Nevedel Ale v tomto svete sa už nemôže človek spolieha na druhých a častokrát sa musí bez tohoto zaobísť. Ale áno je to neprirodzené a človek skôr či neskôr upadne...
predstavit si to viem a myslim, ze dost vela ludi tak aj zije, no a zalezi na cloveku, na kolko je to pre neho dolezite, niekoho to moze znicit, inemu to tak nechyba
Myslim si, ze znicujuce je zit na mieste bez pitnej vody, kde su choroby, vojna a prirodne katastrofy... ved kopa ludi takto zije koniec svojho zivota, bez partnera.
A z čoho by sme sa rodili? Zo vzduchu?
Ale keby som dala tieto isté veci bokom, určite by som si to vedela predstaviť, človek by si na to zvykol, tak ako na ostatné.
@Joker75 inac mam spoluziacku, ktora ma 23 a na 99,999999999999999999999999999999 % je este panna, je s nou na nevydrzanie .... cize urcite to pre cloveka neni nic dobre, zit bez milovania sa/sexu, nech si to kazdy nazve jak chce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
takymto srsi hlavne cierny humor, minule mi to rozpovedal v sezame ked som mal 4 promile a museli sme si odsadnut k tebe a k denisam
čo je krajšie na svete? asi nič.
Momentálne určite hej. Irituje ma každý kto sa ma chytí...
nemusi to byt znicujuce, ked su dobre lieky
ale nehovorim, ze tak zit chcem
Ale keby som dala tieto isté veci bokom, určite by som si to vedela predstaviť, človek by si na to zvykol, tak ako na ostatné.
áánoooó
A nie je to zničujúce, pokiaľ mu všetci naokolo nevtĺkajú do hlavy, že to je zničujúce tak dlho, že si to vsugeruje