Po registrácii som naň aj zabudla, o niekoľko mesiacov som sem začala (veľmi) aktívne chodiť.
Toto je prvý..jak by som to, aby ste si nevygúglili, čo konkrétne mám na mysli..web s možnosťou registrácie a pridávania vlastného obsahu, za svoje začiatky na ktorom sa nehanbím.
vlasne raz mi spoluziacka byvala posielala linky na webky byvalych spoluziakov,bo vtedy som bol ete nejaky siedmak na ZS a som si ich kukal a som sa tu zaregistroval a tak :d a az neskor som zacal byt aktivny a tak
pamätám sa, že moje prvé dojmy boli zmiešané...všetko bolo nové
samozrejme, najprv som to tu obkukával a "analyzoval", ale svoj prvý blog som napísal pomerne rýchlo. Dostal som pár komentárov, a to bola motivácia!
Za 2 roky na blogspote som nedostal toľko komentárov tak rýchlo, preto som začal písať viac, viac komentovať a získaval som postupne kamarátov. Mal som šťastie, že som mal dobrý začiatok.
Základom úspechu je asi nerobiť somariny a extrémne veci a viac sa venovať duhým .
a co ja viem ja napr. nwm si webku vlastnu urobit ani teraz a uz som tu dost dlho ,, a to s tou doveryhodnostou je blbost co akoze ked tu mam svoje fotky kdo mi co spravy s nimi ? sak ja sa nefotim holý
mne poslala link nejaká baba, už ani neviem kto...tak som sa regla a potom kukám.."toto čo je za hovadinu..." ale pár krát som sem predsa len prišla, pokukala som nejaké fóra, časák a tak...a potom som zistila, že je to tu dokonalé a odvtedy závisláčim....a neviem, ak si dobre pamätám, rady som si nepýtala, ale je to možné, fakt neviem...
dááávno som tu bol registrovaný, ale pripadalo mi to strašne neprehladné, nepáčilo sa mi to . Nedávno som a registroval, a vyzerá to ovela lepšie ako kedysi.. zapájal som sa trochu do fór, začal píať s jedným úžasným dievčaťom cez TS (ona ma tu držala keď ma tu nič iné nebavilo ( @protessst )
JA SOM TU ASI 2 TYZDNE A PRESLAVIL SOM SA TU RYCHLO, PROSTE SOM TU ZNAMY JAK NA SLOVENSKU GASPAROVIC, PROSTE MOJE DISKUSIE A ANKETY BYVALY PRAVIDELNE V TOP, ALE TIE CASY POMINULI BO ADMIN SECKO MAZE
No ja este len teraz začínam..( od včera )takže v podstate ešte ani neviem ako to tu beží ale čítala som tu predtým nejaké tie diskusie a fajne som sa nasmiala tak som sa zaregistrovala..tak uvidím čo to bude
bolo to otrasné, pamätám sa ako som založila prvú anketu a náhodou som stlačila enter, takže tam neboli možnosti, každý do mňa začal rýpať a cítila som sa hrozne
písala som blogy, ktoré nikto nečítal a potom z osobných dôvodov som sem prestala asi 3-4 mesiace chodiť
Ja som tu uz dost dlho. Myslim, ze som dlho len diskutovala vo fore. A potom som zacala citat a komentovat blogy. Nemala som tu ziadne svoje fotky a myslela som, ze ich sem nikdy ani nedam. Po velmi dlhom case som pridala jednu (mi to prislo ferove, ze ked si s niekym pisem, aby vedel kto som) a potom zas po dlhom case dalsie. No velmi casto mam chut ich vsetky vymazat. Najviac by som uvitala funkciu, ze by som ich mohla (mozno len na cas) utajit. A tak... Potom prisiel novy vzhlad birdzu, stavy...jednoducho sucasnost
no to bolo dosť dávno. bolo tu o dosť menej funkcií, aj ľudí, taká rodinnejšia atmosféra čítavala som si blogy...kedysi tu bolo veľa dobrých bloggerov, postupom času sa to /zdá sa mi/ vytráca. editovať webky sa ešte nedali, neboli ankety ale diskusie mali častejšie aj nejakú pointu.
