alkohol 14, cigarety 14, drogy nikdy ani trava.teraz alkohol nepijem len cervene vino s kofolou ked je nejaky velky den a nefajcim som zasadne proti aktivnemu fajceniu.takze tak
Alkohol: noo.. to som mohla mať takých 14,tuším sme s kamošmi niečo oslavovali,narodky alebo tak. Ale inak si dám niečo raz za uhorský rok,skutočne výnimočne..
Cigarety: 13?možno.. raz som si potiahla a stačilo mi. Od vtedy nie.
alkohol spolu s cigaretami asi v 14....dnes by som bola asi out-sider/ale mne sa to aj dnes zda ze to bolo skoro a nanic.-cigarety nemam rada-nechutia mi,alkohol len na oslavach...ale s chutou a rozumom,drogy nikdy a ani nikdy nechcem,a trava mi akurat tak ako prirodnemu cloveku pekne voni/co nechapem/ale to je asi tak setko-nikdy som sa na nu nenehala nahovorit
alkohol - 16, pijem prielezitostne, ale nie casto...
cigarety - 16, ale fajcim az od 19tky a zalezi od nalady, niekedy pravidelne, niekedy vobec, niekedy prilezitostne...mam take rozne obdobia...momentalne pravidelne...
trava - 19, pravidelne a casto
drogy - hasis sa nerata a ine som zatial neskusal...nemam to nejak zvlast v plane, ale ja uz sa radsej riadim heslom nikdy nehovor nikdy...
takze ...cigy od 12..alkohol tiez..ale tak obe veci riadne ..aj intenzivne o 14..a drogy..akurat tak mariska od 14..ale iba an fajceni ..(cigariet) som zavisla.:
noo, tak mne ani jedno z toho v živote nechýba - alkohol tak max prípitok na nejakých významnejších oslavách a toť vsio
inak fakt mi je smiešno z toho ako podaktorí píšete že alkohol v tom veku, cigarety v tamtom a drogy nikdy - ľudia veď si už konečne uvedomte že to všetko zmieňované sú DROGY (a áno, viem o tom že sa nachádzajú aj v liekoch a tak ale to je o inom )
@30 - tak to je jasne, ze aj vsetko zmienovane su drogy, ale z kontextu je zrejme, ze autorka diskusie mala na mysli drogy v tom zmysle, ktory cloveka napadne ako prvy, ked pocuje slovo "drogy".
@30 drogou je aj cokolada, TV, hracia automaty, sport, adrenalin... len s tym rozdielom ze nieco je LEGALNE a to druhe zase ILEGALNE A co nie je zakazane, to je dovolene.
@30 nvm ako ostatni ale ja sm pisal s tym ze alkohol,...cigarety,...a drogy to sm myslel vsetky tie ostatne co sa vseobecne nazyvaju drogy...mas pravdu ze alkohol aj cigarety su drogy ale mnohi ludia to tak neberu...
alkohol v 13ich... a od vtedy dooost casto ale v deviatke to bolo uz aj tak, ze kazdy den po skole s partiou ale to som potom zmiernila ked som sa kratko pred 15tkou odhodlala skusit travu vtedy este s buducim a teraz s byvalym frajerom... odvtedy ma alkohol vobec nelaka... niezeby som nepila, ale trava je ovela lepsia a podla mna ak sa neuziva casto urcite este menej skodliva ako caste uzivanie alkoholu, takze to bolo o trave a cigarety... ked som v nalade z hocicoho tak si dam ... ale nie je to pravidlom... cize prilezitostne a prvy krat v ten isty den ako alkohol ale nezaujalo ma to lebo z toho nebavi- naco na to davat kese a nicit si zdravie este aj tym.
alkohol 14 total ako prvé sme si dali čučo viete si predstaviť ako sme potom vyzerali, a momentálne príležitostne, ale ja si príležitosť vždy nájdem
cigarety 14-15 presne neviem ale pravidelne fajčím od 16
tráva prvý krát na 15 narodky s partiou a bývalím ex...odvtedy vždy keď je tak si dám (čo je dosť často a mam travu rada je mi po nej fajn a neprestanem ju fajčiť nikdy
s alkoholopm mam skusenosti od malicka som dopijal co zostalo v pohariku ale to sa nepocita takze asi tak v 14-tich prvykrat s kamosmi som vipil ale liter vina a bol som mrtvy 2 dni dnes vypijem aj 2litre a nic moc mi neni
cigarety asi v 15-16tich fajcim raz za cas nevidim v tom nic v cigaretach
Alkohol tak čo ja viem,v 10 ? ale pijem len príležitostne a sem-tam pivko k obedu (ale proti tomu rodičia nič nemajú) a cigu a tie ostatné drogy som neskúšala a ani necem...možno trávu,ale nevem noo...
