Aké kúsky z Vášho šatníka máte najradšej, čo sa týka typu, farby nohavičiek ale taktiež aj podprseniek. Nie ste závislé od týchto kúskov teda ich kupovania a pod.? Pre mňa je spodné prádlo dosť dôležité, napokon od neho závisí ako sa cítim. Keby som to st
podprsenka nejaka pekna cipkovana najlepsie cervena to je moja oblubena farba na spodnom pradle a nohavicky ska take ze nevem jak s aotmu naozaj nadava ale ja to volam kratasky velmi farebne abo potom olemovane cipkou
Vyjadrite sa baby pls aj k tangam. Je jasné, že sa nájdu také, ktoré ich absolútne neznášajú a aj také, ktoré na ne nedajú dopustiť a nosia jedine tie.
Môj názor - s nosením tango nohavičiek to netreba preháňať. Ich každodenné nosenie škodí zdraviu a prospieva baktériám. Preto ak ich nosiť, tak len výnimočne a nemať ich na sebe celý deň.
Na druhej strane - ktorá z nás sa necíti v pekných tangach a opálenom tele viac sexi ako v klasických nohavičkách?
čo sa týka podprseniek, mám rada, keď sú sexi, takže buď červená alebo čierna a čipkovaná. no samozrejme, záleží od toho, čo si obliekam, napr. pod elastické tričko by som si čipkovanú podprsenku nedala... ale najdôležitejšie na podprsenke je, aby sedela.
čo sa týka nohavičiek, oceňujem všelijaké "iné", zaujímavé, vzorované, ale normálny tvar, alebo tie francúzske, boxerkové, hlavne nie tanga, považujem to za jednu z najväčších blbostí, akú ľudstvo vymyslelo. hoci vlastním dvoje, kvôli elegantným nohaviciam. aj tak to neuznávam a nosím iba výnimočne. ale vravím, mám rada, keď majú nohavičky zaujímavý vzor, veď tak to aj vyzerá medzi mojim prádlom, polovica nohavičiek sú úplne unikátne kusy, ktoré nemajú príbuzné u mňa... a hlavne sú niektoré dosť strelené, napr. čo mám nohavičky so psíkom Snoopym alebo s ruským nápisom a podobne... proste čisté somariny...
ale priznám sa, že sa v spodnom prádle tiež dosť vyžívam ale tak nielen v tom, všeobecne každý atypický kus oblečenia ma láka neuveriteľne...
ja si moc vyberat nemozem ak v obchode najdem co mi sedi hned ju beriem bezohladu na to ako vyzera.kebyze si mozem vyberat podla toho ktora sa mi ako paci tk by ma to asi aj bavilo
francúzske nohavičky milujem a v podstate všetko spodné prádlo čo má, má čipku aspoň na okraji milujem čipkované spodné prádlo.. ale aj čipky všeobecne
no ja viem ze mam este malo rokov ale zase ja nosim klasicke ale aj tanga a ako ako som si uz nane zvikla tak mi ani nevadia a zase najradcej uplne jednoduche bez vzorov a vselijakich virezov atak
Hmm mam rada čipkovové pradelko, mam rada čiernu,červenu, tmavofialové a biele, vpodstate to je jedno hlavne aby to dobre na mne sedelo a mala som stoho dobry pocit nemam rada ked ma niekde tlačí a tak tangače fakt nemusim len ked mam nato naladu...mam rada pohodlné veci...a milujem korzety!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
väčšinou klasické farby - biela, čierna, bordová, telová.
podprsenka hlavne pohodlná, najkrajšie sú podľa mňa jednoduché čisté línie, žiadne krajky, čipky atď...
nohavičky v žiadnom prípade tangá, kvôli hygiene.
ponožky
Môj názor - s nosením tango nohavičiek to netreba preháňať. Ich každodenné nosenie škodí zdraviu a prospieva baktériám. Preto ak ich nosiť, tak len výnimočne a nemať ich na sebe celý deň.
Na druhej strane - ktorá z nás sa necíti v pekných tangach a opálenom tele viac sexi ako v klasických nohavičkách?
čo sa týka nohavičiek, oceňujem všelijaké "iné", zaujímavé, vzorované, ale normálny tvar, alebo tie francúzske, boxerkové, hlavne nie tanga, považujem to za jednu z najväčších blbostí, akú ľudstvo vymyslelo. hoci vlastním dvoje, kvôli elegantným nohaviciam. aj tak to neuznávam a nosím iba výnimočne. ale vravím, mám rada, keď majú nohavičky zaujímavý vzor, veď tak to aj vyzerá medzi mojim prádlom, polovica nohavičiek sú úplne unikátne kusy, ktoré nemajú príbuzné u mňa... a hlavne sú niektoré dosť strelené, napr. čo mám nohavičky so psíkom Snoopym alebo s ruským nápisom a podobne... proste čisté somariny...
ale priznám sa, že sa v spodnom prádle tiež dosť vyžívam ale tak nielen v tom, všeobecne každý atypický kus oblečenia ma láka neuveriteľne...
a na spod.prádle nie som závislá skôr na pyžamách a náušniciach a lakoch na nechty všetko
zboznujem francuzske cipkovane nohavicky, neznasam tanga...
a podprsenky, hlavne nech su ucelne
=D