Baby nieže by som bol ... Ale niečo ma fakt zaujima-- nam chlapcom sa pači ked mate oholenu .... a vam sa to pači alebo to mate radi ked chlap je vyholeny medzi nožičkami?
mno, tak neni to špatne... mne nevadi ked je chlap vyholeny, ked je zarasteny ale nepači sa mi, ked to ma do polky vyholene a take cele čudne je to, ked už, tak nech to spravi poriadne...
pozor na toto: toto je len pre ludi nad 18 viete lebo to ze ma niekto 18 je nieco extra, proste je to uz "uplne ine" (to iste) ako ked ma niekto napr. 17,5 vies, to si potom uz uplne iny clovek ako predtym, napr. sa uplkne zmeni tvoje zmyslanie a este ako bonus - ziskas neslychane mnozstvo novych vedomosti a tvoja inteligencia sa zdvojnasobi... az potom si schopny zalozit temu pre ludi nad 18 - pre tych starsich a ocividne vzdelanejsich - hlavne ze su to int !!! Y !!! mne veci haha (a k teme - urcite radsej vyholeny. ale je to kazdeho subjektivny nazor )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov