@ssnehulienka mozne prichytenie... zahrievajuci pocit lasky... dlha doba bez odbavenia.. niekolko orgazmov partnerky.. sex bez gumy.. zaujimave polohy.. dlha predohra..
ak tieto ingrediencie spravne namiesas, vyjde ti z toho chutny drink
@thegoodlucy šak jako, mne je to jedno, len potom nech sa nečuduje keď o nej niekto povie že je kurva... a on celkom mámvpičista, keď stihol aj šoférovať aj prstovať... Nie že by to nebola sranda, ale nechcel by som si auto rozbiť.. radšej by som (na jeho mieste) zastavil, a niekde ťa normálne pretiahol...
@smajdalf nuž... ale robila to s jedným! pozor to auto nebolo jeho, a on sa už v takých veciach vyznal... a nemal kedy, on bol práve v práci... rozváža pizzu... bohužiaľ sa už spolu nebavíme... ale keď je debil...
@thegoodlucy sa necháš prstovať od debila ktorý rozváža pizzu ? stačí že hentí volovia jazdia jak kkti už bez toho, nie ešte s babou ktorá sa nechá ukájať na vedľajšom sedadle...
ale tak poznali sme sa už polroka... bola som s ním len tak... nejazdí ako blázon... teda len občas... so mnou šiel pomaly... ja som mala sukňu, začalo to nevinne, mala som sukňu.. a akosi sme sa pozabudli...
@snehovavlocka - bohužiaľ rozváža, ale už nie so mnou... má jednu babu, čo má 15 a v živote nedržala ani len chlapca za ruku (možno v škôlke)... a keďže ho poznám a viem aký je ku*evník, som zvedavá, ako mu to s ňou vyjde... síce, má vraj ďalšiu
@snehovavlocka ja to viem... a pochybujem, že taký človek ako on sa zmení kvôli jednému decku... preboha, veď ona ani netuší, čo všetko sme my postvárali... a nielen v tom aute... k sexu sme sa nedostali, lebo sme sa potom pohádali, ale aj tak.... smejem sa na nich...
@lucia199513 tak ono je tu dosť takých, ktoré si tu vešajú fotky ako ty a nie všetky sa tak chovajú aj v realite, preto si ot nejak nespájam. A ako nesledujem tu nejak exxtra tvoju aktivitu čiže vedieť ako sa prezentuješ až na tých pár záberov.. no vieš
Mam spoluziacku ktora ma 15 a trtkal ju 27 rocny chlapik.... a chodia spolu stale. A ked sa on najebal v krcme tak sa stym kazdemu chvalil.....@lucia199513 je oproti tomu normalna baba.....
je na pobavenie, ako sa najlepsim sexom chvalia 16rocne decka no, ale aspon ste ma pobavili (popravde im ten jeden ani nezavidim.......pre mna je kazdy sex momentalne najlepsi
ako tak premýšľam, môj sexuálny život nebol nejaký výnimočný.
A vždy som chcel byť tým chlapom ktorý nespal už s X dievčatami a nájde si takú ktorá nespala s X chlapcami. Ale to som si moc fandil , niesom casanova ale akosi tých dievčat už bolo v mojom živote viac ako som chcel.
A robiť sexuálne pičovinky by som najradšej len s tou s ktorou aj navždy budem. Ale to nemôžem odhadnúť či so mnou dotyčná ostane.
A všetci tí, ktorí "sa dobre bavia, že sa tu chvascú najviac 16-ročné deti"
Ahaho, ja mám 16. A jedna novina, 16 roční ľudia sa len ťažko dajú označiť ze deti, aj keď z vašeho pohľadu to tak je.
K veci, nevravím, že je "zdravé" aby mali sex 16 a menej roční ľudia, no každý podľa vlastného svedomia a vedomia. Ak som sa ja po trištvrteročnom vzťahu cítila plne pripravená, tak budem čakať do 18 lebo "je ot zlé" alebo čo?
