Robím seminárku na psychológiu, ohľadom problémov mladých ľudí a potrebujem od vás pomôcť. Chcela by som vedieť, aké problémy máte, ak sa vám nechce rozpisovať stačí to len zaradiť. Napríklad (Láska, Rodičia...). Ale tí ktorí chcú sa
Nemám žiadne problémy, možno len obavy čo sa blízkej budúcnosti týka (VŠ), a vlastne jediné čo ma trápi je nedostatok peňazí, to je moj problém, ale môžem si za to sama, lebo ich dostávam dosť, ale strašne veľa míňam.
som 24/7 sama doma..lebo ten kto by som chcela aby tu bol nemá vždy čas a mama je skoro stále u frajera... navyše sa stále stresuje,prečo už nikam enchodím.. lenže ja už nemám kam chodiť,lebo predtým som trávila všetok čas u bývalého..ale teraz kvasím celé dni doma
momentálne nemám love kompenzovať si osamelosť v meste.. tak tu celé dni kysnem a je mi napiču..rozprávam sa s počítačom a za každým slovom revem...
mohla by som ti tu vymenovat x vecí ale tato ma trapi asi najviac...moja mama je alkoholicka to je problem ktory ma dost zavadza do uzkych ...pridem zo skoly co ma doma caka je opita mama ktora ma neskutocne vytaca...bordel vsade samozrejme ja to musim upratat pretoze kebyze to nespravim ja neurobi to nikto!!! z mojho zivota som psychicky ochorela a teraz sa musim liecit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
momentálne nemám love kompenzovať si osamelosť v meste.. tak tu celé dni kysnem a je mi napiču..rozprávam sa s počítačom a za každým slovom revem...
potom mám dosť problém s peniazmi .... takže zarábam kde sa dá nuž chudobní študenti
- hladomor v krajinách tretieho sveta
- personálne problémy osobnosti; lenivosť, lajdáctvo, nemám osobné ciele, neverím v budúcnosť duše
- psychické poruchy u ľudí a zvierat globálne; prečo? Ako? Načo?
- indikátory zla a ich (ne)vôla o odstránenie
- ponožky po praní; prečo nikdy nevýjdu všetky páry?!!
To je tak približne všetko.
-rodicia
-osobne