spevaci ? ved za tych vsetko spievaju pocitacove programi a od Gotye nikto nepočul viac ako jednu pesnicku Davidko je dj a aj raper by sa tam nasiel preto pisem ze adam levine
Povedal by som, že si ho Boh povesil na stenu, ale Ronnie sedí v pekle na tróne.
Dokonca ani Mercuryho si Boh nepovesí na stenu, lebo homosexuáli vraj idú do pekla tiež. A keď uvážime, že Jeff Buckley sa predávkoval, Jackie Wilson a James Cooke boli černosi, tak Boh má momentálne na stene poveseného ako ventilátor Roya Orbinsona.
rozmyslal som iba nad Jacksonom, Wiliamsom a Iglesiasom lebo ostatny bud niesu spevaci (ale su raperi alebo DJ) alebo od nich poznam len malo pesniciek ... no a s tych troch som vybral Iglesiasa
lol, také škatuľkovanie ľudí, a keď sa mi páči skladba Beat it od MJ, tak automaticky je to môj obľúbený spevák? dosť mylné predstavy a dokázala by som tu napísať x vecí, prečo tých "spevákov" nemám rada, ale neviem napísať jednu, prečo ich zaradiť do obľúbenosti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
lebo propaguje konzumáciu mliečnych výrobkov
a má rád mimozemšťanov!
(inak povedané, nikdy som nevedela menovať jedného človeka, ale k tomuto existujú zaujímavé argumenty
tu je pánko !!!!
Ronnie James Dio rotuje v hrobe ako ventilátor!
Povedal by som, že si ho Boh povesil na stenu, ale Ronnie sedí v pekle na tróne.
Dokonca ani Mercuryho si Boh nepovesí na stenu, lebo homosexuáli vraj idú do pekla tiež. A keď uvážime, že Jeff Buckley sa predávkoval, Jackie Wilson a James Cooke boli černosi, tak Boh má momentálne na stene poveseného ako ventilátor Roya Orbinsona.
ináč by som si z tých čo počúvam určite nevedela vybrať len jedného oblúbeného, to sa proste nedá.