Osobne som nedavno rozmyslala nad tym,ze vampirizmus alebo upirstvo nemusi byt len vymysleny mytus. Ako som sa tak zamyslala, mohlo by sa upirstbo pokladat za chorobu cloveka, alebo za viac priznakov jednej choroby, ci uz zvlastne vyvinutu osobnost-
no..ono je to aj psychicka choroba, ktora môze zacat v detstve....proste ked sa dieta zrani a vysaje si krv z rany..môze mu zachutit...potom si to môze zacat robit naschval...proste sa poreze..vysaje a pod...
môze to pokracovat tym, ze mu nebude stacit vlastna krv, tak zacne vrazdit zvierata vo svojom okoli...az môze zacat zabijat ludi...
a to som si nevymyslela...fakt boli take pripady v minulosti...
...a nehovorte mi, ze vy ste si nikdy nevysali krv z rany...
ale inak..ja mam alergiu na slnko...mam bledu pokozku...a chuti mi vlastna krv....ale cesnak mam rada...a popravde nemam rada, ked na mna niekto splechne vodu zrazu..a este k tomu do tvare...krize mi nevadia a k sadizmu a zvrhlosti sa nevyjadrujem...
ale...z toho krizu to dakedy mam na krku(je z lebiek) mam zacervenenu kozu, ale to z toho kovu...lebo mam asi aj jemnu alergiu na niektore kovy
niekde som citala, ze dracula mal vlastne iba nejaku chorobu, co sa prejavuje tak, ze na slnku sa vytvaraju velmo bolestive pluzgiere tak je jasne, ze na slnko potom clovek moc nevychadza a s tym bola aj chudokrvnost ci jak to bolo.. to s tym cesnakom, krizmi a nevim cim vsetkym to mozu byt len povery nic viac nemusel mat ziadnu alergiu nic.. jednoducho to bol chudacik chory clovek a zacali sa sirit historky a ludia si mysleli, ze je upir tak ho zabili konec
Porfýria je ochorenie charakterizované poruchou enzýmov zodpovedných za tvorbu hému, štrukturálnej zložky krvných farbív, pričom sa v organizme hromadia medziprodukty hému – porfyríny. Môže ísť o dedičnú alebo získanú poruchu, lokalizovanú v červených krvinkách alebo v pečeni. O tom slnku to je zase neznášanlivosť slnka t.j. alergia na slnko z ktorého sa môžu tvoriť tie pľuzgiere, "fľaky". Ale toto nemá s vampirizmom nič spoločné....
čawte ... sme dve dievčatá a máme všetky príznaky vampirity ... čiže je jasné že sme upíri ... chceli by sme vedieť , ako máme pokračovať v "živote" , je to pravda ? Máme s toho trochu strach , nikdy sme na takéto veci neverili, a zrazu máme ostré zuby , červenajú sa nám očí , nenávidíme cesnak a slnko , a v noci sa nám nedá spať máme chuť ísť niekam von , náhodou sme sa porezali a krv nám chutí , sme sadistické a zvrhlé , a bojíme sa krížov a svätenej vody a pritom sme videli a čítali len Twilight , Školu noci , Upírske denníky a Avatar. Prosíme o pomoc , máme s toho strach a nevieme ako pokračovať ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
môze to pokracovat tym, ze mu nebude stacit vlastna krv, tak zacne vrazdit zvierata vo svojom okoli...az môze zacat zabijat ludi...
a to som si nevymyslela...fakt boli take pripady v minulosti...
...a nehovorte mi, ze vy ste si nikdy nevysali krv z rany...
ale...z toho krizu to dakedy mam na krku(je z lebiek) mam zacervenenu kozu, ale to z toho kovu...lebo mam asi aj jemnu alergiu na niektore kovy