Vecierku som maval, ked sme mali pred 12 rokmi 2000 korunove ucty.. Dnes ked uz internet takmer nic nestoji nevidim vyznam v tom, aby rodicia davali svojim deckam taketo "vecierky".
@tommyhot ja by som tam dôvody aj videl, pre ilustráciu napr. kvôli negatívnemu dopadu na zdravie, spoločenský život, klasikou je aj zanedbávanie povinností či vznik závislosti...
nemam ziadnu vecierku..este to by mi tak chybalo ..a zaroven si mozem na nete robit, co chcem..ved nemam 10 rokov, takze rodicia ma nekontroluju a nestaraju sa do mojho denneho rezimu
nemam vecierku...ale zas nasi su strasne zvedavi a furt sa chodia pozerat co robim ..niekedy je fakt blbe ked si pozeram e-mail a tato mi cumi cez plece...
Doma ma mama nekontroluje, občas má stavy, že mi zoberie noťas a tak, ale to ju vždy prejde, keď som dobrá alebo občas sa pýta, že s kým si píšem, ale vždy to nejako ukecám inak sa mi do toho nestará
a otec, to je iné :/ on mi proste vypne elektriku a je mu jedno, že či práve niečo robím
už ma prestali o 23:00wihánať že treba isť spať ...áá skoro furt kukaju čo robíím ale nič takéé zléé nerobím a ak im powiem aby nekukali tak to rešpektujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
to máš v pc nejaký soft, čo to merá ?
vedel by som sa ho zbaviť
keď nie po dobrom, tak po zlom; reinstall OS - muhaha !
(ale doma vedia tak okolo polnoci vypnúť zásuvku s modemom, čo je super
Prosím vás
Ale zase pre take 13 rocne deti, to je podla mna celkom k teme
ale cez prázdniny to neriešia ked idu spať 15 min pred tým mi povedia aby som to vypla :/
nekonrolujúú ma
a otec, to je iné :/ on mi proste vypne elektriku a je mu jedno, že či práve niečo robím