mal som 13 bol začiatok roka ked prišiel do našej triedy za kamaratom neaky deviatak a vysypal mu na stol travu ,hned sme sa k nemu zhromaždili vonali, čumeli ,pytali sa čo a ako, byval vedla mna a tak sme išli po škole spolu von že ked chcem možem skusiť ,tak som si zahulil ale nič mi nebolo (myslel som že toto je ten stav) ,až na asi piaty krat mi to zašlapalo a to som zrovna zahulil pred cyklistickymi pretekmi ,už na štarte som sa tak ujebaval že som sa nemohol nadychnuť ,neviem čo si o mne mysleli ostatny ale viem že ten smiech bol silnejší ako neaka uvedomela myšlienka že spravaj sa v norme všetci si myslia že ti jebe, a tak už nas odštartovali a ja som sa so širokým usmevom na tvary rozbehol ,to som sa snažil nesmiať ale vždy ked som si uvedomil s akym ksichtom jazdim vybuchol som, niekedy som sa od smiechu zjebal, pametam si že na mna kričali strašne vážne že nesmej sa a mna to ešte viac rozosmialo ,prišiel som uplne posledný ale najšťastnejší , a od vtedy hulim pravidelne aj ked už to je skor liekom ako neakou peckovou bavenicou ,už ten stav moc dobre poznam a som na nho pripraveny takže už mi nepripada taky vtipny ale skor premyšlavy ,meditativny po ktorom je samozrejme ako to zname z telky ,otupenie...
alkohol-dost daavno.nepamatam sa kedy presne 1.-krat.ale momentalne vam aj rodicia naleju 1 poharik niecoho. ale myslim ze tak v 13-14ti.co si pamatam detailne, ze som bola fakt v riadnych srackach 1. raz z alka kratko po 16ke.ale kamosi ma k tomu priviedli, alebo teda vseci vzajomne sme sa k tomu priviedli a pit, jo pijem.sem-tam ked je nejaky dovod...
cigarety-cca 13ti ja sama a od tej doby uz nic.len ked mi zasibe v hlavne ze neviem, co robim (v opitosti) si parkrat potiahnem.
marijána-hej...min. rok.1. raz na silvestra.s mojim byvalym chalanom.po tom este sa stalo, ze sa nieco take pritrafilo, ale teraz uz nic.nepotrebujem.ale tak jasneee, ze niekedy sa to zasa pritrafi
Chlast - prvy krat asi v 14-15 uz neviem presne, kedysi som casto chodieval pit a rozbijaval som sa na kasu ale s tym som asi pred pol rokom skoncil, za cele toto leto som sa ozral len raz ale to bolo mega rodinne stretko a bol som tam dlho tak som aspon vselico popil v tej restauracii ked to uz bolo aj tak vsetko zaplatene
Cigarety - prvy krat v 15, pravidelne uz cez pol roka bohuzial
Trava - prvy krat v 16, aktivne hulim tak rok a asi tak skoro s tym neskoncim
ine drogy - nepotrebujem ich k zivotu, hulenie mi zatial bohate staci a keby nahodou prestalo tak zacnem zase pit a az ma prestane zase bavit chlast tak zase zacnem hulit
no ja alkohol- v trinastich, zacalo to dost nevinne, no odvtedy chlastam dost a momentalne lezim doma v posteli s dojebanou pecenou...lebo posledny rok skoro som chlastala kazdy den no teraz uz asi tak skoro nebudem
cigarety- tiez v trinastich a od 14tich fajcim pravidelne nebolo dna keby som si nezapalila no je to kokotina, ale prestat sa nechystam
trava- no to az v 14tich a prvykrat to bolo dost onicom, no odvtedy som mala take stavy ze vkuse len hahaha jak prijebana, vlastne tie stavy mavam doteraz aj ked vacsinou uz tiez skor filozofujem a rozmyslam o svete to podla toho s kym a kde som
a pokial ide o ine veci tak nie, ziadne ine drogy skusat nechcem, lebo viem jake su z toho stavy , poznam asi az privela ludi ktori nieco beru a viem ze urcite urcite by sa mi to pacilo preto to nechcem poznat nechcem skusit...a uz take ze toluen o tom ani nebudem hovorit
CIGARETY:: Raz som to skusil, nechulilo mi to.Povedal som si raz za cas mi to neuskodi a odvtedy fajcim v kuse!! ale chcel by som prestat!!
