Čaute, no viem je to blbosť ale rada by som si prečítala Váš názor, moc mi vypadávajú vlasy a ja už neviem čo stým robiť mám medzeri medzi vlasmi, a chcem si dať spraviť dredy, len ako ja mám až po zadok vlasy a bude mi za nimi aj ľúto, tak neviem lebo dr
ako dlho ti už padajú? lebo aj mne teraz začali trochu viac, ale to preto že už začína jeseň. A keď chceš dredy, tak si uvedom, že si nebudeš môcť hlavu umývať každý druhú/tretí deň ale 2x do mesiaca !
@ridgeback už dosť dlho a mám fakt poriadne medzeri vo vlasoch a neviem čo stým bud to nejako do dredov dať alebo ja už neviem, páči sda mi to ale zas si to neviem predstaviť na mojej hlave .
skús radšej svoj problém nejako riešiť (hľadaj jeho príčinu) a nie ho zakrývať dredmi...aj tak nimi nie si istá, tak načo si ničiť ešte viac tie vlasy?
@lintu hladam príčinu ale nejako ju neviem nájsť už som užívala zinok šampony ani nehovorím neviem čo mám robiť keby vidíš aké mám tie medzery vo vlasoch som zufala tak jedine skryť to .
@ninapp u doktorky si s tým bola? možno máš len nejaký iný problém, ktorého následkom je hentaké vypadávanie vlasov...možno to vnímaš až príliš subjektívne, pritom istá strata vlasov je úplne normálna...ťažko povedať...inak berieš do úvahy, že hlavu si môžeš zakryť i čiapkou, čelenkou alebo i pomocou niektorých účesov, pravda?
hľadaj radšej dôvod vypadávania ...tým, že to "zamaskuješ" tým sa problém nevyrieši ... poznám prípad, kedy vlasy začali vo veľkom padať a chyba bola v krčných mandliach. Skús pobehať doktorov.
Dokonca aj užívanie HAK môže mať za následok vypadávanie vlasov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Dokonca aj užívanie HAK môže mať za následok vypadávanie vlasov...