Väčšina báb čo poznám tak chodia so šublerou, robia merania na milimeter - dĺžku a šírku nosa, zapisujú do tabuľky, porovnávajú s priemerom ktorý už namerali a potom chalanovi oznámia, či o neho majú záujem
@nixxina možno inokedy ale tak neni xtra velky vlastne len trosku vacsi ale aj tak mna vseobecne zaujimalo aky maju na toto nazor baby... urcitee som to nezalozil kvoli svojmu nosu, ale kvoli tomu ako to vnima opacne pohlavie
Ja napr. nemám malý nos, ani nejaký veľký bambúch, ale skôr z tých väčších, charakteristický svojim tvarom a mala som z neho komplexy a potom prišiel čas, kedy som si uvedomila, že je to len dobré, odlišuje to a dodá tvári výraz, šarm, inteligenciu Napr. Maria Callas, nádherná to žena a jej veľký nos ju vôbec nešpatil ! Taká krásna bola .
@xddddd ja viem preto ti hovorim , ze zalezi od toho ako chlap vyzera ak vyzera fajn vacsi nos sa da prezit okej ocakavam daky fotobook alebo take nieco potom ti napisem odborny posudok ako tvoj nos moze vnimat vacsina zien
No neviem ako to mam povedat.. rano som sa zobudil a strasne ma svrbel nos, tak som siel na zachod, ze sa vysmrkam, a v tom som mal po celych nozdrach take male husenicky, take, ake byvaju v ovoci, malicke, len neviem, ako sa tam dostali... oblo to strasne nechutne, tak som sa siel okupat, a uz tam nastatsie nie su... ikomu som to este nepovedal a pred rodicmi sa hambim.. ako sa tam dostali? je to nejaka choroba? mam ist s tym k lekarovi? prosim pomoc...
môj dedo do hriadok, kde boli uhorky nasadene a žrali ich slimáky pichal vidli s káblom na 220w....
nepíšem, aby si si ich pichol do riti, ale možna by štačilo sa chytiť drótika a tie fešandy by ti vyliezli z celého tela, mal by si kľud.......pre lepší efekt, zopakovať 3x po sebe ..........filipk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
btw. vecsi nos je docela pekny
A beztak som mala ja pravdu!
Ale zase, treba ho vedieť nosiť .
Osmička si ty?
este nieco?
hyhyhyhy, ty vieš dodať chuti pri raňajkach
môj dedo do hriadok, kde boli uhorky nasadene a žrali ich slimáky pichal vidli s káblom na 220w....
nepíšem, aby si si ich pichol do riti, ale možna by štačilo sa chytiť drótika a tie fešandy by ti vyliezli z celého tela, mal by si kľud.......pre lepší efekt, zopakovať 3x po sebe ..........filipk