ALKOHOL: no.. prvý krát asi v 13. Potom rrišla asi dvojrocná éra.. kazdý výkend v liehu Ale uz ma to prešlo vypijem si len raz za cas!!
MARIHUANA:prvý krát som skusil v 14. Bolo mi s toho hrozne... namotal som sa na to ze zomriem.. ale bol som najebaný a skusil som to druhy krá.. a vtedy sa mi to zapáčilo.. odvtedy sa priklánam k názoru ze marihuana je 100- krat leosia ako alkohol!!!!
DROGY:tvrdsie drogy ako marisa v 15. Uznávam len konopu, hašiš, popper a éčko!! Fetovať v živote nechcem a dúfam, že ani nebudem!!
@Sunnyday cuwaj a uz si vobec citila ako pekne trava vonia? tak nic nehovor, aj spoluziak, ktory nehuli a nechce mat s travou nic spolocne povedal ze to pekne vonia
ale uchvatne na tom je ako sa tu kazdy vylieva jak spoved ty kks.... to koho ma zaujimat kedy kto zacal fajcit, pit alebo fetovat? sak to je kazdeho osobny problem...zasnem
alkohol-prvy krat som bola opita v 15ke,to sme oslavovali koniec 9.rocnika so spoluziakmi
cigarety-prvu si nepametam kolko som mala rokov,vobec mi to nechuti,dusi ma to zvecsa,cize nehrozi aby som zacala fajcit v buducnosti
marihuana-asi 14 som mala,odvtedy par krat prilezitostne so sestrou
ine drogy- v 16ke,diskoteka
cokolada- priblizne pol roka ju konzumujem kazdy den aspon jednu
vsimla som si medzi komentmi ze niekto tu aj poper spomenul...to je sexualna pomocka,predava sa v sexshope,nie je to v ziadnom pripade droga...aj ten som mala od 16ky
@Lubimjupik prosim ta neskusaj LSD, to nie je droga len tak ze idem si dat... povedal by som ti ze nedavaj si ziadnu ale to by si si akurat dala to lsd pravdepodobne.. ked uz tak silo mocou chces radsej si zahul.
@0 "odvtedy pijem prilezitostne cca 1-10x do 2 tyzdnov".... hmm to povazujem za dost castu prilezitost
alkohol: 13-14 pijem len prilezitostne, aj to nie do komy... hoci v poslednej dobe mam prilezitosti akosi vela takmer kazdy piatok si tequilou pripijam... ale koncim... setrim... radsej knihu disappointed:a to myslim seriozne
cigareta: nikdy... ked uz voalco fajcit tak vodna fajka
trava: toto leto, cize 18... nemienim v tom nejak pokracovat...
ine drogy: len take legalne... cokolada kava, to od malicka
alkohol -16 no to len trosku stredna skola a moja spoluziacka..opilost-17 chata..teraz sem tam do nalady...ale skoro kazdy vikend...cigarety-17 to len tak jedna a teraz prilezitostne sem tam cez vikend....trava 17 ..a teraz len ked niekto ponukne ..ine drogy nie
prvu cigaretu som mala v 11 inak cigarety len niekedy ale teraz uz castejsie ...
v 13 som zacala pit podla mna to strasne skodi cize uz nepijem nejak ...
v 13 marihuana az doteraz je to to najlepsie co moze byt
v 14 extaza aj to je dost dobre ...
a potom uz len take selico aj poper a tak...
chlast 16..ae stal som sa prvykrat tak ze brutalne az teraz na konci sk roka :.dvaja sme vypili 1 flasku a prebudenie sa rano bolo dost zdrvujuce
"zelene"-mali sme prvykrat z vodnice..6sisiek..zhulili sme sa upe na sracku a ptom sme asi 3hod len sedeli na lavicke rozvaleni a ani sa nehli ..srdce mi slo vybuchnut a rehlil som sa jak dmnt z kazdej hovadiny
cigareta-prva a posledna v 17..a myslim ze ziadna dalsia nebude..hnus je to
a teraz cez prazdniny letne ceme skusit lsd ..
