ja som tam bola....bolo uplne super, samozrejme Kamorthon boli bezkonkurenční...čo dodať, môžme byť na nich len hrdí. Len ma sklamalo že druhí nepostúpili moji We want jam, i ked je pravda že vcera to bolo s nimi zlé...tak by si to možno ani nezasluzili ale ja poznám ich kvality takže ma to fakt velmi mrzí
Atticus182: možno ta poteší že Bez Efektu bola ta druha postupujuca kapela....
Jojko: si sice velmi milý chlapček, ale to že trepeš hovadiny, a to že v 15 rôčkoch nevieš písať ti moc na vážnosti nepridá, tak sa radšej vráť do škôlky, nechaj punk napokoji aby si mu nerobil hanbu a douč sa čo nevieš....
A Atticus nuz je mi luto ze si ich zmeskal.dam link na videa potom a budes sa mat na co pozerat bola to show. A nebol to zraz emakov..neviem kde si ich postretal, lebo ja som tam nadabila na tolko punkacova okrem nich tolko normalnych ludi, ze som stretla asi 0.65 emaka za vecer. A no neviem ci 750 emakov v Bratislave zije Nuz skoda, ze sa ti to tak javilo....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a možno ked už budeš velky chlapček tak ta aj to pozerstvo prejde....
CHOD SA CMUKAT DO BARU
Jojko: si sice velmi milý chlapček, ale to že trepeš hovadiny, a to že v 15 rôčkoch nevieš písať ti moc na vážnosti nepridá, tak sa radšej vráť do škôlky, nechaj punk napokoji aby si mu nerobil hanbu a douč sa čo nevieš....
Celý Birdz ti určite bude vďačný
A Atticus nuz je mi luto ze si ich zmeskal.dam link na videa potom a budes sa mat na co pozerat bola to show. A nebol to zraz emakov..neviem kde si ich postretal, lebo ja som tam nadabila na tolko punkacova okrem nich tolko normalnych ludi, ze som stretla asi 0.65 emaka za vecer. A no neviem ci 750 emakov v Bratislave zije Nuz skoda, ze sa ti to tak javilo....