Zaujimalo by ma, ci ludia ktori sa tu obcas/casto hadaju, citia naozaj zlost pri tomako pisu koment. A ked aj ano, ci si tu svoju zlost a nenavist voci konkretnemu uzivatelovi pestuju aj nadalej.
to máš prakticky dobrý prístup. ja mám problém takisto s jedným človekom z birdzu. akože rešpektujem ho, tak ako každého tu, ale myslím že naživo by som mal chuť ho opluť
aj mne prídu jeho názory od veci, ale len názory, to by som ho musel poznať osobne, mne napríklad niekedy ide na nervy freestyler01 , hrt11, johncena a takto by som mohol pokračovať
JA nenavidim vsetkých , najracej by som vas zavraždil , nožom bodákom,pichol do ladvini zakrutil by som sním vybral ho a oblizol...a pichol znova medzi hrube crevá a rozpáral vám brucho kým vam nebudu pekne vsetký crévá vysieť s toho krásneho otvoru von.... toť vše
mam nazory ake mam a mozno sa vam preto nepacia lebo sa nepozeram na svet modrymi ocami cez ruzove okuliare...skusenosti robia svoje...a bratislava mesto plne vyjebancov a kuriev tiez, neviem mozno keby som zil na dedine bol by som iny, mozno keby som nezazil veci ktore som zazil tiez...tazko povedat, ja som spokojny so svojimi nazormi i ked sa urcite casom zmenia pretoze vekom sa aj meni pohlad na svet...
Málokedy sa nejak vytočím, nenávisť takto k ľuďom nezvyknem prechovávať, ale zvyknem ľudí škatuľkovať na základe takýchto skúseností, človeka, ktorý sa prejaví ako zaslepený už zrejme budem v budúcnosti brať s dosť veľkou rezervou ...
Keď som v zlej nálade celý deň,tak mám nervy,ale nejak sa ma to dlho nedrží,je to len výmena názorov..ale ak mám dobrý deň a s niekým sa začnem hádať,tak mi je skôr do smiechu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
to máš prakticky dobrý prístup. ja mám problém takisto s jedným človekom z birdzu. akože rešpektujem ho, tak ako každého tu, ale myslím že naživo by som mal chuť ho opluť