Ste schopni sem napisat vase realne meno? Bolo tu raz forum ze sem chodia zufalci, ktori su na birdzi ini nez v realite, tak napiste. A odo mna to nechcite
To že sa na Birdzi správam inak ako v realite, ešte zo mňa nerobí zúfalca. A to či tu niekto napíše krstné meno mi nepríde ako ukazovateľ (ne)zúfalstva
Tí, čo ma poznajú a vedia moje meno, vedia aj, aká som naozaj, takže sem pokojne môžem písať hlúposti ktoré nie vždy korešpondujú s realitou. A ostatní, ktorí ma nepoznajú... im je moje celé meno nanič
medzi tych zufalcov patrim a som iny nez v osobnom kontakte, lebo tu aspon to je anonymne a neosobne, tak mi to dava skor slobodu prejavit sa uprimnejsie
Vie ho polovica birdzu a aj tak tu mam milion fotiek a inych osobnych info takze by nebolo tak tazke sa k nemu dopracovat. Cize ho nemusim pisat nejakemu noname cloveku co sa tu vcera registroval do fora.
wtf ved o to ide.. Ze nikto nevie kto som.. Okrem toho ze zúfaléc a tak si myslím ze reálne nevedia.. A to je to čaro bjrdzu.. Ze aj keď ti jeve nikto nevie ze to je napríklad Martin z hornej oresovej
Ja tu nepoznam nikoho realne mwno a tych 5 ludi co mi to povedalo tak (sorry neberte to osobne ja mam len alzhaimera) tak som ich proste zabudla
A aj tak si nemyslim ze ked poznas niekoho meno tak atomaticky poznas toho cloveka. Preto je to pre mna trochu nepodstatne.
A ja som aj tak nemala rada svoje meno az pokial som nespoznala co znamena pretoze Hana je kvetina. A ja kvetiny milujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A pri zvyšku je asi dôvod, prečo to nevedia
A aj tak si nemyslim ze ked poznas niekoho meno tak atomaticky poznas toho cloveka. Preto je to pre mna trochu nepodstatne.
A ja som aj tak nemala rada svoje meno az pokial som nespoznala co znamena pretoze Hana je kvetina. A ja kvetiny milujem