minule oproti mne v buse sedel sturmer, ak si ho este niekto nepamata
a kedze to bol riadny creep,tak som len v duchu dufala,ze si nebude pamatat, ze ma kedysi na tejto strasne obtazoval svojimi TSkami tak som rychlo zduchla
inak sa mi vacsinou stava, ze mna oslovi niekto alebo navzajom,ze ahaaa,to si ty a tak vieme o sebe.
@bebekex to si mala šťastie
ja som raz ho stretla na zastávke, teda nevedela som, kto to je, čo to je, ale proste človek, čo je v meste naboso, upúta tvoju pozornosť
asi deň na to mi prišla na messengeri správa, o tom, ako ma videl na zastávke
nevedela som, že wtf sa deje, ale odpísala som, lebo som chcela vedieť, kto to je, čo to je
neskôr som zo zdvorilosti ešte odpísala na pár správ, lebo no, bol divný, ale proste nijak neagresívny, tak mi bolo blbé ho ignorovať
to som spravila, až keď začal byť ozaj otravný
mám zlú pamäť na tváre, takže toto nehrozí ale už sa mi stalo párkrát že mi napísalo zopár ľudí tu na Birdzi že ma niekde videli a chceli sa pozdraviť, ale neboli si istí, že som to ja
Asi šiestich som už takto postretala a bola som si pri väčšine na 100% istá,že sú to oni ale proste som nemala potrebu sa prihovárať.
Jedného birdzáka som raz aj obsluhovala a dosť som pri tom tŕpla
Stalo sa mi a nepriznávam sa k sebe, lebo síce nie je tajomstvo, kto som a že sem chodím, ale aj tak sa snažím držať si akú-takú anonymitu. Okrem toho sú to zvyčajne ľudia, s ktorými som na birdzi nikdy nekomunikovala, takže by to bolo aj tak divné za nimi prísť s týmto
Nie, lebo si väčšinou nepozerám fotky a neviem ako ktorý birdzák vyzerá a potom ich nemám ako spoznať ale s dvomi som sa stretla po dohovorom stretnutí a sme kamaráti, takže asi tak.
Ja som videla už viacerých a nikdy som si nebola úplne istá, len som sa hanbila som a modlila, aby ma nespoznali
Stávali sa mi pri tom ale také veci, že som si niekoho všimla a od prekvapenia si ani nevzala lístok v buse, potkla sa na rovnej zemi alebo som počas sesterniciných promócii stále pozerala bokom a v hlave som "prepočitávala" či naozaj ide o danú osobu z birdzu
nikoho neoslovujem, aj ked stretavam birdzakov casto
aj ked s niektorymi sme sa uz aj pozdravili myslim, lebo sme na seba tak cumeli ze mi bolo trapne nic nepovedat aaaa mayben ma oslovila na hlavnej! co bolo velmi mile
Bebekexinho frajera (nespomeniem si nick...Matej? )...aaanyway..na stanici vo Zvolene si pár krát kupoval lístok za mnou a skoro som si krk vylomil než som mohol vidieť do tváre kto to je
No, nahodne som stretol dve birdzacky, jednu v BA, ale nebol cas sa prihovarat, kedze kazdy siel na svoj bus, druhu som stretol vo vlaku, ale kedze sme vtedy boli na noze, nebol dovod sa prihovarat.
Ja som parkrat zazrel @Lawey ked mala zelené vlasy a chodili sme s priatelkou do vegalite. Vlastne furt ked sme tam sli tak sa tam niekde šuchla na tej ulici
ja som nazivo videla jednu osobu, ktora bola viackrat na fotkach jednej birdzane. a tie nahodicky ako ludia reaguju na moju internetovu aktivitu teda faaakt nerozpoznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a kedze to bol riadny creep,tak som len v duchu dufala,ze si nebude pamatat, ze ma kedysi na tejto strasne obtazoval svojimi TSkami tak som rychlo zduchla
inak sa mi vacsinou stava, ze mna oslovi niekto alebo navzajom,ze ahaaa,to si ty a tak vieme o sebe.
ja som raz ho stretla na zastávke, teda nevedela som, kto to je, čo to je, ale proste človek, čo je v meste naboso, upúta tvoju pozornosť
asi deň na to mi prišla na messengeri správa, o tom, ako ma videl na zastávke
nevedela som, že wtf sa deje, ale odpísala som, lebo som chcela vedieť, kto to je, čo to je
neskôr som zo zdvorilosti ešte odpísala na pár správ, lebo no, bol divný, ale proste nijak neagresívny, tak mi bolo blbé ho ignorovať
to som spravila, až keď začal byť ozaj otravný
Jedného birdzáka som raz aj obsluhovala a dosť som pri tom tŕpla
Stávali sa mi pri tom ale také veci, že som si niekoho všimla a od prekvapenia si ani nevzala lístok v buse, potkla sa na rovnej zemi alebo som počas sesterniciných promócii stále pozerala bokom a v hlave som "prepočitávala" či naozaj ide o danú osobu z birdzu
aj ked s niektorymi sme sa uz aj pozdravili myslim, lebo sme na seba tak cumeli ze mi bolo trapne nic nepovedat aaaa mayben ma oslovila na hlavnej! co bolo velmi mile
ale kedysi som bola obnoxious hovniak a aj som sa dosla za ludmi predstavit a tak
Okej, už končím s tým komentovaním