malé sú úžasné ale fakt, už len pri športe alebo keď sa vám chlap má pozerať do očí a vy máte veľké prsia, tak sa vám do očí pozerať určite nebude a nebude počúvať čo vravíte, ale ak sú malé, máte šancu, že vás počúva ja som taká spokojná
mne tie moje dokonca až vadia...veď nemôžem niekedy ani behať a skákať lebo to strašne bolí....takže tie menšie nie sú vždy len na škodu...ale keď s aminule spolužiak spýtal spolužiačky...a ty si si neska nechala doma hruď?...to bolo dobrééé
1. prsia už samé osebe sú detail, zaprvé ide o osobnosť zadruhé o celok.
2. malé neznamená zlé, podľa mňa ide hlavne o tvar, môžu byť veľké a hnusné, môžu byť malé a hnusné, ale rovnako veľké aj malé pekné, fakt to záleží od tvaru a od toho ako sedia do celku/postavy danej holky.
@pershing363 ale tak to vy chlapci nepochopíte.. nám sa to zdá dôležité už len z toho dôvodu že málo kedy dajú do playboyu babu s malými prsiami a tak je žena s velkými považovaná za symbol krásy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
.. keď som to dokázala aj ja..
(hehe, tak sa zapajam lebo som aj ja hendikepovana)
Ale napadol mi vtip k tomuto.
Ako sa rozdeľuje ženské poprsie:
nábožné-to sú také ,ktoré po rozopnutí podprsenky padnú na kolená
vojenské-to sú také,ktoré po roopnutí podprsenky stoja v pozore
nesmrteľné-kde nič ani smrť neberie
a este chcem dodat, ze moja priatelka ma dokonale prsia, presne take, ake si predstavujem, ale aj keby mala mensie, tak mi to nevadi.
A dnes som sa zas pomýlila...
čo tam po veľkosti? najmä, že sú pevné bradavky.
2. malé neznamená zlé, podľa mňa ide hlavne o tvar, môžu byť veľké a hnusné, môžu byť malé a hnusné, ale rovnako veľké aj malé pekné, fakt to záleží od tvaru a od toho ako sedia do celku/postavy danej holky.