ale zo začiatku som sem nechodila často, striedala som aktívne a neaktívne obdobia
Chvíľu som oťukávala, začala som čítať blogy, komentovať ich, písať vlastné "diela"... A keďže tu nebolo ešte tak veľa užívateľov, čoskoro som väčšinu tých najaktívnejších poznala (minimálne "z videnia") a už som sa tu cítila "ako doma"
Ja na zaciatky nespominam zle. Skor na terajsok - som strasne leniva, nechce sa mi citat ani neviem, o com by som mala pisat - skratka hruza . Ale to uz je moja vec, ze.
ehm začiatky boli proste po piči ale jaksi ma to časom prestalo baviť... a tak som sa na to pekne vyjebal, šecko zmazal a vytvoril si tento nick ktorí využívam len na pičovanie a jebanie...... a kúúúúúúrva je to super aj preto lebo o mne nikto nič nevie a možem jebať aj po svojích známich a kaine problem
Najskôr som sa zaregistrovala pod iným nickom, ktorý som asi deň alebo dva dni po registrácii zrušila Potom tuto, moja verná @kaylee strašne dlho kecala niečo s birdzom, čítavala som jej blogy ako nezaregistrovaný užívateľ a tak som si jedného dňa pobedala, že prečo sa nezaregistrujem aj ja A myslela som si, že ako ma tu každý bude ignorovať a budem písať hocičo viacmenej do vzduchu, prípadne pre už spomínanú @kaylee , ale sama nechápem ako je možné, že to vlastne tak ani nedopadlo...
som tu už asi vyše pol roka a neviem.. zo začiatku som to tu len tak skúmala a potom som začala písať blogy a tak ale hneď som si to tu zamilovala a odporučila kamoškám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
zo začiatku som iba diskutovala vo forach,čítala blogy
neskôr som začala písať zmenila som si webku...
Pridala albumy a tak
Ale myslím si že na to že som tu 2 mesiace ničo som sa dosť rychlo rozhýbala
Toto je prvý..jak by som to, aby ste si nevygúglili, čo konkrétne mám na mysli..web s možnosťou registrácie a pridávania vlastného obsahu, za svoje začiatky na ktorom sa nehanbím.
samozrejme, najprv som to tu obkukával a "analyzoval", ale svoj prvý blog som napísal pomerne rýchlo. Dostal som pár komentárov, a to bola motivácia!
Za 2 roky na blogspote som nedostal toľko komentárov tak rýchlo, preto som začal písať viac, viac komentovať a získaval som postupne kamarátov. Mal som šťastie, že som mal dobrý začiatok.
Základom úspechu je asi nerobiť somariny a extrémne veci a viac sa venovať duhým .
bolo to otrasné, pamätám sa ako som založila prvú anketu a náhodou som stlačila enter, takže tam neboli možnosti, každý do mňa začal rýpať a cítila som sa hrozne
písala som blogy, ktoré nikto nečítal a potom z osobných dôvodov som sem prestala asi 3-4 mesiace chodiť
a nejako som sa "dopracovala" tam kde som teraz
ale zo začiatku som sem nechodila často, striedala som aktívne a neaktívne obdobia
a ja neviem najprv sa asi každý oťukáva a postupne si tu nájdeš zopár ľudí ktorí sú ti sympatický a tak :p
ale nie, ďakujem ti
Som tu už celkom dlho, ako, veľmi dlho
A začiatky boli pohodové, málo ľudí (tj. menej blbcov ako teraz, menej blogerov a všetko sa dalo usledovať)
potom trošku - začala som si písať -s niekým
a teraz som tu takmer nonstop
Ja som ešte nestihol prestať
A aký som bol napichaný keď mi došla že TSka