@nicenatasha ale tak podla toho ci chces aby bol dost kryci alebo ti staci len tak trochu.... myslim ale ze on velmi kryci nieje ... a ja potrebujem aby bol lebo mam dost aknee
no vies to je kompaktný makeup, cize ked no nanesies suchou labutienkou je to len puder, ale ked ho nanášaš na tvár vlhkou labutienkou tak je z neho makeup...........zato sa ti videlo to zlozenie divne........ja sa skor obavam ze bude o nicom ten makeup, lebo podla mna znacka dermacol nestoji za vela
ja som ich vyskusala tiez velmi vela, teraz mam vichy-dermablend ...... velmi velmi dobre kryje ale netreba to prehanat lebo potom vyzeras ako maska......som s nim spokojna zatial najlepsi co som mala...............ale chcem uz konecne vediet niekoho nazor na ten dermacol!!!!!!!!!!!!!
nvm,neskusala som ho este....a ten od Vichy si planujem teraz,ale kupit,i ked no ozaj tych 20 eur je dost za make-up..hm... a v lete celkovo make-up sa mi moc ani nehce davat,ked je teplo ale tak cosik predsa len treba,apson ten puder..
ak máš akné, nemala by si si dávať make-up a tobôž nie v lete, choď ku kožnej predpíše ti niečo na akné a natieraj sa s tým a uvidíš že budeš mať lepšiu pleť aj bez make-upu...z vlastnej skúsenosti, ale u teba to nemusí tak byť, každý máme inú pleť...ty najlepšie vieš, ja ti len radím
na makeupe som bola zavislá asi tak od 12 ...najviac som to prehanala minule leto ...a mala som uplne dobabranu plet ..katastrofa ozaj ...a na silvestra som sa spametala trosku nejako mi to doplo ...dakujem tomu cloveku ....a zacala ho obmedzovat a teraz uz make up nepouzivam ... puder a korektor ak je treba =D a tak pod. ale uz to nie je take strasne a som rada ze som z toho von =D aspon trochu
si kup renew & lift od rimmelu..najlepsi makeup na svete...najprv ma vyzivujuce zlozenie..ktore by som povedala az osetruje..a potom sa zmeni na matny...ziaden lesk.len ked si ho nanesies..cize pudre vobec nepotrebujem..len tolko ak je tato anketa este aktualna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a nemam rada veci od dermacolu
a to radím aj tebe