cigarety: 3 (ano babka mi dala zafajcit odvtedy nemusim)
alkohol: 15 cca
trava: 17 , dal som si, zachutilo mi to a nejako som to zacal fajcit castejsie a potom som nejako prestal...neviem odvtedy som si dal 2x na chate a that"s all, nejako mi to nechyba Je to fajne, ale neposeriem sa kvoli tomu
Fuuuha jak to citam nekedy az zasnem ze te vase veky... Ja som v 10 sa hral este asi na piesku s formickami ale boli to kraaasne casy bez drog kiez by som ich nespoznal lebo teraz sa inak bavit asi nedokazem stal sa so mna zavisli clovek ale bojujem s tym =D
Alkohol 14 ganja 15 chemia 17 no skusal som selico mozne piko ecko koks hero tabletky ale ostanem pri halucinogenoch je to najlepsie no newem ci v takom veku jak pise to prve defca zakladatel diskusie by som si jebol LSD. Moze ta prepnut zlatko natrvalo...
cigarety - som fajcila cez letne prazdniny ked som mala 10 rokov potom som prestala a odvtedy nefajcim ale minule som si dala jeden sluk ale som zasadne proti fajceniu tabaku vsak to nic neda cloveku ani len ziadne stavy
alkohol - si davam len ako sa patri pripitok na nejakej oslave party atd. inak nie nikdy som opita nebola a viac ako jeden maly stampedlik si nedam ani na oslavach
drogy - silne drogy ako heroin kokain pervitin huby lsd extaza atd. nevyskusam nikdy vlastne to ani nemam v plane bala by som sa
a trava - aj to je droga no taka slabsia tu som tiez neskusala ale chcem vyskusat a niesom proti nej prilezitostne proste mam rada travu aj ked som ju nefacila ale bola v dobre zafajcenej miestnosti celu noc pche
kokos .. chlast prvý krát asi 17 .. ale tak riadne nadrbkana ze ma domov niesli 21... prva ciga 21 ... a trava 19.. ale len raz a nic z toho .. chvala bohu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Cigarety tak okolo 16 ale tie nemusim i ked sem tam si dam, ked som fakt pripity a je taka atmosfera a chut na to.
Drogy skusal som max travu niekedy v 17 potom este parkrat ale to je tak vsetko, humus a zbytocna strata penazi... radsej sa niekde napijem s kamosmi
A ty si jebnuty, lebo prispievas do temy ked nemas co povedat, naco je to dobre takyto tvoj prispevok? Hlupacik
ja som mal alk+thc v 14 odvtedy prilezitostne, cigarety neee
drogy som neskusal a nepotrebujem ich ku stastiu mojmu. ja som velmi stastny clovek. vystacim si sam so zrkadlom
no a z cigariet mi je tiez zle. nemozem ten dym vystat...
tak tymto som hadam zodpovedal na vsetky otazky...vsetko z toho sa mi hnusi...ja mam rad len seba a ecka v dzusikoch
Alkohol v 16tich od vtedy prilezitostne, drody nikdy, trava 18 od vtedy raz za uhorsky rok, cigareta 17 od vtedy prilezitostne
k drogam sa nevyjadrujem, pride mi to hlupe takto verejne
cigarety: 14, ale to fajčím len keď som v nálade... inak na to nemám prachy radšej si kúpim pivo
drogy: nie, toho by som asi nebola schopná... radšej sa ožerem
tráva: no 14 a občas si dám, keď sa prihodí... ale nie často...
nejak tá 14-tka bola u mňa moc úspešná ale ja som za to v podstate vďačná... šecko raz musí byť prvý krát hej, to leto vtedy teda stálo za to
Cigarety: 13?možno.. raz som si potiahla a stačilo mi. Od vtedy nie.
Drogy: nie .. a ani sa nechystám
cigarety: 14-15
drogy: nie
to je prijebanost
alkohol: 17, odvtedy príležitostne...
cigarety: 17, ovtedy príležitostne...
drogy: nikdy, a ani nechcem vyskúšať...
bože keď si toto o mne enjaký známy prečíta... zasa na mňa budú mať niečo nové...
alkohol: 15 asi pivecko a tak...sem tam nejaka hruska...
cigarety: prvy krat asi 11-12 nvm nepamatam...a ted? pohode vyfajcievam vzdy ked sa da
a k drogam sa nebudem vyjadrovat...kazdy raz neco vyskusa...
ja som prvykrat pila v 6, ked som nechtiac sa napila tatkovej slivovice
cigareta... nefajcim ale, to bolo nejak... 13? blby vek proste...
