@2 no hej a aby som videl ich činnosť, pretože len kvôli tomu si niektorých ľudí pridávam .... (tým myslím aby som videl všetkých! priateľov činnosť)
a v podstate už nič, ešte tie TSky, ale zase nie je to žiadna katastrofa, ale chcel by som, aby moje zmazané blogy boli naozaj zmazané a pod. veci, a aj by som chcel aby obsah blogov a pod. bol prístupný len pre zaregistrovaných a prihlásených na birdzi. A samozrejme s tým aj veci súvisiace ako blokovaní používatelia, ktorým by som chcel dať zablokovať moju činnosť a moje príspevky. Ale keby to je ešte horšie, tak radšej nič, fakt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a mozno by tu chybaju aj nejaki normalni ludia. novi alebo stari, to je jedno.
s tými priateľstvami je to megaproblém
medzi iným
Ale tlačítko BLOKOVAŤ UŽÍVATEĽA mi tu sakramentsky chýba
možnosť spravovania svojich príspevkov
možnosť ,,záložky" na niektoré fóra/témy
možnosť mazania/bloknutia priatelov
možnosť označiť niektoré príspevky ,,palcom hore"
a v podstate už nič, ešte tie TSky, ale zase nie je to žiadna katastrofa, ale chcel by som, aby moje zmazané blogy boli naozaj zmazané a pod. veci, a aj by som chcel aby obsah blogov a pod. bol prístupný len pre zaregistrovaných a prihlásených na birdzi. A samozrejme s tým aj veci súvisiace ako blokovaní používatelia, ktorým by som chcel dať zablokovať moju činnosť a moje príspevky. Ale keby to je ešte horšie, tak radšej nič, fakt.
a hej,tych priatelov odstranit a blokovat na veky vekov!