No chcelo by to radu... skusim to poriadne skratit... takze moj problem... mam melmy dobru kamaratku a mam snou velmy zaujimavy vstah... no zacnem takto, neviem co knej citim rozumiem si snou celkom dobre ale nisom si isty ci az tak dobre aby som snou dok
ked som uvidel nazov tejto diskusie...hned som vedel ze to bude od teba ...no rudo newem...podla mna by si to mal skusit...lebo ako si powedal potom by si to lutoval ...a ked sa to skonci zle...tak si mozes potom powedat ze ASPON SOM TO SKUSIL...a zivot ide dalej A TAK SI TU ZIJEME P.S. KEDY IDEME NA TURU?
Skus to s nou ak sa s tebou bozkavala aspon trosku sa jej urcite pacis Povedz jej to a ked povie ze s tebou nic nechce mat, tak ostanete kamaratmi, nemas co stratit
@erny93 ak myslis ze vazny vztah je len o tom ze sa budes citit prijemne pri bozkavani tak ... NIE NECHOD DO TOHO vazny vztah je dost o inom a s takymto pristupom by som tak trochu suhlasila s komentarom od @jeko , on velmi dobre vie preco to napisal asi
kokos.... kto sa ma v tomto vyznat.. teraz som este viac zmateny nes predtym komentari na moju prvu diskusiu boli absolutne jednoznacne... ale toto.... hm...kokoooos...
KOKOOOOS!!!! skusil som A BINGOOO!!!! proste.... ok ze doriesime to nazivo.. ZE COOO!!! Ona povedala ze by bola rada keby nieco viac!!! KOKOS! som cely bez seba!!!
hm, jaj.. s kamaratkou sa bozkavat... to uz nieco bude ne? ci to vy chlapi tak neberete? tak newadi ja sa s kamaratom tak ehm objimem a nepokracujem, lebo niekto by ziarlil
vážny vzťah v 15tich.. lol, mám 17 a ani to čo prežívam nevolám vážnym vzťahom... ja by som sa akoze len tak s kamaratom nebozkavala.. no nwm nwm zda sa mi to nejake divne...
@erny93 urcite je vztah vaznejsi ked mas 21! ako ked mas 15 teda ak mas partnera priblizne svojmu veku. Teda 20 rocny ako ma vztah s 15 rocnou asi tazko to moze byt vazny vztah. Ale ak ma 20 rocny min. 18 rocnu da sa to nazvat aj vaznejsim vztahom samo zalezi od priszupu obidvoch ludi.
@erny93 oravdu vzdy nemam to je hlupost....ale myslim co sa tyka tohto ano...ak niekto bude tvrdit, ze chalan ktory ma 21 a baba 15, ze ich vztah je vazny je to blbost..jeden vztah z miliona moze vyjst, ale to musi byt ta 15 rocna psychicky tak vyzreta, ze rozmysla a sprava sa ako ten 22 rocny a ten chalan sa musi chovat na svoj vek...ale zalezi aj od povahy oboch partnerov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@mirdo88 hmmmm..... len ma trapi tato cast "ale zato bojim sa aj toho ze na vazny vstah by ma nechcela"
2, nevolaj to prosim ta vazny vztah..15 rocny nemoze mat nikdy vazny vztah
3, este raz si precitaj bod č. 1,
vážny vzťah v 15tich.. lol, mám 17 a ani to čo prežívam nevolám vážnym vzťahom... ja by som sa akoze len tak s kamaratom nebozkavala.. no nwm nwm zda sa mi to nejake divne...
@hajzelodkosti no asi tolko co som povedal kolegini pred teboua tie tvoje body sa mi fakt pacia
@killerqueen lebo si to tak nenapadne zdoraznila "NIE NECHOD DO TOHO"
@hajzelodkosti nj.. najhorsie na tom je ze ti ani odporovat nemozem 1)mas pravdu 2)aj keby si ju nemal si starsi a skusenejsi takze mas pravdu vzdy...