a drogy nie, ani nevyskusam
lebo ked som videla tych co to vyskusali tak ich vsetci zosmiesnili,
lebo to brali kvoli niecomu uplne inemu, teda kvoli tomu aby zapadli...
cigarety - 16, ale fajcim az od 19tky a zalezi od nalady, niekedy pravidelne, niekedy vobec, niekedy prilezitostne...mam take rozne obdobia...momentalne pravidelne...
trava - 19, pravidelne a casto
drogy - hasis sa nerata a ine som zatial neskusal...nemam to nejak zvlast v plane, ale ja uz sa radsej riadim heslom nikdy nehovor nikdy...
alkohol: 15 (mal som aj skor ale tak nieze by som ho pil v partii),pijem prilezitostne,v priemere raz za 2mesiace
cigarety:15 -som nevajciar,dam si len malokedy prilezitostne
drogy: nechcem ani skusit
travu: tiez nemam zaujem
cigarety - nikdy
marihuana - nikdy
káva - nikdy
nejako sa tomu vyhýbam všetkému, až na tú jednu výnimku s názvom alkohol
inak fakt mi je smiešno z toho ako podaktorí píšete že alkohol v tom veku, cigarety v tamtom a drogy nikdy - ľudia veď si už konečne uvedomte že to všetko zmieňované sú DROGY (a áno, viem o tom že sa nachádzajú aj v liekoch a tak ale to je o inom )
cigarety? NIKDY
drogy? NIKDY
káva? NIKDY
alkohol v 13ich... a od vtedy dooost casto ale v deviatke to bolo uz aj tak, ze kazdy den po skole s partiou ale to som potom zmiernila ked som sa kratko pred 15tkou odhodlala skusit travu vtedy este s buducim a teraz s byvalym frajerom... odvtedy ma alkohol vobec nelaka... niezeby som nepila, ale trava je ovela lepsia a podla mna ak sa neuziva casto urcite este menej skodliva ako caste uzivanie alkoholu, takze to bolo o trave a cigarety... ked som v nalade z hocicoho tak si dam ... ale nie je to pravidlom... cize prilezitostne a prvy krat v ten isty den ako alkohol ale nezaujalo ma to lebo z toho nebavi- naco na to davat kese a nicit si zdravie este aj tym.
cigarety 14-15 presne neviem ale pravidelne fajčím od 16
tráva prvý krát na 15 narodky s partiou a bývalím ex...odvtedy vždy keď je tak si dám (čo je dosť často a mam travu rada je mi po nej fajn a neprestanem ju fajčiť nikdy
KONIEC
príležitostne piť 10x za dva týždne...
uz to vidim aka sracka spolocnosti sa z teba stane...
cigarety asi v 15-16tich fajcim raz za cas nevidim v tom nic v cigaretach
a travu nedavno ...
naj je aj tak ten chlast asi
Cigarety- od 15tich, ale teraz fajcim skoro pravidelne
Drogy- len trava, ale to len obcas, inak nic ine
a z ostatnych zavislosti- KAVA to musim kazdy den 2 hrnceky ciernej silnej bez cukru
A potom zuvacky su moja zavislost ale aj tak naj asi cigarety =P
cigarety-cca 13ti ja sama a od tej doby uz nic.len ked mi zasibe v hlavne ze neviem, co robim (v opitosti) si parkrat potiahnem.
marijána-hej...min. rok.1. raz na silvestra.s mojim byvalym chalanom.po tom este sa stalo, ze sa nieco take pritrafilo, ale teraz uz nic.nepotrebujem.ale tak jasneee, ze niekedy sa to zasa pritrafi
Cigarety - prvy krat v 15, pravidelne uz cez pol roka bohuzial
Trava - prvy krat v 16, aktivne hulim tak rok a asi tak skoro s tym neskoncim
ine drogy - nepotrebujem ich k zivotu, hulenie mi zatial bohate staci a keby nahodou prestalo tak zacnem zase pit a az ma prestane zase bavit chlast tak zase zacnem hulit
cigarety- tiez v trinastich a od 14tich fajcim pravidelne nebolo dna keby som si nezapalila no je to kokotina, ale prestat sa nechystam
trava- no to az v 14tich a prvykrat to bolo dost onicom, no odvtedy som mala take stavy ze vkuse len hahaha jak prijebana, vlastne tie stavy mavam doteraz aj ked vacsinou uz tiez skor filozofujem a rozmyslam o svete to podla toho s kym a kde som
ALKOHOL: no.. prvý krát asi v 13. Potom rrišla asi dvojrocná éra.. kazdý výkend v liehu Ale uz ma to prešlo vypijem si len raz za cas!!
