@trdelniiiq niekto sa tu snaží byť vtipný????? -.- si tak trápny.......
Ja nvm či Ti to niekto nepovedal, ale takýmto spôsobom ju nezbalíš.......ja viem, že sa jej snažíš zaliečať (aj keď priznávam, že urážať ju nie je práve ten ideálny spôsob, ale budiš) ale nemyslím si, že by to na ňu zapôsobilo v tomto duchu......a mám pre Teba ešte jednu zlú správu: je zadaná.....takže darmo sa snažíš chlapče.....
Ale no tak chlapi, to som tu naozaj jediný, kto vie doceniť správnu ženu???? Si nerobte srandu, že všetci ste tu takí slepí......vždy som vedel, že BIRDZ je svojím spôsobom divný, ale že až takto
@fluptak človeče nikdy som s tou babou nepísal ani nič ale podľa toho čo sledujem birdz by som na ňu nikdy pekného slova nepovedal taktiež nemám dôvod jej nadávať ale podporovať kamoša v tom budem
@greyness veď žiadny inteligentný a zdravý človek by na @momoglamorous nenadával.....tak mi prišlo to tak, ako keby sa jej zaliečal......tak som ho len upozornil, že nadávky nie sú zrovna ideálny spôsob, ako jej naznačovať záujem tak ak ma frajerku, tak ptm to nechápem každopádne a jeho konanie nemá logiku
@50 ale zas tieto tvoje techniky balenia čo tu skušas si videl kde? archiv slovenskej televizie : ako v tovarni zbalit sudruzku pri plneni pätrocnice (1987)?
@greyness ja nvm čo robia ostatní chlapi a ani ma to netrápi.....ja to nerobím, ale ľudia sme rôzny a snažil som sa nájisť v tom logiku
A vlastne ako tak čítam tie komenty, tak to nie je o tom, že by ju balil a zaliečal....máš pravdu....proste @momo je taká, že si povie svoj názor a hlavne povie PRAVDU o ľuďoch čo si o nich myslí.....a to sa mnohým tu zrejme nepáči a nevonia......takže dôvod bude oveľa horší, ako som si myslel........proste niektorí tuná si neviete priznať PRAVDU, keď Vám ju niekto povie....tam je problém.....
@nietimekki s Tebou sa nemám veľmi o čom baviť, lebo keď pre Teba "komunista" je výpočtom charakteru, vlastností, životnej filozofie (o tom, že je niekoľko škôl filozofie, ktoré sa venujú komunizmu, o tom sa radšej nejdem ani zmieňovať) a vôbec toho, aký ten človek je (o tomto názore si ma už nieraz presvedčil svojími statusmi), tak proste to má jednoslovné pomenovanie: OBMEDZENOSŤ
@fluptak btw ked ju tak obdivujes mal by si zacat doma s vyucbou a v najbližšej dobe nas tiež potesit nejakym videom..... ak ti nevadi že to je buržoazna hudba
@momoglamorous chichotaníčko je primitivizmus? .... no dobre.... a teraz na povel všetci poker face nahodziť! a ideme byť ndunymi, suchymi, dospelákmi! ....
a tu ide to, ze kazdy z vas vravi, ze ja zacinam flamy atd..ale kebyze vy nereagujete na vsetko co napisem a nepozastavujete sa nad mojimi nazormi a neviem cim, tak by k ziadnym hadkam nedochadzalo, takze si za to mozete hlavne sami
@trdelniiiq ja už fakt s týmto nechcem mať nič spoločné... aj tak @momoglamorous neprizná, že dávala flamy k mojim fotkám. za to ja som jej komentla len raz nechtový dizajn že sa mi nepáči a potom, že jej vlasy vyzerajú nezdravo a mnohokrát som jej fotku alebo hocčo aj pochválila...
@trdelniiiq za to, ze niekomu napisem nazor, nejdem robit flamy
@greyness to je teraz to iste, ja mozem brat to, ze si povedala, ze sa ti nieco nepaci, co som pridala ako flame a ja som ti tiez pochvalila fotky niektore, takze to nemozes nazvat, ze robim zamerne flamy, ked ja vzdy len vyjadrim nazor
@momoglamorous ako som si myslela, vidíš len seba. ja netvrdím, že som ťa niekedy zámerne nehejtovala ale priznajme si, že nikdy som ťa neurazila tak ako ty mňa. jasne si sa vyjadrila, že mám špatný ksicht, neviem sa obliekať a som v podstate o ničom lebo aby som zaujala tak musím ukázať prsia...
ja by som si nikdy nedovolila ti povedať, že si špatná...alebo, že nemáš ako zaujať tak ukážeš prsia lebo ťa NEPOZNÁM!
aj toto podľa mňa prekrútiš a je mi to už šumafúúk. ak ma chceš dalej hejtovať tak hejtuj ale prosím ťa nie k fotkám, komentom, blogom, ktoré pridám ja. fakt už nemám záujem. díky, čáu!!
