Inak ma vždy rozosmeje keď dakde na nete je článok o nejakej bacuľke a tam 150 kilová a viac mrochta jak hrom ale ona je "bacuľka" akože mne to je jedno, nech vyzerajú jak chcú ale nech to pomenúvajú správnymi slovami. To by potom neexistovala morbídna obezita a všetci by boli iba bacuľky a bacuľkovia
Co je to par kileciek navyse? 2, 10, 20? Berie sa aj svalnaty clovek ako "par kileciek navyse" ked ich sice ma, ale je stihly a svaltnaty? Co si mam pid touto frazou predstavit? Wtf?
na kilách mne napr. až tak nezáleží, skôr aký majú tie tukové vankúšiky tvar je dôležité ale tak to hovorím teraz ale veľa krát sa mi stalo, že sa mi páčila baba len preto, že mala zaujímavú osobnosť a pritom nebola fyzicky až tak dokonalá... ja nevjem uš
@staphylococcus ja neviem, tebe sa fraza par kil navyse neasociuje vobec s nicim? ved si predstav cloveka o ktorom by sa povedalo ze ma par kil navyse, urcite to nebude svalnata postava o vacsej hmotnosti wtf
a to ze si nepredstavime totoznu postavu je uplne jedno, ci to bude u mna 9 kil a u teba 11, aj tak to mame hodnotit podla seba kazdy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Teda ešte zaleží, ako má pár kíl navyše, lebo môže mať pevnú postavu alebo moze mat tukovu postavu. To je tiez podstatny rozdiel
a to ze si nepredstavime totoznu postavu je uplne jedno, ci to bude u mna 9 kil a u teba 11, aj tak to mame hodnotit podla seba kazdy