i keď aj jedno aj druhe je..dá sa povedať, žee... v pohode... newiem teraz,je to už na vas,ale moja,ty musiš byť teda riadne zdeptana z toho.och videla som forum, teraz aj anketa... aach jaaj... chuďatkoo..
ja keby ze mam 15 rocnu sestru... a nasla by si 30 rocneho typka... tak by som tomu typkovi asi nakopal do hlavy lebo to musi byt nejaky prijebany pedofil co to nema v hlave v poriadku dpc... sak 15 rokov rozdiel... a este by som ho aj nahlasil na policiu ako pedofila aby ho zavreli do basy az zcernaj
podla toho aký by mali vztah... ak by si videla že ju iba zneužíva alebo tak aa ona je z toho namotaná tak sa porozprávať s ním nie s nou ale tak proste aby pochopil že ruky preč....
ale ked maju vztah celkom dobry že su si rovnocenni tak sa im nemaš prečo do toho miešať... časom to pochopi určite aj sama že je ešte mlada a potrebuje aj kamaratov nie len starych panov.... myslím že tak do 2 - 3 rokov by to mohla pochopiť ALE SAMA
Kamoška chodila s o 13 rokov starším ...mala vtedy 16-17 a on z nej spravil úplnú trosku. Stále sme ju od neho odhovárali...on ju stále ponižoval, povedala by som že ju mal len kvôli sexu. Ale ona to nevidela....
Zakazoval jej chodiť do školy pretože vtedy nemohla byť s ním tak kvôli nemu prestala (dovtedy bola čistá jednotkárka), prepadla, začala byť hysterická, 4 krát sa pokúsila zabiť a skončila v ústave. Teraz je už síce doma ale bez maturity, musí robiť otrasné práce aby si zarobila lebo bez maturity ju do normálnej nezoberú....
myslím že vekový rozdiel 15 rokov nieje nič strašné ak sa jedná o dospelé dievča. Ale 15 a 30...wtf...chalan ktoré si niečo také začne je vysoko pravdepodobne nejaký úchýl ktorý ma nejaké kompelxi prípadne problém naviazať kontakt z niekym vo svojom veku. Tj nejaký alkoholik, feťak, nezamestnaný, závislí na automatoch a pod proste niekto koho by žiadne dievča v jeho veku nechcelo a preto hľadá blbé pubertiačky ktoré si naviaže...
urcite by som jej ho zakazoval..ved predsa zijeme v realnom svet..nie v ziadnej zalubenej rozpravke.. 15-30 = only for sex..neverim,ze tam moze byt aj laska
Mne sa zdá ten vekový rozdiel prehnaný... 15 ročný rozdiel a ešte ktomu je maloletá... ak by mal menej, a bol by v jej veku + - 2, 3 roky ešte ok... ale inak by som ho svojej dcére zakázala. No dalšia vec je aj že láske nerozkážeš....
čo 15 rokov a láska ???? hm,, mam pocit že toto nadväzuje na ten článok čo som čítal pred tým, ak by to bola kamratka, tak to poviem jej bratovi, ak sestra tak najprv jej dohovorím ja a potom oco ...
Inak "Nechať ju učíme sa na vlastných chybách" je nezodpovednosť a ľahostajnosť nad osudom blízkeho človeka. Na vlastných chybách sa učíme ale niekedy sa za to platí vysoká cena. Tak jak to písal/a v tej predchádzajúcej téme nezamestnaný barový flákač na herných automatoch...to by bola pre dievča skúsenosť do života a ešte keby otehotnela...
poznám také prípady ale z tých možností ani jedno... zakazovať je asi najhoršia možnosť pretože to je podnet k tomu aby robila presný opak a spravala sa tak... skor nejako normalne sa snažiť jej to vysvetliť aby mala normálnejšiu mienku o vzťahoch a celkovom fungovaní...
