úplne normálna alergia na hormóny... ktorá robí väčšie problémy chalanom... ale tak netrápil by som sa s niečím čomu pomerne dobre môžeš predísť poriadnou čistotou, tak isto aj prípravkami pre pleť či jednoducho počkať pokým sa tvoje telo s tými hormónami čo začne tvoriť v puberte vyrovná
v krajnom prípade medicína, alternatívna medicína, dokonca mystikou sa dá tomu pomôcť
ked toho bolo vela, tak na sebe mi to vadilo. na inych dievcatach som to samozrejme neriesila, ale chlap, ktory ma majoritu tvare pokrytu vyrazkami tiez nie je pre mna prilis atraktivny.
nie. skôr keď sa už vyskytne prípad že mi to "vadí", tak je to v zmysle "óóó, ona je taká pekná, škoda že to kvôli tomu akné nie je vidno tak veľmi ako by malo byť". ale to je taký smútok kvôli nej, lebo viem že kvôli takému dočasnému detailu aj krásne ženské mnoho rokov trpia omylom (ktorý im sugeruje okolie) že sú škaredé.
...ale zas potom to vychováva krásne ženy ktoré nie sú namyslené, takže... je to taká komplikovaná situácia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
v krajnom prípade medicína, alternatívna medicína, dokonca mystikou sa dá tomu pomôcť
...ale zas potom to vychováva krásne ženy ktoré nie sú namyslené, takže... je to taká komplikovaná situácia