(a dajme tomu, že je to nejaký známy vášho spolubývajúceho, netrpí žiadnymi nákazlivými chorobami, parazitmi, pravidelne sa sprchuje a neovomituje vám posteľ, nech tu nezačnete hádzať teórie o homelesákoch a podobne)
závisí to od toho či dotyčného aspoň trošeno poznám.
ale hlavne to závisí od toho či sa ma predtým spýta spolubývajúci či môže niekto v mojej posteli spac. vtedy je to v poho ale ak proste prídem a zistím, že mi tam len tak niekto spal tak som zlá!!!
pokiaľ je to osoba ktorú nepoznám, tak by mi to asi vadilo. napr. sestra mi nevadí. ale spolubývajúcej kamoška keby si prišla ku nám na intrák a že chce spať v mojej posteli tak by som spravila jednoduchú vec a prezliekla by som jej moje periny za čisté, čo sme nafasovali na intráku a ja ich nepoužívam. a boli by sme všetci spoko.
ja nemám rada ani keď sa mi niekto váľa v perinách, keď je oblečený v niečom čo nemusí byť špinavé ale vyvoláva to taký dojem...napr. v tom, v čom prišiel zvonku....
proste mám rada keď sú moje periny moje, čisté a tak
ja vlastne ani neviem, prečo mi to vadí, teda logické vysvetlenie na to ja nemám, ale asi to bude taký nejaký pocit ako keď mi vadí, keď okolo idú cudzí ľudia a silou mocou chcú hladkať môjho psa. strašne to neznášam a moja posteľ je moje kráľovstvo, môjho psa a mojej postele sa nikto cudzí dotýkať nesmie
mne by to vadilo ...aj keby sa spýta tak asi poviem nie .. jedine že by si prezliekla obliečky za tie čo sme vyfasovali na intráku ...v tom pokojne ..ale v mojej ..no čo ja viem... nie...
@elenari ja som nikoho neprespala v cudzej posteli zatiaľ ale ja som už prespala vo veľa posteliach, a keď máš červené vlasy ktoré vkuse padajú tak sa to niekedy nedá utajiť a boli hromyblesky párkrát.
a v mojej možno niekto prespal cez víkend, ale je mi to u piči dosť
v mojej posteli nikto cudzí nespáva a keďže ešte bývam u rodičov, tak predpokladám, že aj keď by u mňa v posteli v mojej neprítomnosti niekto prespal, tak by to bol niekto overený.
no a ja som naposledy prespal v posteli Alexa zo San Diega a snáď mu to neprekážalo
nie, doma spáva v mojej posteli teraz brat, na tom mi nemá čo vadiť. a na intráku nikto nespáva, keď tu nie som... aj keby. pokial je v normálnom stave, nech.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale hlavne to závisí od toho či sa ma predtým spýta spolubývajúci či môže niekto v mojej posteli spac. vtedy je to v poho ale ak proste prídem a zistím, že mi tam len tak niekto spal tak som zlá!!!
ja nemám rada ani keď sa mi niekto váľa v perinách, keď je oblečený v niečom čo nemusí byť špinavé ale vyvoláva to taký dojem...napr. v tom, v čom prišiel zvonku....
proste mám rada keď sú moje periny moje, čisté a tak
ja vlastne ani neviem, prečo mi to vadí, teda logické vysvetlenie na to ja nemám, ale asi to bude taký nejaký pocit ako keď mi vadí, keď okolo idú cudzí ľudia a silou mocou chcú hladkať môjho psa. strašne to neznášam a moja posteľ je moje kráľovstvo, môjho psa a mojej postele sa nikto cudzí dotýkať nesmie
a v mojej možno niekto prespal cez víkend, ale je mi to u piči dosť
ak by to nebol ..... tak by mi to vadilo
ak by som vedela, neviem, z nejakého divného pocitového hľadiska by som bola radšej, ak by spolubývajúca spala v mojej, kým návšteva v jej
občas mám halušky aj v izbe na hotel..
no a ja som naposledy prespal v posteli Alexa zo San Diega a snáď mu to neprekážalo
nevadi mi ak spi v mojej posteli a ma ciste obliecky.
ak by mal spat v mojich oblieckach tak mi to vadi brutalne, to neznesiem nikoho ineho nez rodinu a frajera a cca dvoch najblizsich friendov.
cize viacmenej mi nejde o postel ale o obliecky
(A aj by som sem niekoho označila, aby videli, čo som sa dnes dozvedela, ale stále chcú zostať v anonymite, tak to rešpektujem
také prechodné ako by bol intrák ani nie, ak by to fakt nebol nejaký humusák ale doma hej, aj keby sa kúpal v kyseline