A ťažko povedať, prečo sa s tým chvália hlavne mladší. Možno si to tí starší nechávajú radšej pre seba. No a?
Chcela som, aby sa pochválili tí, ktorí sa majú s čím a v prvom rade sa majú záujem chváliť. To že vy, "vyzretí" jedinci, nemáte záujem, to je mi jemne ukradnuté. Toľko.
Odpustite si moralizovanie poprosím. Poznám XY deciek v mojom okolí, ktoré mali 12, 13. Či dokonca i 11 rokov pri prvom sexe a to už je aj na mňa hard core(podľa GKR mala najmladšia prvorodička 9 rokov!). Na začiatku leta som si dala záväzok, že zažijem nezabudnuteľný sex. "Nevydalo." do konca prázdnin mám 8 dní, neverím, že sa niečo za ten čas zmení, ale mohlo by sa.
P.S.: Odpusite si aj ponuky na sex, tých mám už beztak dosť a vytrvalo ich odmietam(na pár výnimiek..). Jednoducho nemám za potreby "spať" s niekým, koho spoznám cez net a kto je odo mňa o dobrých 10 rokov starší. Keep smile. And have a nice day.
@loollindussiq nechces sex ? moja priatelka ide teraz na tyzden prec, potrebujem nejake rozptylenie...mam aj volny dom... co ty nato ? poslem foto...som krasny a a to je vsetko, ale ved oto snad ide ..
je fajn, že "si krasny", ale trochu mi vadí, že nevieš čítať:
Znovu opakujem!
P.S.: Odpusite si aj ponuky na sex, tých mám už beztak dosť a vytrvalo ich odmietam(na pár výnimiek..). Jednoducho nemám za potreby "spať" s niekým, koho spoznám cez net a kto je odo mňa o dobrých 10 rokov starší. Keep smile. And have a nice day.
@ssnehulienka nieeee, nemam..to osm pisal len aby som vyzeral ziadanejsi..trosku som sa chcel zatraktivnit...uz len nejakou babou si komplikovat zivot..
no ja nemôžem povedať na jeden konkrétny, že bol ten najlepšé v živote, ale viem povedať jeden víkend, ktorý bol najúžasnejší nebolo to ani tým že to bolo celý víkend vkuse, ale proste čo všetko sme postvárali a postíhali, tým to robí tým najlepším milovaním v mojom živote, ktoré trvalo asi vkuse 40 hodín... vlastne to čo sme postíhali bol jeden celý velký sex s minimálnymi prestávkami
tak a nech si o mne každý vraví čo chce ale tak birdz s niektorými jedincami je expert na odsudzovanie ludí že sú hned kurvami a bohviečím
@wewo asi tak, keď si po sexe ide celý panelák zapáliť Prípadne skúšal tu už niekto fajčiť počas sexu (prípadne iných intímnych činností)? Je to na nezaplatenie
určite najlepší bol so super chalanom na dovolenke v Štúrove na stole pri bufetoch, a ešte aj pršalo nenormálna romantika .. a k tomu ešte aký adrenalín, že nás niekto mohol vidieť .. ešte aj strážnik tadiaľ mával pravidelnú obchôdzku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
@catherinne ehm,... brrr
ak tieto ingrediencie spravne namiesas, vyjde ti z toho chutny drink
to bol brutál
a nemal gumu...
aj to modlenie potom bol brutál:d vyplvývajúce z predošlého faktu bol brutál
ale stálo to zato
S 22 a 19 rocnou slecinkou...
Bolo to neveritelne zivelne a neopakovatelne dobrodruzstvo...
Tajne dufam, ze sa mi nieco podobne este v zivote prihodi
Po 30. uz budem asi len spominat
začnem sa ozaj báť chodiť blízko cesty
Hold co sa da robit no ...Ale nejaky ten piatok uz v KE nebyvam, tak sa mozes posnazit, vela slecien ostalo teraz smutnych a osamotenych
A silno hladaju nahradneho zrebca
@smajdalf ...Mozno ma automat...
