejak ma to nezaujalo.
@zelinka bolo fajn, ale bolo nás menej, než som očakával. Ale potiahli sme to až do desiatej večera
@storm8 môže podať podrobnejší report, ak sa na to cíti, prvý a posledný raz som organizoval birdz stretko. Ale ak niekto iný zorganizuje, určite sa pripojím.
@mrsbrynn ešte som Miške hovoril, že sadneme do auta a ideme na THC za tebou, nech aspoň dole ku bráne prídeš celé stretko som do nej šťuchal, nech ti píše
@moonbeam jooj to fakt? sak viem ze ste chceli dojst na thc sak ste mohli lenze som dakde isla potom sa mi zda...nevadi nabuduce urcite pojdem sak nech je sranda
@mrsbrynn Aaaaaale coooo .... na storm? Ahahahahahaha .... stormica sa uz od vsetkych birdz stretavok distancuje a nemusim hovorit o tom, ze si si toto leto nenasla cas ani na mna!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
@zelinka ak pôjdeš, pozdravuj... a nehanbi saaa! veď aspoň čo ja som si všimla, od domenga si na sebe dosť zamakala... a nemáš sa za čo hanbiť
@aime12 áno, dúfam že nebude pršať a budú na hlavnej terasy a tam niekde ja som za cafe napoli, je tam pizza, káva, pivo, viac nikomu nemôže chýbať
@zelinka tak aspoň na chvíľu
@rifla tak príď ako druhá! cez týždeň ťažko organizovať stretko, by sme boli dvaja
Ja by som aj šiel ale som hanblivý až moc na takéto stretká a určite by tam boli všetci starší odo mňa tak by som sa cítil blbo že young blood oproti ostatným
Ale stalo sa mi niekoľkokrát, že som nešla na košické stretko, ale vonku s niekým iným, a skončili sme v rovnakom podniku ako to stretko Bavte sa tho
@james144 vďaka, a jasné, chápem
a ako bolo a koľkí ste boli?
@storm8 môže podať podrobnejší report, ak sa na to cíti, prvý a posledný raz som organizoval birdz stretko. Ale ak niekto iný zorganizuje, určite sa pripojím.
ale rád by som sa stretol inokedy teda v PO určite, v košiciach, no dobre, by som sa tam nejak snáď zorientoval
alebo najblizsie na nejakej akcie