MARIHUANA:prvý krát som skusil v 14. Bolo mi s toho hrozne... namotal som sa na to ze zomriem.. ale bol som najebaný a skusil som to druhy krá.. a vtedy sa mi to zapáčilo.. odvtedy sa priklánam k názoru ze marihuana je 100- krat leosia ako alkohol!!!!
DROGY:tvrdsie drogy ako marisa v 15. Uznávam len konopu, hašiš, popper a éčko!! Fetovať v živote nechcem a dúfam, že ani nebudem!!
cigarety-prvu si nepametam kolko som mala rokov,vobec mi to nechuti,dusi ma to zvecsa,cize nehrozi aby som zacala fajcit v buducnosti
marihuana-asi 14 som mala,odvtedy par krat prilezitostne so sestrou
ine drogy- v 16ke,diskoteka
cokolada- priblizne pol roka ju konzumujem kazdy den aspon jednu
vsimla som si medzi komentmi ze niekto tu aj poper spomenul...to je sexualna pomocka,predava sa v sexshope,nie je to v ziadnom pripade droga...aj ten som mala od 16ky
trava v 18, 1.krat obrovska haluz,na druhy krat uz to bolo nic moc.
alkohol asi v 14,teda ak ratam pivo+ alkohol.
alkohol: 13-14 pijem len prilezitostne, aj to nie do komy... hoci v poslednej dobe mam prilezitosti akosi vela takmer kazdy piatok si tequilou pripijam... ale koncim... setrim... radsej knihu disappointed:a to myslim seriozne
cigareta: nikdy... ked uz voalco fajcit tak vodna fajka
trava: toto leto, cize 18... nemienim v tom nejak pokracovat...
ine drogy: len take legalne... cokolada kava, to od malicka
trava - asi 14-15
cigarety - 10-11
a este sa uvidi.....
Prvy krat som hulila ganiu v 13 rokoch
A to ostatne popritom
v 13 som zacala pit podla mna to strasne skodi cize uz nepijem nejak ...
v 13 marihuana az doteraz je to to najlepsie co moze byt
v 14 extaza aj to je dost dobre ...
a potom uz len take selico aj poper a tak...
"zelene"-mali sme prvykrat z vodnice..6sisiek..zhulili sme sa upe na sracku a ptom sme asi 3hod len sedeli na lavicke rozvaleni a ani sa nehli ..srdce mi slo vybuchnut a rehlil som sa jak dmnt z kazdej hovadiny
cigareta-prva a posledna v 17..a myslim ze ziadna dalsia nebude..hnus je to
a teraz cez prazdniny letne ceme skusit lsd ..
alkohol: 15 cca
trava: 17 , dal som si, zachutilo mi to a nejako som to zacal fajcit castejsie a potom som nejako prestal...neviem odvtedy som si dal 2x na chate a that"s all, nejako mi to nechyba Je to fajne, ale neposeriem sa kvoli tomu
Alkohol 14 ganja 15 chemia 17 no skusal som selico mozne piko ecko koks hero tabletky ale ostanem pri halucinogenoch je to najlepsie no newem ci v takom veku jak pise to prve defca zakladatel diskusie by som si jebol LSD. Moze ta prepnut zlatko natrvalo...
cigareta: absolútne nepamatám
marihuana: asi tak 16? nahravali sme s kapelou demo a bol to fakt zážitok
drogy: čaj a čokoládu si dávam už od detstva, samozrejme tiež vyššie spomenuté
v dnešnej dobe je fakt ťažké definovať čo je droga a čo nieje droga takže neviem aká droga presne bola tu myslená
alkohol - si davam len ako sa patri pripitok na nejakej oslave party atd. inak nie nikdy som opita nebola a viac ako jeden maly stampedlik si nedam ani na oslavach
drogy - silne drogy ako heroin kokain pervitin huby lsd extaza atd. nevyskusam nikdy vlastne to ani nemam v plane bala by som sa
a trava - aj to je droga no taka slabsia tu som tiez neskusala ale chcem vyskusat a niesom proti nej prilezitostne proste mam rada travu aj ked som ju nefacila ale bola v dobre zafajcenej miestnosti celu noc pche