Stale som pi*oval, ked som siel otcovym wolksvagenom(ma-automat), ze jedna ruka volna a nudim sa pri jazde...
Typek si to potom rozumne vyriesil
@snehovavlocka on šoféroval
@kolini par veci z toho zoznamu uz som mala tu cest a mas pravdu, dufam ,ze budme amt tu cest "namiesat" to
@gukol eeej adrenalín čo.. nebolo trochu obmedzujuce nemoct kricat?!
@lucia199513 eeejha, nezdáš sa
@takemeaway uzmerovacie, to je hej
@nobile kámo mám silný pocit, že tvoj záťitok by si rado odžilo dosť veľa chlapov.. muselo to byť veru zaujímavé
Cárija prsty v pizzi
nie som az taka zufala teda vobec nie so zufala lepsie povedane :d
@smajldalf
polka birdzu v 16-tich len nie každý sa prizná
povedala som tri razy nacapani! ze tam trikrat vbehli! ale nebudem to tak detailne rozoberat: )
och no aká katastrofa
dúfam, že ju už nerozváža
@scorpion4444 jaj, na vek som nepozerala...
nie len ma trochu prekvapil koment od teba ze sa nezdam lebo ja si myslim ze sa zdam a taka aka som sa aj na birdzi prezentujem :d
@smajdalf
čo ty vieš :d
na nete asi nikde, ono je to en jedna vulgárna (tušímže) záhorácka ľudovka
23 októbra 2010, v teplučkej izbietke, s hruškov a pivom pri posteli, s čokoládou na nej a všade sviečočky
Ja sa tak hrozne teraz smejem že niektorí ľudia neprispievajú sem @ssnehulienka ja viem som zlý
K téme: bolo to v normálnej posteli - detailný popis: dnu, von, dnu, von
Berte s nadhľadom... A netradičné miesta nestáli za veľa
A vždy som chcel byť tým chlapom ktorý nespal už s X dievčatami a nájde si takú ktorá nespala s X chlapcami. Ale to som si moc fandil , niesom casanova ale akosi tých dievčat už bolo v mojom živote viac ako som chcel.
A robiť sexuálne pičovinky by som najradšej len s tou s ktorou aj navždy budem. Ale to nemôžem odhadnúť či so mnou dotyčná ostane.
Do péčka, aký výlev z toho
A všetci tí, ktorí "sa dobre bavia, že sa tu chvascú najviac 16-ročné deti"
Ahaho, ja mám 16. A jedna novina, 16 roční ľudia sa len ťažko dajú označiť ze deti, aj keď z vašeho pohľadu to tak je.
K veci, nevravím, že je "zdravé" aby mali sex 16 a menej roční ľudia, no každý podľa vlastného svedomia a vedomia. Ak som sa ja po trištvrteročnom vzťahu cítila plne pripravená, tak budem čakať do 18 lebo "je ot zlé" alebo čo?
A ťažko povedať, prečo sa s tým chvália hlavne mladší. Možno si to tí starší nechávajú radšej pre seba. No a?
Chcela som, aby sa pochválili tí, ktorí sa majú s čím a v prvom rade sa majú záujem chváliť. To že vy, "vyzretí" jedinci, nemáte záujem, to je mi jemne ukradnuté. Toľko.
je fajn, že "si krasny", ale trochu mi vadí, že nevieš čítať:
Znovu opakujem!
31 - 16 = 15 a vyšiel mi tvoj skutocny vek.. si moc.
a tu to radsej zverejnovat nejdem, vies jak by zavideli
@jozkahajek - šoféroval ON
tak a nech si o mne každý vraví čo chce ale tak birdz s niektorými jedincami je expert na odsudzovanie ludí že sú hned kurvami a bohviečím
tak ti niečo pridám začalo to neefektívne a otrepano na posteli a skončilo na balkńe za letného dažďa o pol druhej nadránom...
si na rade!!!