@greyness preco si tak fandis a myslis, ze mam v zalube niekoho hejtovat? ja mam len potrebu vratit ludom, ked na mna povedali nieco zle a ta vasa banda s tym zacala ako prva a nehorazne mi to liezlo a stale lezie na nervy a mali by ste si uvedomit, ze ked ma nieco naserie, tak hned vybuchnem a uz sa toho len tak lahko nezbavim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
142 komentov
» compex.zdravie-sk.eu/krce.php...
@gukol také akože brániť česť dámy, Ti nehovorí nič???
a prosim ta, viac sa jej uz nezastavaj, lebo zbytocne to len zhorsujes
@gukol primitivizmus??? Určite...
bavime sa vobec o tej istej osobe?
@greyness
Ja nvm či Ti to niekto nepovedal, ale takýmto spôsobom ju nezbalíš.......ja viem, že sa jej snažíš zaliečať (aj keď priznávam, že urážať ju nie je práve ten ideálny spôsob, ale budiš) ale nemyslím si, že by to na ňu zapôsobilo v tomto duchu......a mám pre Teba ešte jednu zlú správu: je zadaná.....takže darmo sa snažíš chlapče.....
Ale no tak chlapi, to som tu naozaj jediný, kto vie doceniť správnu ženu???? Si nerobte srandu, že všetci ste tu takí slepí......vždy som vedel, že BIRDZ je svojím spôsobom divný, ale že až takto
z čoho si preboha usúdil, že sa ju snaží baliť?
jj, po nicom inom netuzim, len sa jej zaliecat
jej fotku mam aj na dverach hajzlu, nech je mi vzdy na ociach
straz si maja!
a ked raz z momoinej riti uvidim trcat snorchel budem vediet kde ta hladat
@trdelniiiq ako fakt, nemusíš ju baliť (ROFL) (ROFL)
A vlastne ako tak čítam tie komenty, tak to nie je o tom, že by ju balil a zaliečal....máš pravdu....proste @momo je taká, že si povie svoj názor a hlavne povie PRAVDU o ľuďoch čo si o nich myslí.....a to sa mnohým tu zrejme nepáči a nevonia......takže dôvod bude oveľa horší, ako som si myslel........proste niektorí tuná si neviete priznať PRAVDU, keď Vám ju niekto povie....tam je problém.....
toto je zle este aj na zly vtip
btw. to, že niečo povie neznamená, že má pravdu a že to niekto nevie uniesť...
inak nadobúdam pocit že tunajšia situácia sa dá označiť za šikanu momo :
ale páni, dámy, ešte raz ďakujem, aspoň ste ma prebrali
vrieskam
@40 @50 @60 @70
okruhle komenty dnes davali riadne
a aj tak... ako by si nás ty tak mohla šikanovať resp. ich alebo ako a tu levitujem ako posol dobrych sprav or whatever
mna len bavi sledovat tieto skriepky, vratane toho, ze obcas sa zapojim aj ja
podakuj svojmu šavalierovi, ktory mal potrebu vkuse tu nieco vytahovat a dopinkovat si reakcie
a tu ide to, ze kazdy z vas vravi, ze ja zacinam flamy atd..ale kebyze vy nereagujete na vsetko co napisem a nepozastavujete sa nad mojimi nazormi a neviem cim, tak by k ziadnym hadkam nedochadzalo, takze si za to mozete hlavne sami
tolkokrat si ty prva zacala flame, minimalne @greyness by o tom vedela svoje, ked prave k nej si mala najcastejsie nejake pripomienky
@greyness to je teraz to iste, ja mozem brat to, ze si povedala, ze sa ti nieco nepaci, co som pridala ako flame a ja som ti tiez pochvalila fotky niektore, takze to nemozes nazvat, ze robim zamerne flamy, ked ja vzdy len vyjadrim nazor
ja by som si nikdy nedovolila ti povedať, že si špatná...alebo, že nemáš ako zaujať tak ukážeš prsia lebo ťa NEPOZNÁM!
aj toto podľa mňa prekrútiš a je mi to už šumafúúk. ak ma chceš dalej hejtovať tak hejtuj ale prosím ťa nie k fotkám, komentom, blogom, ktoré pridám ja. fakt už nemám záujem. díky, čáu!!
ok, mas pravdu
koniec debaty
strasne sa smejem, ale to casto ked citam prispevky a myslienky jedneho z hlavnych akterov tejto diskusie