hlavne, že chlapi si ponadávajú ako keby šlo o ledajaké slovo, a to si ,kurva, píš, že ide len tak o slovo! proste znova tie predsudky a spoločnosťou uznané etické prešľapy...aj keď znova spomeniem relatívnosť, je rozdiel nadávať a nadávať
ked to povedia od nervov alebo tak nejak tak je to v poho ale ked každe 3 slovo je pi.. a ku.. atd.. v ramci normy je to v poho ved kazdi si potrebuje obcas ponadavat
Ak nadáva, tam kde by som aj ja nadával, (prípadne jej to občas vykĺzne) tak je to v poriadku, ale ak by mala nadávať len preto, aby sa mi zapáčila, alebo aby bola cool, tak to sa mi už nepáči.
no do piče a ja že až tak nie kurva (ale nieee, ja až tak nenadávam, ale sem-tam sa stane ..ale ako chápem, že sa to chalanom nepáči, ale ako oni môžu nadávať a my nie, nie je to trošku diskriminácia?? ja nechcem nadávať, ale podľa to je úplne v pohode sem-tam ani chalani by nemuseli toľko nadávať inak
ja ked okolo mna nadavaju si medzi sebou tak to ignorujem pretoze by to nemalo vyznam povedat ze aby s tym prestali aj tak mi neprestali ked si na to niekto raz zvykne na nadávanie tak je tazke si odvyknut ja nenadavam vobec tak ty k... ty pi... chod do pi... ty ku......alebo si je.... lebo niesom na to nauceny ani zvyknuty a uz nebudem tak nadavat lebo to nedokazem proste vobec som sa to nenaucil takze mi to ani nechyba
Ked vidim dievca, ze nadava, znechuti sa mi. Ked ma este pri tom cigaretu, odmietam akukolvek konverzaciu. A ked zistim, ze sa este predvadza, poslem ju rovno do -.
nj vadi to, ale tak ako to tu uz bolo spomenute urcite viac vadi fajcenie, lebo sem tam v nejakych situacich to nadavanei fakt dokaze uvolnit cloveka ale v cigaretach nevidim zmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
nieco pre teba
A chalani môžu?
vy máte komplexy