záleží od toho, ako je to "kilo navyše" rozložené. poznám slečny, ktoré majú menej kíl ako ja, ale nevyzerajú s postavou dobre. tým nechcem povedať, že ja mám skvelú postavu, ale že by mi nejak extra vadila a kričala by som ňou na ulici, to si zas nemyslím.
krv a mlieko raz ovládnu svet a všetci budú chcieť držať skutočné zadky v rukách a nie len dáke odreté napodobneniny. šak dočkajte!
tak ked si napísala že tvoja kamoška má 166 a 59 kíl a je trochu pri sebe tak to som trochu pri sebe aj ja nehovorim že mám teraz 59 ale mala som ael ani vtedy som sa necítila uplne pri sebe ... ano citila som že mám viac ale nebolo to také strašné aj ked mi to prekážala stále som sa cítila normálna
to mas na haku..ked ma zena charizmu, tak moze byt uplne vychrtla, alebo aj plnsich tvarov.. ja som tiez nie najchudsi ale mam TAKU CHARIZMU !!! ved pozrite avatar
vseobecne ale mam radsej take, ktore je za co chytit..
nie, nevadí som hrdá na každé kilo svojho veľkého ženského zadku ale tak zase keď už má baba nejaké to kilo naviac tak by si mala uvedomiť, že netreba nosiť legíny, minisukne a neviem čo ešte fakt je to len o tom, ako sa baba vie obliecť a ako je so sebou sama vyrovnaná... Pokiaľ sa má rada taká aká je a nemá komplexy bude príťažlivá aj pre ostatných
No mne skor vadi, ked s tym nic nerobi, nepaci sa mi to ako povahova crta... ze niekto kysne, neforemny a nema to perspektivu ani do buducnosti Okrem toho sport je super spolocna cinnost... rozmyslel by som si to
hmm...postava?! je to skor na type človeka ... každému sa páči iný tip baby ale poznám vela chalanou ktorým sa páčia baby pri sebe... a nevadí im to...ide skôr o istú charizmu človeka správanie a tak.. aj ked nie u každého to je prvoradé.. no tak chalani napr.. predstavte si babu peknu chudu ale správanie alebo skor povaha....nič pre vás.. a predstavte si presny opak baba trochu pri sebe ale zase mozte snou hovorit mate sa snou vzdy ocom bavit mate ju radi a pod... ktoru su vyberiete?
ide o to že väčšina ľudí má na výber len sú moc leniví aby so sebou niečo robili. stačí pravidelne cvičiť a urobiť si nejaký vhodný jedálny lístok ( nevravím aby prestali jesť lebo to je tá najväčšia sprostosť akú môžete spraviť) ... určite že to kilo navyše nevadí veď ako sa hovorí : Keď láska zavelí rozum je v pr*eli...
no neschvaľujem polnočné vyjedanie chladničky s ospravedlnením pre seba samého že : Ja sa predsa nebudem obmedzovať... nieje to zdravé a pokiaľ nemám zrýchlený metabolizmus tak to proste robiť nebudem... Fitness is the answer...
ujofretka: nie je to take lahke ako si to tu popisal! ked je niaka baba zvyknuta jest aj o polnoci.... tak je tazke zrazu s tym prestat a jest len napr.. do 6 a potom nie! a mam overene ze ked jes neskor ako po 5-6 nechudnes!! takze je to zmena a isto to nieje take lahke ze si zmeni jedalalnicek a zacne cvicit! je to ako prestat fajcit!! presne o tom istom!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
krv a mlieko raz ovládnu svet a všetci budú chcieť držať skutočné zadky v rukách a nie len dáke odreté napodobneniny. šak dočkajte!
a je trochu pri sobe
Som rád keď je holka nie len trošku ale úplne pri sob-e
ale to je tak asi u kazdej
A chcem povedať, že ženu musí byť za čo chytiť, ked je žena mierne pri sebe je to sto krát krajšie ako vyrchtlina.
Ja som za to druhé. A keď sa tie kilá navyše ukážu na tom správnom mieste,tak to je potom taká pekná ženská postava. Než dajaké vychrdnuté dievča.
-nie nevadí
-je to uplne sexy
tri rozne odpovede a každá je uplne spravna!
Tak ti poviem že piču záleží či má málo kíl alebo vela kíl!!!
Mne sa páčia niektoré chudučké a niektoré chudučké absolutne nie,
páčia sa mi na niektorých babách malinké kozy, na iných nie, na niektorých velké na niektorích nie!
Tkisto sa mi páčia baby ktoré by niekto zaradil medzi fakt tlsté... ale niektoré viac pri sebe sa mi nepáčia,
Ono je to o konkrétnnej babe a čo z nej "vyžaruje"
vseobecne ale mam radsej take, ktore je za co chytit..
a podľa mňa kto meria 180 a váži tak 75 tak nie je pri sebe,pre niekoho je tlstý,už len pre to číslo 75.
kuknite na toto a zmenite nazor ked sa vam pacia take tie vychrdle modelky
no neschvaľujem polnočné vyjedanie chladničky s ospravedlnením pre seba samého že : Ja sa predsa nebudem obmedzovať... nieje to zdravé a pokiaľ nemám zrýchlený metabolizmus tak to proste robiť nebudem... Fitness is the answer...
Ale aj tak vždy budem obhajovať názor že NIE JE dôležítý vzhľad človeka ale jeho VNÚTRO!!!