Každopádne najväčšiu vinu má na tom asi ten chalan, takého chalana by som vedel označiť len prívlastkom kkt, lebo v 30tich ist po takých mladých to je fakt na poľutovanie
@501 ja som si tak vsimol, ze chlapov pritahuju stale mladsie (az na par vynimiek). Ale zeny do urciteho veku pritahuju starsi a potom zrazu zmenia nazor a pritahuju ich mladsi To je typicka zenska logika
ona este mlada blba ale on??? tak ked nema problem zacat si (alebo skor spavat) s 15 rocnou tak potom uz neviem ale zase keby mi na tej sestre/dcere/kamoske zalezalo tak ho nenahlasim lebo by z toho bola uplne vedla ale zase ked si to predstavim..no neviem chvalabohu ja taku sestru nemam kamoska by to nespravila a dceru chvalabohu tiez este nie
James, určite poznáš moju anketu. Tak presne toto riešim ja, ale neriešim vzťah 15 -30, ale vzťah chorý. Tie tvoje slová -"Nechať ju učíme sa na vlastných chybách" je nezodpovednosť a ľahostajnosť nad osudom blízkeho človeka ", tak toto mi hovorí zo srdca a dala by som ich ako bilbord nad každý, ktorý nemá zmysel. Patrí ti moja hlboká poklona a úcta, si ozaj človek so srdcom. Pre milovanú osobu urobíme všetko, ale občas ani to nestačí, a to je škoda. Ale nič, čo sme urobili s dobrým úmyslom nie je bezcenné.
akooo hovorí sa, že vek láske nevadí KKTINA !!! akože veď ak by mala ona 15 a on 30 tak ten chlap má úplne iné zmýšľanie ako 15 ročná baba .. kokos .. je to choré .. ale napr. keby bola 30 ročná ženská a 45 ročný chlap tak proste to je už o inom, pretože tie životné ciele a to všetko sa k sebe už aspoň z časti približujú .. nie??
pozerám je tu stále viac číselných nickov zachvílu to tu bude ako telefonny zoznam :p
@ribo ale ty ženy a dievčatá berieš globálne a nie lokálne v škole nás učili že dievčatá dospievajú skôr ako chlapci tak si niektoré hladajú starších a ked im nesadne po čase to skúsia zo seberovným a ked ten nesadne skúsia to z mladším spokojná si už dalšielho nehladá si myslím... a o vek sa najviac starajú ludia do 18 potom je to viac-menej jedno. Okrem ludí čo si riešia komplexi
Ono možno tá prvá možnosť znie ako ľahostajnosť, ale problém je, že pri druhej možnosti obvykle docielime presný opak toho, čo docieliť chceme... V niektorom fóre som to už videla tak pekne napísané, netuším kto to písal - že snažiť sa ju od toho odhovoriť je ako utvrdzovať ju v tom, že jej stojí za ten vzťah bojovať...
Takže asi len upozorniť že robí chybu a potom ju nechať tak...
@501 dospievaju skor fyzicky. Patrm do "mladeze" takze priklady mam priamo pred sebou. Dievcata sa skoro chcu hrat na vyspele, no zrazu zistia, ze "vynechali" jednu etapu zivota a chcu sa tam vratit. Nehovorim, ze kazda, ale dost vela je presne takychto.
no tak urcite tym ,ze jej ho budes zakazovat sa s nim nerozide ,ba prave naopak ,(to viem z vlastnej skusenosti) ale snaz sa jej trosku ozrejmovat ako je to ,a ako by to nemalo byt ,ze je to prilis velky vekovy rozdiel ,dohovor jej ,lenze je to tazko pretoze zalubenemu cloveku sa tazko otvaraju ocka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ak o kamošku..tak.. nech si robí čo chce, povedala by som jej môj názor, nie som jej rodič
ale ked maju vztah celkom dobry že su si rovnocenni tak sa im nemaš prečo do toho miešať... časom to pochopi určite aj sama že je ešte mlada a potrebuje aj kamaratov nie len starych panov.... myslím že tak do 2 - 3 rokov by to mohla pochopiť ALE SAMA
Zakazoval jej chodiť do školy pretože vtedy nemohla byť s ním tak kvôli nemu prestala (dovtedy bola čistá jednotkárka), prepadla, začala byť hysterická, 4 krát sa pokúsila zabiť a skončila v ústave. Teraz je už síce doma ale bez maturity, musí robiť otrasné práce aby si zarobila lebo bez maturity ju do normálnej nezoberú....
Každopádne najväčšiu vinu má na tom asi ten chalan, takého chalana by som vedel označiť len prívlastkom kkt, lebo v 30tich ist po takých mladých to je fakt na poľutovanie
@ribo ale ty ženy a dievčatá berieš globálne a nie lokálne v škole nás učili že dievčatá dospievajú skôr ako chlapci tak si niektoré hladajú starších a ked im nesadne po čase to skúsia zo seberovným a ked ten nesadne skúsia to z mladším spokojná si už dalšielho nehladá si myslím... a o vek sa najviac starajú ludia do 18 potom je to viac-menej jedno. Okrem ludí čo si riešia komplexi
Takže asi len upozorniť že robí chybu a potom ju nechať tak...
a ked na to prídu tak je už trochu neskoro ako vravíš.